تیتر امروز

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره

این صد و سیزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟
دیدار با حضور کارشناسان برگزار کرد

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران، موضوع نشست تخصصی بود که پیش از آغاز جنگ با حضور حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری و پوران‌دخت نیرومند روانشناس بالینی برگزار شد.
برگشت از بهارستان به پاستور/ لایحه‌ای که سر نخواستنش دعوا بود
دیدار روند لایحه مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع را بررسی کرد

برگشت از بهارستان به پاستور/ لایحه‌ای که سر نخواستنش دعوا بود

لایحه پر سر و صدای مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع پس از سر و صدا‌های زیاد از بهارستان به سمت پاستور برگشت، لایحه‌ای که با امضای رئیس جمهور به مجلس رفت، اما ماندنی نشد.

ترقی: پاسخ به صهیونیست‌ها، هوشمندانه خواهد بود

عضو حزب موتلفه اسلامی گفت: پاسخ ما به جنایت صهیونیست‌ها در حمله به کنسولگری ایران هم قاطع است تا تن نیمه‌جان این رژیم، به مرگ نهایی نزدیک‌تر شود و هم فرصتی در اختیارشان قرار نگیرد تا مفری برای خروج از وضعیت فعلی خود پیدا کنند.

کد خبر: ۱۶۳۴۲۶
۰۸:۵۵ - ۱۵ فروردين ۱۴۰۳

ترقی: پاسخ به صهیونیست‌ها، هوشمندانه خواهد بود

 

دیدارنیوز: عضو حزب موتلفه اسلامی گفت: پاسخ ما به جنایت صهیونیست‌ها در حمله به کنسولگری ایران هم قاطع است تا تن نیمه‌جان این رژیم، به مرگ نهایی نزدیک‌تر شود و هم فرصتی در اختیارشان قرار نگیرد تا مفری برای خروج از وضعیت فعلی خود پیدا کنند.

حمیدرضا ترقی با اشاره به اقدام تروریستی و جنایت جنگی نظامیان صهیونیست در حمله به ساختمان کنسولگری ایران در دمشق، اظهار کرد: اقدام غیرقانونی و جنایتکارانه رژیم صهیونیستی در حمله به ساختمان کنسولگری ایران در سوریه، همانند جنایات جنگی آنان در غزه، هم از سوی تمامی مراجع بین‌المللی محکوم شد و هم کشور‌های مختلف با موضع‌گیری‌های خود این اقدام تروریستی را محکوم کردند.

وی افزود: در شرایط کنونی منطقه، ریشه این اقدام صهیونیست‌ها به وضعیت آنان در جنگ غزه بازمی‌گردد که کاملاً مغلوب شده‌اند، به اهداف خود در جنگ نرسیدند، متحمل خسارات جانی و مالی بی‌سابقه شدند و اکنون در موقعیتی قرار گرفتند که هم در حال پذیرش آتش‌بس هستند، هم مراحل اضمحلال را پشت سر می‌گذارند، هم پاسخی برای داخل ندارند و از درون در حال فروپاشی هستند و هم شکست‌شان پیش چشم جهانیان آشکار شده است.

عضو حزب موتلفه اسلامی تصریح کرد: با توجه به این شرایط، باید طوری عمل کرد که این اقدام تلافی‌جویانه، فرصتی برای صهیونیست‌ها پدید نیاورد که ورق افکار عمومی جهان را به نفع خود بازگرداند. البته محاسبات ما بسیار دقیق خواهد بود و شورای عالی امنیت ملی هم به همگی موارد لازم توجه کافی دارد و پیام رهبری انقلاب به‌عنوان فرمانده کل قوا نیز نشان می‌دهد قطعاً تصمیم به انتقام جدی است.

ترقی تاکید کرد: چنین اقدام جنایتکارانه‌ای برای افکار عمومی جهان سند محکمی است تا کشوری که به ساختمان کنسولگری‌اش حمله شده، حق قانونی داشته باشد که این اقدام را پاسخ دهد. در عین حال معتقدم پاسخ ما به این جنایت هم قاطع خواهد بود تا تن نیمه‌جان رژیم صهیونیستی را یک ضربه به مرگ نهایی نزدیکتر کند و هم فرصتی در اختیار این رژیم قرار نگیرد تا مفری برای خروج از وضعیت فعلی خود پیدا کنند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۰ مرداد
امروز جمعه ۱۰ مرداد
امروز جمعه ۱۰ مرداد
امروز جمعه ۱۰ مرداد