تیتر امروز

زهرا نژاد بهرام: چرا به جای پس گرفتن ساختمان خانه اندیشمندان ساختمان خانه مداحان را پس نگرفتید؟ /کاش برای مقابله با فساد هم ۸۰ هزار داوطلب جمع می‌کردید/ اعضای شورای شهر چرا زاکانی را استیضاح نمی‌کنند؟
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با عضو پیشین شورای شهر

زهرا نژاد بهرام: چرا به جای پس گرفتن ساختمان خانه اندیشمندان ساختمان خانه مداحان را پس نگرفتید؟ /کاش برای مقابله با فساد هم ۸۰ هزار داوطلب جمع می‌کردید/ اعضای شورای شهر چرا زاکانی را استیضاح نمی‌کنند؟

«تیتر» در یکی دیگر از سلسله برنامه‌های خود میزبان زهرا نژاد بهرام فعال سیاسی اصلاح طلب و عضو پیشین شورای شهر بود. او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد که اگر شهرداری خانه اندیشمندان را به هر دلیلی تعطیل...
مذاکره، بدون دیکته شرایط/ ترور فرمانده نظامی حزب‌الله با اطلاع آمریکا/ ایران همچنان تشنه باران
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره، بدون دیکته شرایط/ ترور فرمانده نظامی حزب‌الله با اطلاع آمریکا/ ایران همچنان تشنه باران

این صد و سی و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
یادداشتی از احمد زیدآبادی

گردش به سمت یهودستیزی؟

احمد زیدآبادی، فعال سیاسی اصلاح‌طلب نوشت: پرتاب کوکتل مولوتف به آرامگاه استر و مردخای در همدان، حمل پلاکارد‌هایی با شعار "لعنت بر یهود" در راهپیمایی روز قدس، اظهارات شیخ علی‌رضا پناهیان علیه یهود و یهودیت به عنوان ریشه مشکلات تاریخی کشور، همگی نشانی از آغاز عادی شدن فرهنگ یهودستیزی در جمهوری اسلامی است.

کد خبر: ۱۶۳۵۱۸
۱۴:۲۸ - ۱۸ فروردين ۱۴۰۳

گردش به سمت یهودستیزی؟

دیدارنیوز _ احمد زیدآبادی*: سیاست رسمی نظام جمهوری اسلامی از همان ابتدای تأسیس، تفکیک بین یهودیت و مرام سیاسی صهیونیسم و در واقع نفی و تقبیح یهودستیزی بوده است. اسرائیل این سیاست را "ریاکارانه" دانسته و معمولا مدعی بوده است که جمهوری اسلامی در اصل یهودستیز است، اما آن را در پشت مخالفت با صهیونیسم پنهان می‌کند.

متأسفانه در روز‌های اخیر علاماتی از یهودستیزی در بین برخی از مدعیان حمایت از جمهوری اسلامی ظاهر شده است که اگر سران کشور به سرعت در مقابل آن موضع نگیرند، پیه انگ یهودستیزی مورد ادعای اسرائیل را باید به تن بمالند و با عواقب بین‌المللی آن هم روبرو شوند.

پرتاب کوکتل مولوتف به آرامگاه استر و مردخای در همدان، حمل پلاکارد‌هایی با شعار "لعنت بر یهود" در راهپیمایی روز قدس، اظهارات شیخ علی‌رضا پناهیان علیه یهود و یهودیت به عنوان ریشۀ مشکلات تاریخی کشور، همگی نشانی از آغاز عادی شدن فرهنگ یهودستیزی در جمهوری اسلامی است که هم با نگرش اصیل اسلامی در تضاد کامل است و هم به لحاظ سیاسی و اجتماعی و فرهنگی برای ایران فوق‌العاده خطرناک است.

تا دیر نشده باید جلوی این موج خطرناک گرفته شود!

*روزنامه‌نگار و فعال سیاسی اصلاح‌طلب

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۰۶ آذر
امروز پنجشنبه ۰۶ آذر
امروز پنجشنبه ۰۶ آذر
امروز پنجشنبه ۰۶ آذر