تیتر امروز

فوری: اعلام شلیک ۸ موشک از ایران به اسرائیل/ صدای انفجار در شرق و شمال اصفهان/ تمدید لغو پرواز‌های داخلی و خارجی
روز پنجم جنگ ایران و اسرائیل (بروز رسانی می‌شود)

فوری: اعلام شلیک ۸ موشک از ایران به اسرائیل/ صدای انفجار در شرق و شمال اصفهان/ تمدید لغو پرواز‌های داخلی و خارجی

جنگ ایران و اسرائیل که با تهاجم وحشیانه و ترورهای اسرائیل در تهران و دیگر شهرها آغاز شد، به روز پنجم رسید. ایران در پاسخ به این حملات، شهرهای مختلف از جمله تل‌آویو را موشک‌باران کرده است.
راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.
رئیس پلیس فتای فراجا خبر داد

برخورد با خرید و فروش سلاح و اراذل و اوباش؛ ۳۰۰۰ نفر دستگیر شدند

سردار وحید مجی، رئیس پلیس فتای فراجا از برخورد پلیس با عوامل خرید و فروش سلاح گرم و اراذل و اوباش در فضای مجازی و دستگیری ۳۰۰۰ نفر خبر داد.

کد خبر: ۱۶۴۶۲۱
۱۱:۰۲ - ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳

برخورد با خرید و فروش سلاح و اراذل و اوباش؛ ۳۰۰۰ نفر دستگیر شدند

دیدارنیوز: رئیس پلیس فتای فراجا، از دستگیری عوامل خرید و فروش سلاح گرم و اراذل و اوباش در فضای مجازی خبر داد.

سردار وحید مجید گفت: در سال گذشته بیش از ۱۲ هزار صفحه مجازی در شبکه‌های اجتماعی و سایت‌ها که مشغول به تبلیغ و خرید و فروش انواع اسلحه گرم از کلت گرفته تا کلاشینکف و مسلسل بودند؛ توسط پلیس فتا شناسایی شدند.

وی افزود: از مجموع این تعداد، روی ۳۰۰۰ مورد تمرکز کردیم و در پس از انجام تحقیقات لازم، در این فرآیند توانستیم ۱۴۰۰ نفر از مالکان و اعضای این تارنما‌ها و صفحات مجازی را شناسایی و دستگیر شده و تحویل مراجع قضایی بدهیم.

رئیس پلیس فتای فراجا ادامه داد: این افراد با ایجاد صفحات و کانال‌هایی در شبکه‌های اجتماعی واتس آپ، تلگرام و اینستاگرام ادعای خرید و فروش انواع اسلحه داشتند.

مجید گفت: ذکر این نکته قابل توجه است که بیشتر این افراد کلاهبردار بودند؛ یعنی پس از گرفتن مبلغی به عنوان بیعانه از مشتری، افراد را مسدود کرده و دیگر پاسخگو نبودند؛ بنابراین عملا خرید و فروشی ضورت نمی‌گرفت و اسلحه‌ای در کار نبود.

وی با اشاره به اینکه قدرت نمایی و ایجاد ترس نیز برخورد جدی پلیس را در پی خواهد داشت؛ افزود: همچنین عده‌ای از اراذل و اوباش در جهت ایجاد رعب و وحشت در شهروندان، محتوا‌هایی در شبکه‌های اجتماعی تولید و منتشر می‌کردند که توسط پلیس شناسایی شدند.

رئیس پلیس فتای فراجا ادامه داد: بیش از ۹۵۰۰ صفحه، کانال و گروه که توسط اراذل اوباش مدیریت می‌شد نیز مسدود و ۱۶۰۰ نفر نیز در این رابطه دستگیر شدند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد