تیتر امروز

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا

این نودمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.

اردوغان خطاب به نتانیاهو: حماس سازمان تروریستی نیست

رییس جمهور ترکیه به نخست وزیر اسرائیل "یادآور" شد که حماس یک سازمان تروریستی نیست.

کد خبر: ۱۶۴۱
۱۱:۱۰ - ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۷

دیدارنیوز - رجب طیب اردوغان، رییس جمهور ترکیه در توییتر خود خطاب به بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی نوشت: حماس یک سازمان تروریستی نیست و فلسطینی‌ها تروریست نیستند. این یک جنبش مقاومت است که از سرزمین فلسطینی‌ها در برابر یک قدرت اشغالگر دفاع می‌کند.

وی افزود: جهان همبستگی خود را با فلسطینیان، در برابر کسی که به آنان ظلم می‌کند حفظ خواهد کرد.

بر اساس اعلام وزارت بهداشت فلسطین، دست‌کم 62 تظاهرکننده فلسطینی روز دوشنبه در مرز غزه و سرزمین‌های اشغالی به گلوله نیروهای اسرائیلی شهید شده‌اند. این یکی از مرگبارترین روزهای قتل‌عام در تاریخ فلسطین است.

اردوغان همچنین در پی قتل عام فلسطینیان در غزه، نخست وزیر اسرائیل را به خاطر "آلوده بودن دستانش به خون فلسطینی‌ها" محکوم کرده است. او در توییتر نوشت: نتانیاهو نخست وزیر یک نظام نژادپرستانه است که با نقض قطعنامه‌های سازمان ملل، سرزمین مردمانی بی‌دفاع را بیش از 60 سال اشغال کرده است.

اردوغان افزود: دستان او آلوده به خون فلسطینیان است و نمی‌تواند جنایات خود را با حمله به ترکیه پنهان کند.

روز دوشنبه هزاران فلسطینی در سالروز تشکیل رژیم اسرائیل که آن را روز "نکبت" می‌خوانند، در همچنین همزمان با انتقال سفارت آمریکا از تل‌آویو به قدس در نوار غزه تجمع کردند.

از زمان آغاز این تظاهرات در 30 مارس، بیش از 100 فلسطینی به دست نیروهای اسرائیل شهید شده‌اند.
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت