تیتر امروز

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک حقوقدان و وکیل دادگستری

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود

دیدارنیوز در بیست و یکمین پرده از برنامه «ایرانشهر» به سراغ «سید علی مجتهدزاده»، حقوقدان و وکیل باسابقه دادگستری رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات تندرو‌ها...
استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.

طرح‌های جایگزین‌ آمریکا برای تهاجم اسرائیل در رفح

یک روزنامه اسرائیلی مدعی شد که پیشنهاد آمریکا به اسرائیل شامل انجام حملات دقیق به رفح و ایجاد یک اتاق کنترل مشترک برای هماهنگی بر عملیات نظامی است.

کد خبر: ۱۶۳۳۲۷
۱۱:۴۹ - ۱۲ فروردين ۱۴۰۳

طرح‌های جایگزین‌ آمریکا برای تهاجم اسرائیل در رفح

دیدارنیوز: رسانه‌های اسرائیلی، یکشنبه ۱۲ فروردین فاش کردند که چارلز براون، رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا اخیراً پیشنهادی جایگزین برای حمله به رفح به هرزی هالوی، رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل ارائه کرده است.

این در حالی است که مقام‌های تل‌آویو هنوز بر انجام تهاجم نظامی در رفح برای از بین بردن جنبش حماس اصرار می‌ورزند.

به گزارش روزنامه «تایمز اسرائیل» این پیشنهاد شامل تامین امنیت مرز غزه با مصر با ابزار‌های فناوری پیشرفته برای جلوگیری از قاچاق سلاح و منزوی کردن شهر رفح در جنوب غزه است.

پیشنهاد آمریکا به اسرائیل همچنین شامل انجام حملات دقیق به رفح و ایجاد یک اتاق کنترل مشترک برای هماهنگی بر عملیات نظامی است.

به نقل از العربیه، طبق این گزارش «براون» به «هالوی» تاکید کرد که واشینگتن با کشته‌شدن تعداد زیادی از غیرنظامیان فلسطینی در رفح مانند آنچه در شمال و مرکز نوار غزه اتفاق افتاد و باعث کشته‌شدن هزاران غیرنظامی شد، را نمی‌پذیرد.

قطع مسیر قاچاق اسلحه

در اوایل ماه جاری، یک مقام ارشد آمریکایی فاش کرد که کشورش در جریان نشست آینده ایالات متحده و اسرائیل، پیشنهاد خواهد کرد که اسرائیل باید تامین امنیت مرز‌های خود با مصر و غزه را به عنوان جایگزینی برای حمله نظامی، بیشتر کند.

او گفت: «دستیابی به یک توافق جدید با قاهره و ایجاد زیرساخت‌های لازم برای قطع مسیر قاچاق اسلحه بین نوار غزه و خاک مصر، مهم‌تر و مؤثرتر از حمله زمینی به شهر مملو از آوارگان برای از بین بردن حماس خواهد بود».

این مقام آمریکایی همچنین گفت: اگر اسرائیل به رفح حمله کند و تعداد زیادی از غیر نظامیان کشته شوند، دیگر همکاری با مصر در اطراف «کریدور فیلادلفیا» بسیار دشوارتر خواهد شد.

ایالات متحده هفته‌ها تلاش می‌کند تا اسرائیل را از حمله زمینی به رفح منصرف کند و اخیرا از تل‌آویو خواسته است تا طرح‌های جایگزینی مانند حمله محدود به برخی مناطق به شرط تامین پناهگاه برای غیرنظامیان آواره را در نظر بگیرد.

این در حالی که نتانیاهو تاکید کرد که این عملیات را چه با تایید و چه بدون تایید واشینگتن ادامه می‌دهد.

آخرین سنگر حماس

در حالی که اسرائیل رفح را آخرین پایگاه اصلی شبه‌نظامیان حماس می‌داند که باید آن را تسخیر کند، ایالات متحده می‌گوید هرگونه حمله زمینی به رفح «اشتباه» است و صدمات زیادی به غیرنظامیان وارد خواهد کرد.

بیش از یک میلیون آواره فلسطینی در شرایط بسیار سخت در میان کمبود غذا و کمک‌های پزشکی از شمال و مرکز غزه به رفح در جنوب پناه برده‌اند به همین دلیل سازمان ملل متحد و بسیاری از سازمان‌های امدادی بشردوستانه درباره هرگونه حمله اسرائیلی به این شهر مرزی با مصر هشدار دادند.

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان