تیتر امروز

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند

این صد و سی و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند
گفت‌وگوی دیدار در نخستین برنامه «پشت صحنه» با مجری پروژه ساختمان شیشه‌ای

علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند

ساختمان شیشه‌ای سازمان صدا و سیما، به‌عنوان نخستین بنای مدرن رسانه‌ای خاورمیانه که نماد بلندپروازی‌های این سازمان است، در تاریخ ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ و در جریان «جنگ ۱۲روزه» مورد هدف حملات هوایی اسرائیل...
علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه «میهمان من» با یک متخصص و جراح قلب

علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز

علی جمالیان، فوق تخصص و جراح قلب در برنامه «میهمان من» از درمان‌های نوین که این روز‌ها طرفداران زیادی هم دارد گفت.

دیدار محرمانه مسوولان اردن و اسرائیل برای بررسی پروژه انتقال آب

وزیر انرژی رژیم صهیونیستی در نوامبر گذشته دیداری محرمانه با وزیر آب اردن برای گفت‌وگو بر سر پروژه کانال آب "البحرین" جهت اتصال دریای سرخ به بحر المیت داشت.

کد خبر: ۱۶۳۳۶
۰۹:۴۰ - ۲۱ آذر ۱۳۹۷

دیدارنیوز - شبکه ماهواره‌ای "مکان" رژیم صهیونیستی در گزارشی به این دیدار پرداخت و اعلام کرد: یووال اشتاینتس وزیر انرژی رژیم صهیونیستی در نوامبر گذشته دیداری محرمانه با رائد ابوالسعود وزیر آب اردن در منطقه جسر النبی داشته است.
طبق گزارش این شبکه ماهواره‌ای، اشتاینتس از طرف بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی برای آغاز مذاکرات جهت دستیابی به راه حلی برای کانال البحرین که مورد اختلاف تل آویو و امان است، مجوز گرفته است.

همچنین شبکه اسرائیلی به نقل از یک منبع در دفتر اشتاینتس انجام این دیدار را تایید کرده است.

اسرائیل تلاش می‌کند پروژه کانال البحرین میان دریای سرخ و بحر المیت را احیا کند زیرا براین باور است که تعلیق این پروژه یکی از دلایل اصلی تصمیم عبدالله دوم پادشاه اردن برای بازپس‌گیری مناطق الباقوره و الغمره در شمال و جنوب دشت اردن است. رژیم صهیونیستی این دو منطقه را براساس توافقنامه صلح با اردن، اجاره کرده بود.

گزارش‌ها و تحقیقات منتشر شده در مطبوعات و رسانه‌های رژیم صهیونیستی طی چند روز گذشته حاکی از این است که ممانعت این رژیم با اجرای پروژه کانال البحرین یکی از دلایل خشم اردن نسبت به این رژیم است.

روزنامه هاآرتص نوشت: از زمانی که پادشاه اردن این مسئله را عنوان کرده است مسوولان امنیتی و سیاسی اسرائیل در حال بررسی پیشبرد پروژه هستند این مسولان که شامل چهره های نزدیک به نتانیاهو هستند مسائل امنیتی مربوط به این پروژه را بررسی میکند.

به نوشته این روزنامه عبری زبان گرچه هدف از این پروژه توسعه زیرساخت ها واقتصاد است اما اسرائیل تلاش می کند آن را به پروژه امنیتی تبدیل کند.

این روزنامه در ادامه نوشت: مسوولان اسرائیلی براین باور هستند که کمک به اردن در حوزه مسائل آبی می‌تواند تنش به وجود آمده میان دو طرف را آرام کند.

با اجرای این پروژه آب دریای سرخ به وسلیه کانال، تونل و لوله به منطقه دشت اردن و بحر المیت منتقل می‌شود. یکی از اهداف این پروژه استفاده از آب حوزه آبریز رودخانه اردن پس از شیرین سازی برای استفاده در مناطق النقب و دشت‌های کشاورزی اردن و انتقال آب دریا سرخ و مدیترانه به بحر المیت جهت تثبیت سطح آب این دریاچه است که با توجه به اختلاف سطح این دو دریا با بحر المیت امکان تولید برق از این مساله هم وجود دارد.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۰۱ آذر
امروز شنبه ۰۱ آذر
امروز شنبه ۰۱ آذر
امروز شنبه ۰۱ آذر