تیتر امروز

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا

این نودمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
در کویت چه خبر است؟

اقدام غیرمنتظره امیر کویت؛ پارلمان منحل شد

مشعل الاحمد الجابر الصباح، امیر کویت شامگاه جمعه و در اقدامی غیرمنتظره، اعلام کرد که پارلمان این کشور منحل شده است.

کد خبر: ۱۶۵۲۰۷
۰۸:۳۲ - ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۳

اقدام غیرمنتظره امیر کویت؛ پارلمان منحل شد

دیدارنیوز: امیر کویت به طور غیرمنتظره دستور انحلال پارلمان این کشور را صادر کرد.

مشعل الأحمد الجابر الصباح، امیر کویت شامگاه جمعه اعلام کرد که پارلمان این کشور منحل شده است.

به گزارش الجزیره، امیر کویت از تصمیم خود برای انحلال پارلمان این کشور و توقف اجرای برخی مفاد قانون اساسی به مدت حداکثر چهار سال خبر داد.

مشعل الاحمد الصباح طبق قانون اساسی دستور داد که شخصاً و هیئت وزیران صلاحیت‌هایی را که به مجلس الامه (پارلمان) واگذار شده است به عهده گیرند و قوانین به موجب قانون حکمی صادر شوند.

وی همچنین به نخست وزیر و وزرا در حوزه اختیارات‌شان دستور داد تا این حکم را از تاریخ صدور آن اجرا کنند.

الصباح تاکید کرد که در دوره اخیر، کویت «دوران سختی را پشت سر گذاشت که بازتاب‌هایی در همه سطوح داشت».

وی افزود: در دوره‌های قبل و چند روز پیش شاهد رفتار‌ها و اقدامات مغایر با واقعیات مسلم قانون اساسی بودیم و اصرار در این رفتار‌ها به حدی رسیده است که قابل قبول و تحمل نیست.

الصباح هشدار داد: همه باید بدانند که هیچ‌کس بالاتر از قانون نیست و هرگز اجازه نخواهم داد که از دموکراسی برای نابودی کشور سوء استفاده شود.

مدت‌ها است که تنش در روابط دولت و پارلمان کویت حاکم است. استیضاح‌های مکرر از سوی نمایندگان و نیز انحلال چندین باره مجلس الامه بار‌ها منجر به استعفا یا برکناری دولت شده است.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت