تیتر امروز

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...

حمله روسیه به دومین کلان‌شهر اوکراین؛ دو غیرنظامی کشته شدند

اوله سینیهوپوف، فرماندار خارکف اوکراین، اعلام کرد که در حمله جدید روس‌ها به خارکف، دومین کلان‌شهر اوکراین، دو غیرنظامی کشته و هفت نفر زخمی شدند.

کد خبر: ۱۶۳۵۰۸
۱۲:۰۵ - ۱۸ فروردين ۱۴۰۳

حملات هوایی و موشکی روسیه به خارکف و زاپوریژیا چندین کشته برجای گذاشت

دیدارنیوز: اوله سینیهوپوف، فرماندار خارکف اوکراین، بامداد شنبه هجدهم فروردین اعلام کرد که در حمله جدید روسیه به خارکف، دومین کلان‌شهر اوکراین، دو غیرنظامی کشته و هفت نفر زخمی شدند.

به نقل از العربیه، تلویوزیون دولتی «سوسپیلن» نیز گزارش داد که در اثر این حمله، یک برج مسکونی در منطقه شوچنکیفسکی آسیب دید و یک مغازه آتش گرفت. گزارش‌های خبری دیگر حاکی از آن است که این حمله اندکی پس از نیمه شب رخ داد.

سینیهوپوف پیشتر ازحمله هوایی به یک ساختمان مسکونیدر خارکف و حمله موشکی به روستایی در شمال این شهر خبر داده بود که خساراتی طی آن‌ها گزارش نشد.

خارکف واقع در شمال شرق اوکراین، در چند هفته گذشته، بار‌ها هدف حملات روسیه قرار گرفته است به طوری که حمله پهپادی چهارشنبه به کشته شدن ۴ نفر و وارد آمدن آسیب شدید به شماری از ساختمان‌های مسکونی این شهر انجامید.

از سویی ایوان فدوروف، فرماندار منطقه زاپوریژیا اعلام کرد که روسیه روز جمعه، پنج موشک به سمت این شهر واقع در جنوب اوکراین شلیک کرد که در نتیجه آن دست‌کم چهار کشته، ۲۰ زخمی برجای ماند و به چندین ساختمان مسکونی و تاسیسات صنعتی خسارت وارد شد.

در میان زخمی‌ها دو خبرنگار بودند که پیآمد‌های بمباران این شهر واقع در نزدیکی خط مقدم جنگ با نیرو‌های روسی را پوشش می‌دادند.

فدوروف به تلویزیون ملی گفت: «وجه تمایز حملات امروز این است که ابتدا دو حمله موشکی صورت گرفت و حدود ۴۰ دقیقه بعد با آغاز فعالیت امدادگران و پلیس، دو حمله دیگر در همان مکان رخ داد.»

طبق گفته دفتر دادستانی محلی، ۲۰ نفر از جمله یک پسر ۹ ساله زخمی شدند که حال چهار نفر از زخمی‌ها وخیم است.

فدوروف تاکید کرد که دست‌کم به سه ساختمان مسکونی، ۱۰ خانه شخصی، چندین مغازه و یک مرکز صنعتی خسارت وارد شده است.

نیروی هوایی اوکراین درباره دشواری رهگیری موشک‌های بالستیک شلیک شده از منطقه تحت کنترل روسیه هشدار داده است

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر