تیتر امروز

نتانياهو به دنبال چراغ سبز حمله به ایران در آمریکا/ سوداگری کاسبان تحریم از فلاکت مردم/ بغداد تازه‌ترین واسطه ميان تهران و واشنگتن/ بازگشت همتی به بانک مرکزی!
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

نتانياهو به دنبال چراغ سبز حمله به ایران در آمریکا/ سوداگری کاسبان تحریم از فلاکت مردم/ بغداد تازه‌ترین واسطه ميان تهران و واشنگتن/ بازگشت همتی به بانک مرکزی!

این صد و چهل و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۸ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران
تحلیل سند دوم محرمانه دیدارهای پوتین و بوش

پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران

در اقدام قابل توجهی که می‌تواند صفحات تازه‌ای از تاریخ دیپلماسی بین‌الملل را ورق بزند، آرشیو ملی آمریکا در ۲۳ دسامبر ۲۰۲۵، سه سند محرمانه از ملاقات‌های ولادیمیر پوتین و جورج دبلیو بوش در سال‌های...
شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده
در گفت‌و‌گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد دانشگاه مطرح شد

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده

دیدار در یکی دیگر از سلسله گفت‌و‌گو‌های «ایرانشهر» به سراغ محمد حسین شریف‌زادگان، استاد برجسته دانشگاه شهید بهشتی رفته و موضوعات مختلف از مناسبات مربوط به توزیع ثروت، سرانه فقر و آثار و پیامدهای...
علی بابایی کارنامی مطرح کرد

به مجلس اعتماد نداریم؛ نمایندگان به نفع کارگران رای نمی‌دهند

علی بابایی کارنامی، رئیس فراکسیون کارگری مجلس در خصوص اعتراض بازنشستگان به تقسیم‌بندی این قشر، به ۲ گروه حداقل بیمه‌پرداز و بیمه پردازان سایر سطوح گفت: ما دنبالش هستیم، اما به مجلس اعتماد نداریم. نمایندگان مجلس عموما رأی به نفع آحاد کارگری نمی‌دهند و تجربه این را ثابت کرده است.

کد خبر: ۱۶۴۱۴۰
۱۷:۰۸ - ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۳

به مجلس اعتماد نداریم؛ نمایندگان به نفع کارگران رای نمی‌دهند

دیدارنیوز: رئیس فراکسیون کارگری گفت: نمایندگان مجلس عموما رأی به نفع آحاد جامعه کارگری نمی‌دهند و تجربه این را ثابت کرده است. من خودم به عنوان رئیس فراکسیون کارگری چندبار رفته‌ام که قانون را اصلاح کنم، ولی چون اعتقاد دارم هنوز در کف مجلس اکثریت به نفع جامعه کارگری رأی نمی‌دهند، ما استرس داریم و به همین خاطر به طور قاطع این طرح‌ها را مطرح نمی‌کنیم در صورتی که این قانون ایراد دارد.

علی بابایی کارنامی، درباره این‌که افزایش حقوق بازنشستگان مشمول قانون تامین اجتماعی ارتباطی با تصمیمات شورای عالی کار ندارد و افزایش مستمریِ مشمولان باید مطابق ماده ۹۶ قانون دائمی تأمین اجتماعی باشد، گفت: بر اساس حکم شورای عالی کار، ماده ۹۶ قانون تامین اجتماعی تابع متغیر‌های شورای عالی کار است.

رئیس فراکسیون کارگری مجلس خاطرنشان کرد: بالاخره متناسب با تورم سبد معیشت در اینجا (ماده ۹۶ قانون تامین اجتماعی) هم آمده است و تا الان عرف این گونه بوده است یعنی هر آنچه در شورای عالی کار تصمیم‌گیری می‌شد، به ماده ۹۶ قانون تامین اجتماعی تسری پیدا می‌کرد.

وی تاکید کرد: البته از منظر هویت و استقلال تصمیم‌گیری برای تعیین مزد بازنشستگان در حقیقت شورای عالی رفاه و هیات امنای تامین اجتماعی با شرکایی که دارد می‌تواند مستقلا تصمیم بگیرد و این منافاتی ندارد، اما چندین سال بر اساس عرف چنین رویه‌ای وجود دارد.

رئیس فراکسیون کارگری مجلس در خصوص اعتراض بازنشستگان به تقسیم‌بندی این قشر، به ۲ گروه حداقل بیمه‌پرداز و بیمه پردازان سایر سطوح گفت: ما دنبالش هستیم، اما به مجلس اعتماد نداریم. نمایندگان مجلس عموما رأی به نفع آحاد کارگری نمی‌دهند و تجربه این را ثابت کرده است.

بابایی کارنامی بیان کرد: من خودم به عنوان رئیس فراکسیون کارگری چندبار رفته‌ام که قانون را اصلاح کنم، ولی چون اعتقاد دارم هنوز در کف مجلس اکثریت به نفع جامعه کارگری رأی نمی‌دهند، ما استرس داریم و به همین خاطر به طور قاطع این طرح‌ها را مطرح نمی‌کنیم در صورتی که این قانون ایراد دارد، چون یک جا می‌گوید متناسب و در جای دیگر می‌گوید با تایید وزیر کار. خب وقتی می‌گوید وزیر کار، شورای عالی کار چه معنایی دارد؟ سه جانبه‌گرایی بر اساس مواقفت نامه (ILO) یکی از اصول مترقی توجه به حقوق کارگران در سراسر دنیا است، اصل تصمیم‌گیری در خصوص مزد کارگران و جامعه بازنشستگی با مذاکره است نه با دستور و تصمیم یکطرفه دولت‌ها.

وی خاطرنشان کرد: متاسفانه تنها کشوری هستیم که تصمیم یک‌طرفه دولت‌ها در این خصوص تسری پیدا می‌کند، به همین خاطر بهره‌وری در قاعده تولید معنا پیدا نمی‌کند، قانون کار خیلی به این‌ها پرداخته است، ولی متاسفانه در کشور ما یک بند قانونی را اجرا می‌کنند بند‌های قانونی دیگر را اجرا نمی‌کنند. همه حداقل مزد را پرداخت می‌کنند و قرارداد موقت هم نشأت گرفته از این تفکر است و تا این تفکر باشد، به اقتصاد توجه نمی‌شود.

منبع: ایلنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۰ دی
امروز چهارشنبه ۱۰ دی
امروز چهارشنبه ۱۰ دی
امروز چهارشنبه ۱۰ دی