تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
در نشست بررسی راهکار‌های حفظ و ارتقای آرامش بازار صورت گرفت

تاکید رئیسی بر ضرورت تلاش برای آرامش بازار

پس از انتقادهای شدید از دولت سیزدهم به دلیل افزایش عجیب نرخ دلار، طلا و سکه در بازار ایران، ابراهیم رئیسی بر ضرورت تلاش برای تقویت ثبات و آرامش بازار تاکید کرد.

کد خبر: ۱۶۳۶۵۰
۱۷:۰۲ - ۲۰ فروردين ۱۴۰۳

تاکید رئیسی بر ضرورت تلاش برای تقویت ثبات و آرامش بازار

دیدارنیوز: رئیس جمهور بر ضرورت تلاش و همکاری بیشتر همه بخش‌ها برای تقویت ثبات و آرامش بازار و تقویت همکاری و هم‌افزایی بخش‌های رسانه‌ای دستگاه‌های دولتی برای اطلاع‌رسانی به مردم و تنویر افکارعمومی تاکید کرد.

جمعی از مدیران حوزه‌های فرهنگ، اقتصاد و امنیت صبح امروز دوشنبه در نشستی به ریاست سید ابراهیم رئیسی، راهکار‌های حفظ و ارتقای ثبات و آرامش بازار را مورد بحث و تبادل نظر قرار دادند.

رئیس جمهور در این نشست با اشاره به تمرکز دشمن بر ناامید کردن مردم از طریق فضاسازی‌های کاذب و ایجاد نوسانات اقتصادی، بر ضرورت تلاش و همکاری بیشتر همه بخش‌ها برای تقویت ثبات و آرامش بازار تاکید کرد و تقویت همکاری و هم‌افزایی بخش‌های رسانه‌ای دستگاه‌های دولتی برای اطلاع‌رسانی به مردم و تنویر افکارعمومی را خواستار شد.

مطلب مرتبط:

نوروزی خطاب به رئیس‌جمهور: اگر «فرزین» قادر به مدیریت بانک مرکزی نیست، سمتش را واگذار کند

نماینده مجلس: اقلیتی مرفه و اکثریتی فقیر داریم/ حمله نشده، قیمت دلار ۶۵ هزار تومان است/ آقای رئیسی چه شد آن شعار‌ها؟

آقای رئیسی قیمت سکه از ۴۵ میلیون تومان هم عبور کرده/ سال قبل گفتیم رئیس‌جمهور باید استیضاح شود

کوشکی: وعده‌های رئیسی در انتخابات؟ از خود او بپرسید

ردپای دولت در گرانی ارز

زیباکلام: «رئیسی» از خودشان است، شخص دیگری بود کبابش می‌کردند!

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر