تیتر امروز

وام‌های میلیاردی به جیب چه کسانی می‌رود؟/ هشدار درباره حذف چهار صفر از پول ملی/ ابهام در واردات خودرو
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

وام‌های میلیاردی به جیب چه کسانی می‌رود؟/ هشدار درباره حذف چهار صفر از پول ملی/ ابهام در واردات خودرو

این بیست و دومین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
ارتباط با آمریکا را به رفراندوم بگذارید/ انتصاب علی لاریجانی؛ تغییر رویکرد یا تغییر تاکتیک؟/ سد کرج به گل نشست
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ارتباط با آمریکا را به رفراندوم بگذارید/ انتصاب علی لاریجانی؛ تغییر رویکرد یا تغییر تاکتیک؟/ سد کرج به گل نشست

این صد و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
چگونگی پیدایش و تاریخ کهن ایران؛ ایرانیان پیش از اسلام مردمان صاحب تمدن و فرهنگ بودند
گفت‌وگوی احمد طبعی با محمدجعفر محمدزاده در استودیوی دیدارنیوز

چگونگی پیدایش و تاریخ کهن ایران؛ ایرانیان پیش از اسلام مردمان صاحب تمدن و فرهنگ بودند

دکتر محمدجعفر محمدزاده، معاون پیشین مطبوعات وزارت ارشاد و رئیس پیشین رادیو ایران در برنامه «میهمان من» با احمد طبعی کارشناس‌ - مجری دیدارنیوز به گفت‌و‌گو نشست.
المیادین گزارش داد

طوفان‌الاقصی؛ بندهای توافق احتمالی اعلام شد

با گذشت ۲۰۹ روز از جنگ غزه و همزمان با ادامه حملات اسرائیل، تلاش‌ها و ارتباطات طرف‌های مختلف برای توافق آتش‌بس و آزادی اسرا نیز تشدید شده است.

کد خبر: ۱۶۴۷۸۷
۰۸:۱۸ - ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۳

طوفان‌الاقصی؛ بندهای توافق احتمالی

دیدارنیوز: جنگ در غزه در حالی وارد دویست و نهمین روز خود شد که تلاش‌ها برای توافق آتش‌بس تشدید شده و برخی منابع از نزدیک بودن توافق خبر می‌دهند.

با گذشت ۲۰۹ روز از جنگ در غزه که طولانی‌ترین نبرد در تاریخ اشغال فلسطین است؛ همزمان با ادامه حملات اشغالگران در غزه، تلاش‌ها و ارتباطات طرف‌های مختلف برای توافق آتش‌بس و آزادی اسرا نیز تشدید شده است.

حماس اعلام کرده است که طی یک الی دو روز آتی پاسخ خود را به بند‌های پیشنهادی جدید خواهد داد؛ اکنون نگاه‌ها منتظر پاسخ حماس است؛ تیم مذاکره کننده این جنش مقاومت روز دوشنبه پس از نشستی که با مقامات امنیتی مصری داشت، قاهره را ترک کرد تا مفاد توافق پیشنهادی را با مقامات حماس در میان بگذارد.

از سوی دیگر نیز یک هیأت اسرائیلی متشکل از موساد، شین بت و ارتش این رژیم نیز شامگاه چهارشنبه در سفری فوری و کوتاه سه ساعته وارد قاهره شد تا در جریان نتیجه مذاکرات مصر با حماس قرار گیرد.

در این میان شبکه المیادین نیز گزارش داد که به متن توافق اولیه میان حماس و رژیم اسرائیل دست یافته است.

گزارش المیادین از توافق حماس و اسرائیل

شبکه المیادین اعلام کرد که به نسخه‌ای از توافق اولیه میان حماس و رژیم اسرائیل در خصوص تبادل اسرا دست یافته است که شامل ۳ مرحله می‌شود.

به گزارش این شبکه، هدف از این توافقنامه آزادی تمامی اسرای اسرائیلی نزد گروه‌های فلسطینی، اعم از غیرنظامی یا سرباز، زنده یا مرده است که شامل اسرای سابق نیز می‌شود.

همچنین این توافق شامل عدم تبادل آتش میان طرفین و هر اقدامی در راستای رسیدن به آتش‌بس است و همچنین شامل ۳ مرحله اولیه ۴۰ روزه است که قابل تمدید است.

مصر، قطر و آمریکا ضامن این توافق خواهند بود.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۷ مرداد
امروز جمعه ۱۷ مرداد
امروز جمعه ۱۷ مرداد
امروز جمعه ۱۷ مرداد