تیتر امروز

سرنوشت نسلی که از سر آرمان‌ها گذشت
ویژه برنامه تنگنا در گفت‌وگو با محمدجواد مظفر

سرنوشت نسلی که از سر آرمان‌ها گذشت

این قسمت از تنگنا بر خلاف روال معمول برنامه، بیش از آنکه به مرور کارنامه سیاسی مهمان برنامه اختصاص یابد تاریخچه راه‌اندازی یکی از نشریات متفاوت تاریخ مطبوعات ایران را از ایده تا انتشار مورد بررسی...
موسی غنی نژاد: انقلاب اسلامی ۵۷، ادامه و نتیجه منطقی میراث مصدق است/ تاریخ ما گرفتار چپ‌هاست!/ رنجبر درخشیلر: روایت پس از واقعه ۲۸ مرداد، پر از سرخوردگی و یاس است
در نشست «صلح و منازعه در روایت ۲۸ مرداد» مطرح شد

موسی غنی نژاد: انقلاب اسلامی ۵۷، ادامه و نتیجه منطقی میراث مصدق است/ تاریخ ما گرفتار چپ‌هاست!/ رنجبر درخشیلر: روایت پس از واقعه ۲۸ مرداد، پر از سرخوردگی و یاس است

انجمن علمی مطالعات صلح ایران با همکاری موزه تصاویر معاصر به مناسبت رخداد ۲۸ مرداد ۳۲، نشستی با عنوان «صلح و منازعه در روایت ۲۸ مرداد» در محل این موزه، مصادف با بیست و هشتمین روز از مردادماه برگزار...
اصلاح، یک تاریخ انقضا برای اثربخشی دارد/ اگر از اصلاح‌طلبی تغییر خواهی را بگیری، محافظه‌کاری می‌شود/ برخی از اصلاح‌طلبان دغدغه حاکمان را دارند که ناراحت نشوند و روی‌شان را از مردم بر می‌گردانند
در گفت‌وگوی ویژه دیدار‌نیوز با حسین نورانی‌نژاد مطرح شد:

اصلاح، یک تاریخ انقضا برای اثربخشی دارد/ اگر از اصلاح‌طلبی تغییر خواهی را بگیری، محافظه‌کاری می‌شود/ برخی از اصلاح‌طلبان دغدغه حاکمان را دارند که ناراحت نشوند و روی‌شان را از مردم بر می‌گردانند

در برنامه ویژه دیدار‌نیوز با حسین نورانی‌نژاد قائم مقام‌حزب اتحاد ملت و عضو جبهه اصلاحات با موضوع "بیانیه ۱۱ ماده‌ای جبهه اصلاحات؛ راهی برای رسیدن به صلح پایدار" گفت‌و‌گو کردیم.

ادعای ارتش اسرائیل درباره ترور فرمانده ارشد حماس

ارتش بی‌رحم اسرائیل که شهر غزه را به یک ویرانه تبدیل کرده، ادعا کرد که در حمله هوایی چهارشنبه هفته گذشته در جنوب نوار غزه، «اکرم سلامه» یکی از فرماندهان ارشد امنیت داخلی جنبش حماس را ترور کرده است.

کد خبر: ۱۶۳۵۳۱
۱۸:۲۳ - ۱۸ فروردين ۱۴۰۳

ادعای ارتش اسرائیل درباره ترور یکی از فرماندهان ارشد حماس

دیدارنیوز: ارتش اسرائیل روز شنبه هجدهم فروردین مدعی شد که در حمله هوایی چهارشنبه هفته گذشته در جنوب نوار غزه، «اکرم سلامه» یکی از فرماندهان ارشد امنیت داخلی جنبش حماس را به قتل رسانده است.

به نقل از العربیه، در بیانیه مشترک ارتش و سرویس اطلاعات اسرائیل «شین بت» آمده است که «اکرم عبدالرحمن حسین سلامه» چندین سمت کلیدی در جنبش حماس از جمله معاون رئیس منطقه خان یونس را بر عهده داشت و حملاتی را در داخل اسرائیل طراحی کرده بود.

بر اساس این بیانیه «عملیات ترور سلامه بنا بر اطلاعاتی که ارتش اسرائیل و شین بت به دست آورده بودند، توسط جنگنده‌های نیروی هوایی این کشور انجام شد».

همزمان، خبرگزاری فلسطین روز شنبه گزارش داد که بر اثر شلیک موشک و توپخانه نیرو‌های اسرائیلی به منازل شهروندان در مناطق مختلف نوار غزه، شماری از فلسطینی‌ها کشته و مجروح شدند.

خبرگزاری فلسطین افزود: «نیرو‌های اشغالگر اسرائیلی منازل شهروندان در محله الزیتون در جنوب شرقی شهر غزه، محله الصبره در مرکز آن و محله‌های تل الهوی و شیخ عجلین در جنوب غربی شهر را هدف حملات توپخانه‌ای قرار دادند که این حملات به کشته شدن سه شهروند و زخمی شدن حدود ۱۰ نفر دیگر که به بیمارستان باپتیست این شهر منتقل شدند.»

توپخانه اسرائیل همچنین منازل شهروندان فلسطینی را در مناطق المغراقه، الزهرا و حومه شمالی اردوگاه نصیرات در مرکز نوار غزه را بمباران کرد.

همچنین مناطقی در شهر بیت حانون در شمال نوار غزه نیز هدف حملات توپخانه‌ای قرار گرفتند.

وزارت بهداشت غزه روز گذشته اعلام کرد که تعداد کشته شدگان جنگ اسرائیل در نوار غزه به ۳۳۰۹۱ نفر و مجروح شدن ۷۵۷۵۰ نفر از هفتم اکتبر گذشته تاکنون رسیده است.

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۰۲ شهريور
امروز يکشنبه ۰۲ شهريور
امروز يکشنبه ۰۲ شهريور
امروز يکشنبه ۰۲ شهريور