تیتر امروز

علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه «میهمان من» با یک متخصص و جراح قلب

علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز

علی جمالیان، فوق تخصص و جراح قلب در برنامه «میهمان من» از درمان‌های نوین که این روز‌ها طرفداران زیادی هم دارد گفت.
سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک حقوقدان و وکیل دادگستری

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود

دیدارنیوز در بیست و یکمین پرده از برنامه «ایرانشهر» به سراغ «سید علی مجتهدزاده»، حقوقدان و وکیل باسابقه دادگستری رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات تندرو‌ها...
اقتصاد آمریکا؛ ساختار کارآمد، بازار آزاد و ضعف مزمن مدیریت در ایران
در گفت‌وگوی دیدار با پیمان مولوی، اقتصاددان مطرح شد

اقتصاد آمریکا؛ ساختار کارآمد، بازار آزاد و ضعف مزمن مدیریت در ایران

در برنامه «اقتصاد پلاس»، پیمان_مولوی، مشاور سرمایه‌گذاری و نویسنده کتاب "رقص بازارها" و "اقتصادبرای همه"، با تحلیل ساختار اقتصاد آمریکا و مقایسه آن با وضعیت اقتصادی ایران،...
سازمان هواشناسی هشدار داد

۲۴ استان در انتظار بارش باران و رعد و برق باشند

سازمان هواشناسی نسبت به بارش باران، رعد و برق و احتمال ریزش تگرگ در ۲۴ استان هشدار داد و اعلام کرد: وزش باد شدید لحظه‌ای با بیشینه سرعت ۳۰ نات و افزایش ارتفاع موج در مناطق ساحلی و دور از ساحلی بین ۱ تا ۱.۵ متر همچنین بارش پراکنده و رعد و برق فردا (۱۹ فروردین‌ماه) در مناطق ساحلی و دور از ساحل استان‌های خوزستان و بوشهر در خلیج فارس و دوشنبه (۲۰ فروردین‌ماه) در مناطق ساحلی و دور از ساحل استان خوزستان در خلیج فارس پیش‌بینی می‌شود.

کد خبر: ۱۶۳۵۲۲
۱۷:۱۱ - ۱۸ فروردين ۱۴۰۳

۲۴ استان در انتظار بارش باران و رعد و برق باشند

دیدارنیوز: سازمان هواشناسی نسبت به بارش باران، رعد و برق و احتمال ریزش تگرگ در ۲۴ استان و افزایش ارتفاع موج در خلیج فارس و دریای خزر تا ۱.۵ متر هشدار داد.

سازمان هواشناسی با صدور هشدار زردرنگ آورده است: بارش باران، رعد و برق، وزش باد شدید، احتمال ریزش تگرگ و در ارتفاعات شمال‌غرب بارش برف شنبه (۱۸ فروردین‌ماه) در آذربایجان شرقی، نیمه شمالی آذربایجان غربی، اردبیل، گیلان و دامنه و ارتفاعات استان‌های زنجان و قزوین و یکشنبه (۱۹ فروردین‌ماه) در آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، کردستان، زنجان، قزوین، کرمانشاه، ایلام، خوزستان و دامنه و ارتفاعات استان‌های لرستان، همدان، مرکزی، گیلان، مازندران، گلستان، البرز و تهران پیش‌بینی می‌شود.

حاکمیت این شرایط جوی دوشنبه (۲۰ فروردین‌ماه) در آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، کردستان، کرمانشاه، زنجان، خوزستان، ایلام، کهگیلویه و بویراحمد، غرب چهارمحال و بختیاری، شمال بوشهر، شمال غرب فارس، شمال همدان و ارتفاعات و دامنه استان‌های گیلان، مازندران، گلستان، خراسان شمالی، سمنان، مرکزی، البرز و تهران دور از انتظار نیست.

در این شرایط جوی احتمال آبگرفتگی معابر، احتمال جاری شدن روان‌آب، احتمال تگرگ، وزش باد نسبتا شدید، لغزندگی و کاهش دید به‌ویژه در جاده‌های کوهستانی و گردنه‌ها، احتمال سقوط سنگ از ارتفاعات، احتمال خسارت به سازه‌های موقت، احتمال خسارت به نهال و درختان آسیب پذیر وجود دارد.

سازمان هواشناسی نسبت به احتیاط در سفر‌های برون شهری، خودداری از توقف در بستر و حاشیه رودخانه‌ها، احتیاط در عبور از حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها، احتیاط در فعالیت‌های کوهنوردی و جابجایی عشایر، آمادگی دستگاه‌های اجرایی و امدادی و پاک‌سازی دهانه پل‌ها، لایروبی کانال‌ها و آب‌روها، اتخاذ تمهیدات لازم جهت حفاظت از تولیدات کشاورزی و احتیاط در انجام هر گونه عملیات کشاورزی توصیه می‌کند.

سازمان هواشناسی با صدور هشدار زردرنگ دیگری آورده است: از اواخر وقت شنبه تا صبح سه‌شنبه (۱۸ تا ۲۱ فروردین‌ماه) افزایش وزش باد شمال غربی با بیشینه سرعت ۱۲ متر بر ثانیه و بیشینه ارتفاع امواج درمناطق ساحلی ۱ متر و در مناطق دور از ساحلی تا ۱.۵ متر در دریای خزر، مناطق ساحلی و دور از ساحل استان‌های گیلان و مازندران و گلستان پیش‌بینی می‌شود.

در این شرایط جوی خطر غرق شدن قایق‌های سبک و تفریحی، احتمال آسیب به قفس‌ها و تور‌های صیادی، احتمال غرق شدن شناور‌های صید و اختلال در تردد شناور‌های حمل و نقل دریایی، احتمال خسارت به تاسیسات دریایی و ساحلی و اختلال در فعالیت‌های بندری و اختلال در ورود و خروج شناور‌ها به حوضچه بنادر وجود دارد.

به توصیه سازمان هواشناسی ممنوعیت در تردد قایق‌ها و شناور‌های سبک تفریحی و صیادی، احتیاط در تردد شناور‌های نیمه سنگین، اتخاذ تمهیدات لازم جهت پیشگیری از هر گونه خسارت مد نظر قرار گیرد.

در ادامه این هشدار آمده است: وزش باد شدید لحظه‌ای با بیشینه سرعت ۳۰ نات و افزایش ارتفاع موج در مناطق ساحلی و دور از ساحلی بین ۱ تا ۱.۵ متر همچنین بارش پراکنده و رعد و برق فردا (۱۹ فروردین‌ماه) در مناطق ساحلی و دور از ساحل استان‌های خوزستان و بوشهر در خلیج فارس و دوشنبه (۲۰ فروردین‌ماه) در مناطق ساحلی و دور از ساحل استان خوزستان در خلیج فارس پیش‌بینی می‌شود.

در این وضعیت جوی احتمال آسیب به شناور‌های سبک و احتمال خسارت به سازه‌های دریایی، احتمال خسارت به کالا‌ها درفضای باز بنادر دور از نیست بنابراین سازمان هواشناسی نسبت به احتیاط در تردد‌های دریایی و انتقال کالا‌ها به انبار‌های استاندارد در بنادر توصیه می‌کند.

هشدار زردرنگ به معنای این است که پدیده‌ای جوی رخ خواهد داد که ممکن است در سفر‌ها و انجام کار‌های روزمره اختلالاتی را ایجاد کند. این هشدار برای آگاهی مردم صادر می‌شود تا بتوانند آمادگی لازم را برای مواجهه با پدیده‌ای جوی داشته باشند که از حالت معمول کمی شدت بیشتری دارد. از سوی دیگر مسئولان نیز در جریان این هشدار‌ها قرار می‌گیرند تا اگر لازم باشد تمهیداتی را بیندیشند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان