تیتر امروز

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...
اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند
بازخوانی یک گفت و گو

اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند

هشتم خرداد ۱۴۰۲ دیدارنیوز میزبان اشرف بروجردی اولین معاون زن دولت خاتمی بود. درگذشت او بهانه‌ای شد تا گفت‌وگوی پیشین را با ملاحظه اینکه حرف‌های او همچنان محل تامل است باز نشر کنیم.
محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد
گفت و گوی دیدار در برنامه «گپی نو» با پژوهشگر نام آشنای ادبیات فارسی:

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد

در هفتمین برنامه از گپی‌نو، با محمود فتوحی، استاد و پژوهشگر نام‌آشنای ادبیات فارسی به گفت‌و‌گو پرداختیم و با او پیرامون مفهوم ایران در شعر فارسی خصوصا قصاید مدحی سخن گفتیم.

حمله روسیه به دومین کلان‌شهر اوکراین؛ دو غیرنظامی کشته شدند

اوله سینیهوپوف، فرماندار خارکف اوکراین، اعلام کرد که در حمله جدید روس‌ها به خارکف، دومین کلان‌شهر اوکراین، دو غیرنظامی کشته و هفت نفر زخمی شدند.

کد خبر: ۱۶۳۵۰۸
۱۲:۰۵ - ۱۸ فروردين ۱۴۰۳

حملات هوایی و موشکی روسیه به خارکف و زاپوریژیا چندین کشته برجای گذاشت

دیدارنیوز: اوله سینیهوپوف، فرماندار خارکف اوکراین، بامداد شنبه هجدهم فروردین اعلام کرد که در حمله جدید روسیه به خارکف، دومین کلان‌شهر اوکراین، دو غیرنظامی کشته و هفت نفر زخمی شدند.

به نقل از العربیه، تلویوزیون دولتی «سوسپیلن» نیز گزارش داد که در اثر این حمله، یک برج مسکونی در منطقه شوچنکیفسکی آسیب دید و یک مغازه آتش گرفت. گزارش‌های خبری دیگر حاکی از آن است که این حمله اندکی پس از نیمه شب رخ داد.

سینیهوپوف پیشتر ازحمله هوایی به یک ساختمان مسکونیدر خارکف و حمله موشکی به روستایی در شمال این شهر خبر داده بود که خساراتی طی آن‌ها گزارش نشد.

خارکف واقع در شمال شرق اوکراین، در چند هفته گذشته، بار‌ها هدف حملات روسیه قرار گرفته است به طوری که حمله پهپادی چهارشنبه به کشته شدن ۴ نفر و وارد آمدن آسیب شدید به شماری از ساختمان‌های مسکونی این شهر انجامید.

از سویی ایوان فدوروف، فرماندار منطقه زاپوریژیا اعلام کرد که روسیه روز جمعه، پنج موشک به سمت این شهر واقع در جنوب اوکراین شلیک کرد که در نتیجه آن دست‌کم چهار کشته، ۲۰ زخمی برجای ماند و به چندین ساختمان مسکونی و تاسیسات صنعتی خسارت وارد شد.

در میان زخمی‌ها دو خبرنگار بودند که پیآمد‌های بمباران این شهر واقع در نزدیکی خط مقدم جنگ با نیرو‌های روسی را پوشش می‌دادند.

فدوروف به تلویزیون ملی گفت: «وجه تمایز حملات امروز این است که ابتدا دو حمله موشکی صورت گرفت و حدود ۴۰ دقیقه بعد با آغاز فعالیت امدادگران و پلیس، دو حمله دیگر در همان مکان رخ داد.»

طبق گفته دفتر دادستانی محلی، ۲۰ نفر از جمله یک پسر ۹ ساله زخمی شدند که حال چهار نفر از زخمی‌ها وخیم است.

فدوروف تاکید کرد که دست‌کم به سه ساختمان مسکونی، ۱۰ خانه شخصی، چندین مغازه و یک مرکز صنعتی خسارت وارد شده است.

نیروی هوایی اوکراین درباره دشواری رهگیری موشک‌های بالستیک شلیک شده از منطقه تحت کنترل روسیه هشدار داده است

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر