تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...
در خاورمیانه چه خبر است

طوفان الاقصی؛ بمباران شدید جنوب غزه

در صد و هفتاد و ششمین روز از «طوفان الاقصی» و جنگ میان اسرائیل و حماس، روز دوشنبه ۶ فروردین قطعنامه آتش‌بس فوری پایدار در غزه، در شورای امنیت سازمان ملل به تصویب رسید، اما اسرائیل بر ادامه جنگ و تجاوز تاکید کرده است.

کد خبر: ۱۶۳۲۷۵
۱۱:۱۹ - ۱۱ فروردين ۱۴۰۳

طوفان الاقصی؛ آماده‌باش‌ مصر هم‌زمان با احتمال حمله به رفح

دیدارنیوز _ سرویس بین‌الملل: جنگ خونین حماس و اسرائیل در غزه وارد صد و هفتاد و ششمین روز خود شد.

جنگ حماس و اسرائیل که از بامداد روز شنبه ۱۵ مهرماه با حمله گروه فلسطینی حماس آغاز شد، خاورمیانه و جهان را تحت تاثیر خود قرار داده و ارتش بی‌رحم نتانیاهو همچنان در حال کشتار است.

در ادامه خبر‌های جدید از این جنگ ویرانگر و طولانی را می‌خوانید:

ساعت: ۲۰:۱۳/ بمباران شدید جنوب غزه

به نقل از تسنیم، هواپیما‌های رژیم اسرائیل از ساعتی پیش مناطقی در شهر خان یونس واقع در جنوب نواز غزه را به شدت بمباران کردند که صدای این انفجار‌ها در شهر رفح، جنوبی‌ترین منطقه غزه شنیده شده است.

ساعت: ۱۸:۲۵/ تاکید مصر و فرانسه بر پایان‌دادن به فاجعه انسانی در غزه

به نقل از شبکه العربیه، وزرای خارجه مصر و فرانسه روز شنبه ۱۱ فروردین بر لزوم برقراری آتش‌بس و پایان دادن به فاجعه انسانی در نوار غزه تاکید کردند.

ساعت: ۱۲:۳۳/ حملات وحشیانه اسرائیل به اطراف الشفا

شبکه العربیه اعلام کرد که اسرائیل محله الرمال و اطراف بیمارستان «الشفا» در شمال نوار غزه را بمباران کرده است.

رسانه‌های فلسطین هم می‌گویند ارتش اسرائیل به شهر طوباس در کرانه باختری هجوم برده است.

هلال احمر فلسطین اظهار داشت: در پی حمله اسرائیل به شهر طوباس در کرانه باختری دو نفر به ضرب گلوله مجروح شدند.

ساعت: ۱۰:۵۸/ آماده‌باش‌ مصر هم‌زمان با احتمال حمله به رفح

به نقل از العربیه، با وجود هشدار‌های بین المللی، به ویژه آمریکایی‌ها و کشور‌های منطقه به اسرائیل درباره حمله احتمالی به شهر رفح جنوب نوار غزه، نیرو‌های مصر در مناطق مرزی خود با این شهر در حالت آماده‌باش به سر می‌برند.

بر اساس اظهارات پنج مقام آمریکایی و مصری، قاهره از ایالات متحده خواسته تا تجهیزات امنیتی لازم را برای تامین امنیت مرز این کشور با نوار غزه فراهم کند.

به گزارش مجله آمریکایی «پولیتیکو»، این درخواست مصر زمانی مطرح شد که مقامات آمریکایی با همتایان خود در قطر، مصر و اسرائیل نقشه راهی را بررسی می‌کنند که در نهایت منجر به توقف جنگ در ازای آزادی تمامی اسرای اسرائیلی در غزه شود.

فرار هزاران نفر از مرز‌ها

اسرائیل مدعی است هدف از حمله به رفح، بیرون راندن جنگجویان حماس است، اما مقامات مصری و آمریکایی و اروپایی با این حمله شدیدا اعلام مخالفت کرده‌اند.

مصر تاکید کرده که یورش به رفح به ناچار صد‌ها هزار نفر را مجبور به فرار از جنوب غزه به سوی مرز مصر می‌کند.

مقامات مصری همچنین نگران ورود احتمالی جنگجویان حماس به صحرای سینا هستند که پیش از این شاهد اقدامات تروریستی زیادی بوده است.

مصر و دیگر کشور‌های عربی بار‌ها مخالفت شدید خود را با کوچ دادن فلسطینی‌ها از نوار غزه، چه به سینا، نقب و یا سایر مناطق اعلام کرده‌اند.

برخی از مقامات مصری نیز پیشتر تأکید کردند که این طرح جابجایی جدید نیست، بلکه ایده‌های قدیمی اسرائیل است که با جنگ غزه در هفتم اکتبر آغاز شد، از سر گرفته شده است.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ دی
امروز پنجشنبه ۱۱ دی
امروز پنجشنبه ۱۱ دی
امروز پنجشنبه ۱۱ دی