تیتر امروز

علی مطهری: طرح آتش‌بس از سوی ترامپ، نشان از شکست اسرائیل و پیروزی نسبی برای ایران دارد/ عراقچی با تصمیم کل نظام، پذیرش آتش‌بس را اعلام کرد/ ایران؛ لبنان یا سوریه نیست که اسرائیل هر وقت هوس کرد، موشکی بزند و برود/ آتش‌بس فعلی، پایدار خواهد بود/ نباید تندروی کنیم
در گفت‌و‌گو با دیدارنیوز مطرح شد

علی مطهری: طرح آتش‌بس از سوی ترامپ، نشان از شکست اسرائیل و پیروزی نسبی برای ایران دارد/ عراقچی با تصمیم کل نظام، پذیرش آتش‌بس را اعلام کرد/ ایران؛ لبنان یا سوریه نیست که اسرائیل هر وقت هوس کرد، موشکی بزند و برود/ آتش‌بس فعلی، پایدار خواهد بود/ نباید تندروی کنیم

نایب رئیس پیشین مجلس دهم در گفت‌و‌گو با دیدارنیوز اظهار داشت: ایران، لبنان یا سوریه نیست که اسرائیل هر وقت هوس کرد، موشکی بزند و برود! آنها قدرت و پدافند خوبی ندارند، اما اسرائیل با ایران نمی‌تواند...
منابع اسرائیلی: نتایج حمله آمریکا به فردو خوب نیست/ تمدید لغو پرواز‌ها تا ساعت ۱۴ پنجشنبه
واکنش‌ها به جنگ و آتش‌بس میان ایران و اسرائیل

منابع اسرائیلی: نتایج حمله آمریکا به فردو خوب نیست/ تمدید لغو پرواز‌ها تا ساعت ۱۴ پنجشنبه

پس از ۱۲ روز جنگ و بمباران نقاط مختلف در ایران و اسرائیل، دو طرف بامداد روز گذشته (سه‌شنبه) با آتش‌بس موافقت کردند هرچند گفته می‌شود این توافق شکننده است، اما در ساعات گذشته به جز نقض آتش‌بس...
محمود صادقی: حمله اسرائیل به ایران، تجاوز آشکار و نقض همه قوانین بین‌المللی بود/ آتش‌بس برای هر دو طرف، اجتناب‌ناپذیر شده بود/ پذیرش آتش‌بس، بدون نظر رهبری اساسا قابل وقوع نبود/ به نظر من این آتش‌بس، پایدار خواهد بود
دبیرکل انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه‌ها در گفت‌و‌گو با دیدارنیوز مطرح کرد

محمود صادقی: حمله اسرائیل به ایران، تجاوز آشکار و نقض همه قوانین بین‌المللی بود/ آتش‌بس برای هر دو طرف، اجتناب‌ناپذیر شده بود/ پذیرش آتش‌بس، بدون نظر رهبری اساسا قابل وقوع نبود/ به نظر من این آتش‌بس، پایدار خواهد بود

عضو جبهه اصلاحات ایران در گفتگویی به دیدارنیوز، گفت: در شرایطی که کشور در وضعیت جنگی قرار داشت، نخ تسبیح راهبری نظام، حفظ شد و مسلما، نه تصمیم به شلیک موشک به العدید، بدون تصمیم و نظر رهبری بود...
در نشست «ارمغان سعدی» عنوان شد

سعدی؛ پیام‌آور صلح و نوع دوستی

محمود شالویی، رییس انجمن آثار و مفاخر فرهنگی در نشست «ارمغان سعدی» گفت: سعدی در سرایش غزل دست کمی از شاعرانی چون حافظ ندارد. او شاعر صلح، صفا و دوستی است، از اینرو شعر و اندیشه او امروز هم می‌تواند برای ما پیام‌آور نوع دوستی و مهرورزی باشد.

کد خبر: ۱۶۴۲۷۹
۰۹:۲۴ - ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۳

سعدی؛ پیام‌آور صلح و نوع دوستی

دیدارنیوز: نشست «ارمغان سعدی» به کوشش موسسه فرهنگی اکو با همکاری انجمن آثار و مفاخر فرهنگی در هفته بزرگداشت این شاعر و حکیم شهیر ایرانی، دوشنبه سوم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در محل موسسه فرهنگی اکو برگزار شد.

در نشست «ارمغان سعدی» روسای موسسه فرهنگی اکو، انجمن آثار و مفاخر فرهنگی و جمعی از استادان و چهره‌های فرهنگی و ادبی کشور‌های عضو اکو سخنرانی کردند.

در ابتدای این نشست، سعد خان دیپلمات پاکستانی و رییس موسسه فرهنگی اکو با اشاره به سفر رییس جمهور ایران و هیات همراه به کشور پاکستان گفت: امروز، روزی مهم و تاریخی است چرا که هم مصادف با هفته بزرگداشت سعدی بزرگ است و هم به جهت حضور رییس جمهور ایران در اسلام آبادِ پاکستان، دولت پاکستان ضمن اعلام تعطیل عمومی به یمن ورود آیت الله رئیسی به این کشور، جشن ملی برگزار کرده است.

سعدی؛ پیام‌آور صلح و نوع دوستی

او در بخش دیگری از سخنان خود گفت: سعدی شیرازی در پاکستان شهرت فراوانی دارد. حتی کسانی که زبان فارسی نمی‌دانند نیز شیفته این شاعراند.

سعدخان اضافه کرد: پاکستانی‌ها حتی با گویش اردو نیز اشعار و عباراتی از سعدی را می‌خوانند بدون آنکه حتی معنای آن را دریابند. کلام سعدی شنوندگان را به وجد می‌آورد و آنان را مسرور و پرشعف می‌سازد.

رییس موسسه فرهنگی اکو تصریح کرد: مفاخر و مشاهیر، استادان و معلمان صلح، دوستی و اخلاق در جوامع بشری اند. در این میان سعدی و حافظ شیرازی نیز به اعتراف همگان، از جمله معلمان اخلاق و نوع دوستی به شمار می‌روند.

او اضافه کرد: سعدی جایگاه ویژه‌ای در جهان علم و ادب دارد. گویی او از مشکلات آینده بشر مطلع بوده و با آنچه سروده و به رشته تحریر درآورده، به آیندگان ارائه طریق نموده است.

رییس موسسه فرهنگی اکو در پایان با اشاره به اینکه «سعدی» حکیمی تواناست که سفر‌های فراوان کرده و حکایات پندآموز مختلفی برای بشر به یادگار گذاشته است، گفت: سعدی شیرازی برای تکامل معنوی انسان‌ها چارچوب‌هایی را تعریف کرده است که از کودکی تا کهنسالی آدمیان را در برمی گیرد. قناعت، تواضع، عدل و دادگری از مهمترین فقرات اندیشه سعدی است که در آرمان شهر او تجلی پیدا کرده است.

سعدی؛ پیام‌آور صلح و نوع دوستی

پیام‌آور صلح و نوع دوستی

در ادامه این رویداد فرهنگی و ادبی، محمود شالویی رییس انجمن آثار و مفاخر فرهنگی به ایراد سخن پرداخت و گفت: به مردم شریف و ایران دوست پاکستان درود می‌فرستم و مسرورم که آیین بزرگداشت حکیم سعدی در موسسه فرهنگی اکو که مدیریت آن به عهده یکی از چهره‌های فرهنگی کشور دوست و برادر پاکستان است، برگزار می‌شود.

مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه سخنان خود گفت: سعدی از بزرگ‌ترین مفاخر عالم بشری است. او جامع بسیاری از دانش هاست و شخصیتی چندوجهی دارد. از اینرو به گواه مورخین، به بسیاری از علوم و معارف واقف بوده است.

شالویی تصریح کرد: آنچه سعدی را از دیگران متمایز می‌کند آن است که او هم ناثر و هم ناظم است. نه نثر او بر نظمش تفوق دارد و نه نظم او نثرش را درمی نوردد، چرا که او در هر دوزمینه استادانه سخن گفته است.

رییس انجمن آثار و مفاخر فرهنگی افزود: سعدی نه سخنران که سخندانی زبردست است و چه بسیارند معارف و حکمت‌هایی که او در قالب نظم و نثر به ما ارزانی کرده است.

شالویی در پایان گفت: سعدی در سرایش غزل دست کمی از شاعرانی، چون حافظ ندارد. او شاعر صلح، صفا و دوستی است، از اینرو شعر و اندیشه او امروز هم می‌تواند برای ما پیام‌آور نوع دوستی و مهرورزی باشد.

سعدی؛ استاد درنگ در جهان پیرامون

سخنران پایانی این رویداد عبدالمهدی مستکین مسئول بخش فرهنگی کمیسیون ملی یونسکو – ایران بود. او طی سخنانی گفت: سعدی در شعر و اندیشه خود همواره تأکید می‌کند که بشر نباید از زندگی غافل باشد. از اینرو ضروری است که انسان از حیات خود کمال بهره را ببرد و زندگی خویش را به بطالت نگذراند.

او تأکید کرد: سعدی شیرازی استاد «درنگ» است. درنگ نیز از جمله مهمترین عوامل بروز خلاقیت در انسان است. سعدی به ما یادآوری می‌کند که از کنار پدیده‌ها به راحتی عبور نکنیم و در آن‌ها درنگ و تأمل نماییم. درنگ آدمی در طبیعت و جهان پیرامون باعث شکوفایی خلاقیت در انسان می‌شود تا با نگاهی ژرف‌تر و عمیق‌تر به هستی بنگرد.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۰۵ تير
امروز پنجشنبه ۰۵ تير
امروز پنجشنبه ۰۵ تير
امروز پنجشنبه ۰۵ تير