تیتر امروز

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...
اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند
بازخوانی یک گفت و گو

اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند

هشتم خرداد ۱۴۰۲ دیدارنیوز میزبان اشرف بروجردی اولین معاون زن دولت خاتمی بود. درگذشت او بهانه‌ای شد تا گفت‌وگوی پیشین را با ملاحظه اینکه حرف‌های او همچنان محل تامل است باز نشر کنیم.
محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد
گفت و گوی دیدار در برنامه «گپی نو» با پژوهشگر نام آشنای ادبیات فارسی:

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد

در هفتمین برنامه از گپی‌نو، با محمود فتوحی، استاد و پژوهشگر نام‌آشنای ادبیات فارسی به گفت‌و‌گو پرداختیم و با او پیرامون مفهوم ایران در شعر فارسی خصوصا قصاید مدحی سخن گفتیم.

حزب‌الله، شمال اسرائیل را بمباران کرد

تنش و جنگ در خاورمیانه که با اقدامات بی‌رحمانه و وحشیانه اسرائیل گسترش یافته است، همچنان ادامه دارد و حزب‌الله لبنان در پاسخ به بمباران منطقه هباریه، شمال اسرائیل را با ده‌ها موشک هدف قرار داد.

کد خبر: ۱۶۳۲۰۴
۱۳:۴۹ - ۰۸ فروردين ۱۴۰۳

حزب‌الله، شمال اسرائیل را بمباران کرد

دیدارنیوز: گروه حزب‌الله اعلام کرد که در پاسخ به بمباران منطقه هباریه، شهرک کریات شمونه در شمال اسرائیل را با ده‌ها موشک بمباران کرد.

پیشتر حزب‌الله، چهارشنبه ۷ فروردین گفته بود که حمله اسرائیل به شهرک هباریه در جنوب لبنان که منجر به کشته‌شدن ۷ نفر شد «بدون پاسخ نخواهد ماند».

به نقل از العربیه، از سوی دیگر روزنامه اسرائیلی «هاآرتس» چهارشنبه خبر داد که در حمله موشکی امروز از لبنان به شهر «کریات شمونه» در شمال اسرائیل، یک جوان ۲۵ ساله کشته شد.

ارتش اسرائیل مدعی شد که امروز دست‌کم ۳۰ موشک به کریات شمونا در شمال اسرائیل شلیک شد.

ارتش اسرائیل همچنان گفت که حمله هوایی هواپیما‌های اسرائیلی به منطقه هباریه در جنوب لبنان در بامداد چهارشنبه، یک «خرابکار» را هدف قرار داد.

سخنگوی ارتش اسرائیل ادعا کرد که فرد مورد هدف «حمله تروریستی به خاک اسرائیل را ترویج می‌کرد» و عضو در گروه «جماعت اسلامی» است و «در گذشته نیز در انجام حملات گوناگون به خاک اسرائیل نقش داشت».

«جماعت اسلامی»، گروه اسلام‌گرای لبنانی وابسته به جنبش حماس فلسطینی اعلام کرد که سحرگاه چهارشنبه، یک مرکز اورژانس در روستای الهباریه در جنوب لبنان هدف حمله هوایی اسرائیل قرار گرفت که در نتیجه آن، هفت نفر کشته شدند.

یک منبع «جماعت اسلامی» به خبرگزاری فرانسه گفت که «۷ امدادگر» در حمله هوایی به مرکز اورژانس در الهباریه که توسط «انجمن اورژانس لبنان» وابسته به این گروه اداره می‌شود، کشته شدند.

بسیاری از احزاب و گروه‌ها در لبنان، انجمن‌های بهداشتی و اورژانس خاص خود را دارند.

بر اساس آمار خبرگزاری فرانسه و بیانیه‌های حزب‌الله و منابع رسمی لبنان، از آغاز این درگیری‌های پراکنده بین حزب‌الله و اسرائیل، دست‌کم ۳۳۱ نفر در لبنان کشته شدند که بیشتر آن‌ها از عوامل حزب‌الله هستند و ۵۷ غیرنظامی را نیز شامل می‌شود.

این آمار، کشته‌های بمباران امروز در الهباریه را در بر نمی‌گیرد.

این در حالی است که دست‌کم ۱۰ نظامی اسرائیل در اثر حملاتی از لبنان کشته شده‌اند.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی