تیتر امروز

محمد مهدی تندگویان: اختلاس‌ها و فساد‌های مالی امید جوانان را سوزاند/ نسل جدید دیگر به ساختار‌های رسمی اعتماد ندارد/ بازگشت اعتماد بدون تغییر ساختار ممکن نیست
گفت و گوی دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» با معاون پیشین وزارت ورزش و جوانان

محمد مهدی تندگویان: اختلاس‌ها و فساد‌های مالی امید جوانان را سوزاند/ نسل جدید دیگر به ساختار‌های رسمی اعتماد ندارد/ بازگشت اعتماد بدون تغییر ساختار ممکن نیست

دیدارنیوز در یکی دیگر از برنامه های «پشت صحنه» میزبان محمد مهدی تندگویان، معاون پیشین وزارت ورزش و جوانان بود. این گفت و گو را ببینید و بخوانید.
مجتبی مقصودی: انجمن علمی مطالعات صلح، از تأسیس تا گسترش، برای مان بیش از آنکه نشیب باشد، فراز بود
نگاهی به آنچه که در دهمین سالگرد تأسیس انجمن علمی مطالعات صلح ایران گذشت

مجتبی مقصودی: انجمن علمی مطالعات صلح، از تأسیس تا گسترش، برای مان بیش از آنکه نشیب باشد، فراز بود

آیین دهمین سال تأسیس انجمن علمی مطالعات صلح ایران، همراه با تجلیل از مؤسس این انجمن، مجتبی مقصودی به همت انجمن علمی مطالعات صلح ایران، خانه اندیشمندان علوم انسانی و با همکاری جمعی از انجمن‌های...
اسماعیل کهرم: مدیریت آب را از دست سیاسیون بگیرید/ زاینده رود را ما کشتیم/ من ۱۰ سال پیش گفتم تا سال ۱۴۰۴ آب تهران تمام می‌شود، کسی توجه نکرد/ با فروش میوه به کشورهای عربی حتی پول آب مصرف شده برنگشت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک کارشناس برجسته محیط زیست

اسماعیل کهرم: مدیریت آب را از دست سیاسیون بگیرید/ زاینده رود را ما کشتیم/ من ۱۰ سال پیش گفتم تا سال ۱۴۰۴ آب تهران تمام می‌شود، کسی توجه نکرد/ با فروش میوه به کشورهای عربی حتی پول آب مصرف شده برنگشت

«تیتر» در یکی دیگر از سلسله برنامه های خود میزبان دکتر اسماعیل کهرم بوم شناس و فعال محیط زیست بود؛ او در این گفت و گو تاکید داشت که برای گذار از وضعیت بحران کنونی باید مدیریت را از دست سیاسیون...
جیک سالیوان نگران جنگ غزه نیست

آمریکا نگران همکاری‌های نظامی ایران، روسیه و کره‌شمالی شد

جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی کاخ سفید در خصوص همکاری‌های نظامی جمهوری اسلامی ایران، روسیه و کره شمالی ابراز نگرانی کرد.

کد خبر: ۱۶۴۴۲۸
۱۲:۴۱ - ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳

آمریکا نگران همکاری‌های نظامی ایران، روسیه و کره‌شمالی شد

دیدارنیوز: مشاور امنیت ملی کاخ سفید از همکاری‌های نظامی جمهوری اسلامی ایران، روسیه و کره شمالی ابراز نگرانی کرد.

به نقل از دویچه‌وله، جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی کاخ سفید روز چهارشنبه ۵ اردیبهشت‌ماه در خصوص همکاری‌های نظامی جمهوری اسلامی، روسیه و کره شمالی ابراز نگرانی کرد.

سالیوان در نشست خبری خود در پاسخ به پرسشی درباره سفر هیاتی از کره شمالی به ایران، با اشاره به روابط ایران و کره شمالی در حوزه نظامی در سال‌های گذشته افزود: «ارسال تسلیحات از سوی مسکو به تهران و پیونگ‌یانگ ممکن است سبب افزایش بی‌ثباتی در خاورمیانه و منطقه هند و اقیانوسیه شود.»

مشاور امنیت ملی دولت آمریکا همچنین ادعا کرد: «طی سال‌های گذشته و در دولت‌های مختلف در [ایالات متحده آمریکا]، ما شاهد پیوند‌های مختلفی در زمینه همکاری‌های دفاعی میان کره شمالی و ایران بوده‌ایم؛ این روابط بالا و پایین داشته، اما همواره در جریان بوده است.»

جیک سالیوان افزود: «اما ما طی دو سال گذشته شاهد موضوع جدیدی بوده‌ایم و این موضوع، گسترش روابط روسیه با ایران و همچنین روابط روسیه با کره شمالی است.»

سالیوان مدعی شد: «ما بر این باوریم که این موضوع، فراتر از مرز‌های اوکراین، اسباب نگرانی شدیدی برای امنیت اروپا است.»

واکنش سالیوان در شرایطی صورت می‌گیرد که بر اساس اعلام خبرگزاری رسمی کره شمالی در روز سه‌شنبه، هیاتی از مقامات کره شمالی به ریاست وزیر تجارت بین‌الملل این کشور در حال انجام مذاکراتی در ایران است.

پیش از این خبرگزاری رویترز گزارش داده بود که جمهوری اسلامی تعدادی موشک بالستیک زمین به زمین را در اختیار روسیه گذاشته است. اوکراین نیز اعلام کرده بود که روسیه از موشک‌های ساخت کره شمالی در جنگ علیه این کشور استفاده کرده است. موضوعی که پیونگ‌یانگ آن را رد کرد.

بر اساس گزارش یک گروه از کارشناسان سازمان ملل متحد مسئول نظارت بر تحریم‌های کره شمالی، جمهوری اسلامی و کره شمالی از سال ۲۰۲۰ میلادی همکاری خود در زمینه گسترش و توسعه موشک‌های دوربرد و همچنین انتقال قطعات برای ساخت این موشک‌ها را از سر گرفته اند.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۳ آذر
امروز دوشنبه ۰۳ آذر
امروز دوشنبه ۰۳ آذر
امروز دوشنبه ۰۳ آذر