تیتر امروز

ابوالفضل گرمابی: جامعه از محل گران فروشی پایدار نمی‌ماند/ ارزش ریال در ۲۰ سال حدود یک صدم شد/ مردم دیگر خود را صاحب اینجا نمی‌دانند
گفت و گوی دیدار در برنامه جامعه پلاس با یک اقتصاددان

ابوالفضل گرمابی: جامعه از محل گران فروشی پایدار نمی‌ماند/ ارزش ریال در ۲۰ سال حدود یک صدم شد/ مردم دیگر خود را صاحب اینجا نمی‌دانند

ابوالفضل گرمابی، پژوهشگر و اقتصاددان مهمان یکی دیگر از برنامه‌های جامعه پلاس بود؛ او در این گفت‌وگو به دلایل افزایش تورم و بحرانی به نام نقدینگی صحبت کرد که می‌بینید و می‌خوانید.
استیضاح وزیر اقتصاد چه سرانجامی خواهد داشت؟/ رکوردشکنی اقتصاد چین، پیش از بازگشت ترامپ
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

استیضاح وزیر اقتصاد چه سرانجامی خواهد داشت؟/ رکوردشکنی اقتصاد چین، پیش از بازگشت ترامپ

این اولین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان گرامی...
قهرمان‌پور: دولت پزشکیان، هوشمندانه سعی کرد وارد توافق امنیتی با روس‌ها نشده و نگرانی‌‍‌ها در غرب را تشدید نکند/ توافق کریدور شمال به جنوب با روسیه از ۲۰ سال پیش تا کنون هنوز اجرایی نشده!
روایت یک تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل از توافق جدید تهران و مسکو در گفتگو با دیدارنیوز؛

قهرمان‌پور: دولت پزشکیان، هوشمندانه سعی کرد وارد توافق امنیتی با روس‌ها نشده و نگرانی‌‍‌ها در غرب را تشدید نکند/ توافق کریدور شمال به جنوب با روسیه از ۲۰ سال پیش تا کنون هنوز اجرایی نشده!

«موافقت‌نامه همکاری‌های جامع راهبردی جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه» در حالی به دعوت ولادیمیر پوتین در سفر جمعه گذشته رئیس‌جمهور پزشکیان به مسکو از سوی روئسای جمهور دو کشور به امضا رسیده...
از دلار چه خبر

آرامش در بازار ارز؟

نرخ ارز در بازار غیر رسمی در معاملات امروز (دوشنبه ۱۰ اردیبهشت) در قیاس با روز گذشته با ثبات آغاز شد و در ادامه با اندکی افزایش قیمت به کار خود ادامه داد.

کد خبر: ۱۶۴۶۴۰
۱۶:۵۳ - ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳

آرامش در بازار ارز؟

دیدارنیوز: نرخ ارز در بازار غیر رسمی که در روز‌های اخیر روند کاهشی داشت، طبق مشاهدات میدانی از بازار امروز تا لحظه تنظیم گزارش با ثبات و تغییر بسیار اندک نسبت به روز گذشته، معامله شد.

به نقل از ایسنا، نرخ ارز در بازار غیر رسمی در معاملات امروز در قیاس با روز گذشته با ثبات آغاز شد و در ادامه با اندکی افزایش قیمت به کار خود ادامه داد. طبق مشاهدات میدانی از بازار غیر رسمی، تا لحظه تنظیم گزارش دلار با نرخ ۶۰ هزار تومان خرید و با نرخ ۶۱ هزار تومان هم به فروش رسید. همچنین یورو نیز در بازار غیر رسمی با قیمت ۶۴ هزار و ۵۰۰ تومان برای فروش و مبلغ ۶۳ هزار و ۵۰۰ تومان برای خرید معامله شد.

البته بازار امروز در حالی است که روز گذشته قیمت دلار به کانال ۵۹ هزار تومان هم رسید؛ در آن روز طبق مشاهدات میدانی برخی از دلالان میدان فردوسی، قیمت این ارز را تا ۶۰ هزار تومان هم عنوان می‌کردند و در مواردی هم این نوع ارز را تا ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان هم می‌فروختند.

به عقیده بسیاری از کارشناسان روند ثبات در بازار ارز و احتمال کاهش نرخ ارز در روز‌های آینده وجود دارد و با توجه به کاهش تقاضا‌ها نسبت به روز‌های پایانی سال گذشته و ابتدای سال جاری در بازار غیر رسمی و همچنین عدم تمایل به خرید هیجانی در بازار غیر رسمی، انتظار می‌رود شاهد تداوم کاهش نرخ ارز و ثبات در بازار غیر رسمی باشیم.

علاوه بر این در بازار معاملات غیر رسمی امروز ارز متقاضی بالایی برای خرید ارز وجود نداشت که به نظر می‌رسد به دلیل وجود انتظارات در جهت کاهش نرخ ارز باشد.

گفتنی است؛ با توجه به تحولات سیاسی در هفته‌های گذشته انتظار می‌رفت، نرخ ارز با افزایش بالایی روبرو باشد و در مقطعی نیز تا کانال ۷۰ هزار تومان پیش رفت، اما نرخ ارز در بازار غیر رسمی در روز‌های اخیر با جوی آرام و کاهشی روبرو شد و مطابق مشاهدات میدانی، بازار غیر رسمی در وضعیت عادی و تقاضای کم قرار دارد.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی