تیتر امروز

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!
بایسته‌های تهران در عرصه سیاست داخلی و خارجی در دوره پساجنگ با رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه، تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل، استاد دانشگاه و رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم، مهمان یکی دیگر از برنامه‌های «میدان پاستور» بود. دیدار در این برنامه با این استاد دانشگاه...
رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی

این صد و شانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.
پس از دور دوم انتخابات مجلس عنوان شد

بادامچیان: درصد مشارکت قابل قبول است/ آینده کشور را روشن می‌بینم

باوجود مشارکت پایین در انتخابات مجلس دوازدهم به ویژه در دور دوم آن، اسدالله بادامچیان، دبیرکل حزب موتلفه اسلامی می‌گوید: ۲۵ میلیون نفر در انتخابات شرکت کردند که رقم قابل قبولی است البته انتظار این بود که درصد مشارکت حداقل ۵۰ درصد باشد که این درصد به ۴۵ رسید که از نظر من قابل قبول بود.

کد خبر: ۱۶۵۴۲۹
۰۸:۵۳ - ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۳

بادامچیان: درصد مشارکت قابل قبول است

دیدارنیوز: دبیرکل حزب موتلفه اسلامی با بیان این‌که «مجلس دوازدهم در سال اول، مجلسی پر سر و صداست»، گفت: دوستان گذشته می‌خواهند در کرسی ریاست بمانند و دوستان تازه وارد معتقدند که باید ریاست به افراد جدید برسد.

اسدالله بادامچیان در گفتگو با ایسنا، درباره روند انتخابات مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: با وجود همه جوسازی‌ها و فشار‌های داخلی و خارجی، ۲۵ میلیون نفر در انتخابات شرکت کردند که رقم قابل قبولی است البته انتظار این بود که درصد مشارکت حداقل ۵۰ درصد باشد که این درصد به ۴۵ رسید که از نظر من قابل قبول بود.

وی ادامه داد: همه مسائلی که در انتخابات ما رخ داد، پیامد‌های فضای باز سیاسی در کشور است. در این انتخابات حضور فهرست‌ها متعدد شد که این نشانه مثبتی بود نه منفی؛ چراکه یکی دو لیست انتخاب مردم را محدود می‌کند، ولی تعدد لیست‌ها دست مردم را در انتخاب افراد اصلح باز می‌گذارد.

مطلب مرتبط:

روزنامه رسالت: زنگ خطر مدت‌هاست دارد سروصدا می‌کند

دبیرکل حزب موتلفه اسلامی همچنین با بیان این‌که «۱۶ هزار نفر برای این انتخابات نام‌نویسی کرده بودند که رقم خوبی بود»، تصریح کرد: انتخابات در نهایت امنیت برگزار شد. انتخابات در برخی کشور‌ها با جنگ، آدم‌کشی و انفجار همراه می‌شود، اما با وجود توطئه‌های دشمنان، چنین اتفاقی در ایران رخ نداد. از سویی انتخابات در سلامت برگزار شد البته همواره در برهه بررسی صلاحیت ها، عده‌ای اعتراض دارند و عده‌ای هم بعد اعلام نتایج اعتراض دارند که مثلا نام ما نفر اول بود، اما پس از شمارش چند صندوق آخر، نفرات جابجا شدند. همیشه این حرف‌ها وجود داشته است و شاید هم برخی مسائل پیش بیاید و امکان یک درصد خطا وجود دارد، ولی در کل انتخابات تاثیرگذار نیست.

بادامچیان خاطر نشان کرد: سه مولفه رقابت، امنیت و سلامت بدست آمد و مشارکت هم بالای ۴۰ درصد و قابل قبول بود که البته در تهران ۲۵ درصد و در شهر دیگری مثلا ۶۰ درصد بود. مردم هم کمتر به لیست‌ها توجه کرده و به سمت انتخاب افراد اصلح رفتند. افراد خوبی هم انتخاب شدند که مدارک تحصیلی بالایی داشته و درصد قابل توجهی هم سابقه نمایندگی داشتند. حالا هم باید به رای مردم احترام گذاشت. به کسانی هم که رای نداده‌اند باید تذکر داده و توصیه کنیم که رای ندادن مشکلی را حل نمی‌کند و بهتر است که با رای دادن دنبال انعکاس صدای خود باشند.

مطلب مرتبط:

حماسه هشت درصدی؟

وی درباره ترکیب مجلس دوازدهم، گفت: مجلس دوازدهم، مجلسی پر سر و صداست به دلیل اینکه دوستان گذشته می‌خواهند در کرسی ریاست بمانند و دوستان تازه وارد معتقدند که باید ریاست به افراد جدید برسد. نگاه‌های گوناگونی هم در مجلس وجود دارد و جدیدی‌ها می‌گویند که قبلی‌ها نتوانستند و ما برنامه داریم و ممکن است در سال اول هم به هم بپرند، اما به تدریج در کنار یکدیگر قرار گرفته و با کار و تفاهم جمعی، دنبال حل مشکلات مردم خواهند بود. جامعه هم دعوا‌های سیاسی را نمی‌پذیرد. جامعه ما فرهیخته است و دیگر سر مسائل کوچک مقابل هم نمی‌ایستد. دعوا‌های سیاسی هم نسبت به گذشته خیلی کم شده است. مردم حاضر نیستند که اقتدار کشور با دعوا‌های سیاسی ضایع شود. من با هفتاد سال سابقه سیاسی، آینده کشور را روشن می‌بینم.

این فعال سیاسی خاطرنشان کرد: از اول انقلاب دعوا وجود داشت. اول خط امامی‌ها و بنی صدر دعوا داشتند که بنی صدر رسوا شد و فرار کرد. بعد چپ‌ها یعنی مهندس موسوی و دوستانش حاکم شدند. در ادامه سازندگی با مرحوم هاشمی روی کار آمد. بعد اصلاح طلب و اصولگرا و بعد از آن، اصلاح طلب معتدلی مطرح شد که دوره آن‌ها هم تمام شد و الان اصولگرا و اصلاح طلب به آن معنای گذشته تمام شده است. برخی دعوا‌های پراکنده الان هم به خاطر مسائل داخلی مجلس است و بزودی تمام می‌شود.

وی افزود: مجلس دوازدهم در مسیر تحول قرار گرفته و چه بسا این مساله خود را در انتخاب رئیس و هیات رئیسه مجلس نشان دهد. الان هم برخی مسائلی که اخیرا پیش آمده را من نمی‌پسندم، ولی معتقدم به زودی پایان می‌یابد و آنچه باقی می‌ماند، اهمیت کار برای مردم است. اگر این اتفاق یعنی کار برای مردم و حل مشکلات آن‌ها در مجلس دوازدهم رخ ندهد، گروه‌ها و چهره‌های جدید می‌آیند و شاید مورد توجه مردم قرار گیرند. مردم متوجه می‌شوند چه گروه‌هایی برای خدمت و چه گروه‌هایی برای منافع خود و ریاست تلاش می‌کنند.

وی با بیان این‌که «در مجموع معتقدم مجلس دوازدهم یک گام به جلو و راهگشا خواهد بود»، گفت: ما برای فراکسیون موتلفه مجلس دوازدهم ۴ اولویت و برنامه تعیین کرده ایم. ما برای تکمیل و سامان دادن به تنظیم بودجه برای جلوگیری از تورم زا بودن، ثبات قیمت ها، حل مشکل کمبود آب برای شرب، کشاورزی و صنعت و توجه به آموزش و پرورش و آموزش عالی برنامه داریم و آن را به مجلس دوازدهم ارائه می‌کنیم.

مطلب مرتبط:

مردم با چه زبانی بگویند از اوضاع کنونی راضی نیستند؟

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور