تیتر امروز

ریال دیجیتال؛ انقلابی در پرداخت‌ها/ تب پمپ آب، گرانی تا ۴۰ درصد!/ کاسبی تازه با اخراج اتباع
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

ریال دیجیتال؛ انقلابی در پرداخت‌ها/ تب پمپ آب، گرانی تا ۴۰ درصد!/ کاسبی تازه با اخراج اتباع

این بیستمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان گرامی...
محو اسرائیل سیاست رسمی جمهوری اسلامی نیست/ آمادگی پزشکیان برای گفت‌وگو با اپوزیسیون/ طرح صیانت با نامی جدید
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

محو اسرائیل سیاست رسمی جمهوری اسلامی نیست/ آمادگی پزشکیان برای گفت‌وگو با اپوزیسیون/ طرح صیانت با نامی جدید

این صد و یازدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
تاب آوری اهالی خاک سفید در تنش آبی تا کجاست؟!
گزارش میدانی دیدار از وضعیت بحرانی آب در شرق تهران

تاب آوری اهالی خاک سفید در تنش آبی تا کجاست؟!

به درخواست مخاطبان دیدار مبنی بر وجود مشکلات جدی آب در شرق تهران مسعود پیوسته به تهرانپارس رفته و گزارشی از وضعیت مردم این منطقه تهیه کرده است که می‌خوانید.

«رد پای بهشت» در فرهنگسرای اخلاق

نمایشگاه گروهی نقاشی با عنوان «رد پای بهشت» به سرپرستی نسیم زهرایی در نگارخانه کلک خیال دایر شده است.

کد خبر: ۱۶۵۳۱۶
۱۳:۲۲ - ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۳

«رد پای بهشت» در فرهنگسرای اخلاق

دیدارنیوز: نمایشگاه گروهی نقاشی با عنوان «ردپای بهشت» از ۲۱ افتتاح شده و تا روز ۲۶ اردیبهشت‌ماه برپاست.

به نقل از رسانه فرهنگسرای اخلاق، نمایشگاه گروهی نقاشی با عنوان «ردپای بهشت» به سرپرستی نسیم زهرایی در نگارخانه کلک خیال دایر شده است.

در این نمایشگاه بیش از ۱۵ اثر هنری در ابعاد متفاوت با موضوع آزاد با تکنیک رنگ روغن، اکرلیک و… به نمایش گذاشته شده است.

آذین علاقبند، حسین زندیه، ایمان اعتماد‌نیک، رامین خسرویانی، نگین خادمی‌کلانتری، نیلوفر عبدلی‌ناصر، ملینا عابدی، معصومه شکوری، بیتا احمدی، لیلا خداجو، ارنیکا خداکرمی، دلینا جعفری، پونه پاشاخانلو، آنیا میرزازاده، آویسا مهربانی، اعظم السادات جمالی، شهناز حدادیان‌پور، نیلرام لزومیان و نوژان نزند علی هنرمندانی هستند که آثارشان در این نمایشگاه به نمایش گذاشته شده است.

لازم به یادآوری است، این نمایشگاه ۲۱ اردیبهشت ماه افتتاح و به مدت یک هفته از ساعت ۹ تا ۲۰ در نگارخانه کلک خیال آماده بازدید علاقمندان است.

نگارخانه کلک خیال در فرهنگسرای اخلاق واقع در خیابان پیروزی، خیابان شکوفه، خیابان شهید کاظمی، جنب پارک گلزار، طبقه دوم واقع است.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۰۴ مرداد
امروز شنبه ۰۴ مرداد
امروز شنبه ۰۴ مرداد
امروز شنبه ۰۴ مرداد