تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.

ادعای بریتانیا درباره آتش‌بس در غزه

در میان مذاکرات بین حماس و اسرائیل برای آتش‌بس در غزه، بریتانیا مدعی شد که برای آتش‌بس ضروری است تا رهبران حماس از نوار غزه خارج شوند.

کد خبر: ۱۶۲۹۳۸
۱۳:۳۶ - ۰۱ فروردين ۱۴۰۳

ادعای بریتانیا درباره آتش‌بس در غزه

دیدارنیوز: در حالی که مذاکرات غیرمستقیم اسرائیل و حماس برای اعمال آتش‌بس در نوار غزه و تبادل اسرا همچنان ادامه دارد، بریتانیا گفت که دستیابی به آتش‌بس ضروری است، اما باید رهبران حماس از نوار غزه خارج شوند و زیرساخت‌های حماس از این باریکه برچیده شود.

به نقل از العبیه، دیوید کامرون، وزیر خارجه بریتانیا، چهارشنبه ۱ فروردین گفت که «توقف درگیری‌ها در نوار غزه برای آزادسازی گروگان‌ها از این باریکه ضروری است».

کامرون در جریان سفر به تایلند در گفتگو با «رویترز» ادعا کرد: «برای دستیابی به آتش‌بس دائمی، ابتدا باید شرایط لازم ایجاد شود» و افزود: «باید قاطعانه تلاش کنیم که وقفه موقت جنگ در غزه را به یک آتش‌بس دائمی و پایدار تبدیل کنیم.»

او همچنین گفت که آتش‌بس در غزه «تن‌ها در صورت تحقق مجموعه‌ای از شرایط از جمله، خارج کردن رهبران حماس از این باریکه و برچیدن زیرساخت‌های تروریستی برقرار خواهد شد.»

این در حالی است که حماس پیشتر تاکید کرده بود «این شرط را نمی‌پذیرد».

اظهارات فوق در حالی بیان شده است که مذاکرات حماس و اسرائیل در دوحه روز گذشته، شاهد پیشرفت محدودی بود.

به گزارش سازمان رادیو و تلویزیون اسرائیل، پس از ارائه پیشنهاد رسمی از سوی هیئت مذاکره کننده اسرائیلی در پاسخ به درخواست‌های حماس در خصوص تبادل اسرا و آتش‌بس، مذاکرات دوحه شاهد پیشرفت‌هایی بود.

به گفته سازمان رادیو و تلویزیون اسرائیل این پیشنهاد هیئت مذاکره کننده تل‌آویو «به معیار‌های متعددی از جمله بازگشت ساکنان به شمال نوار غزه و موضوع آزادی زندانیان امنیتی فلسطینی» اشاره کرده است.

به نظر می‌رسد که «مذاکره کنندگان اسرائیلی در دوحه ابتدا سعی کردند در مورد آزادی زندانیان امنیتی فلسطینی در ازای آزادی حدود ۴۰ اسرائیلی، با حماس به تفاهم برسند.»

بازگشت آوارگان به شمال غزه

با این حال، انتظار می‌رود که مذاکرات برای چند هفته ادامه یابد و ممکن است شاهد دور‌های دیگری نیز شود. به خصوص که موضوع بازگشت آوارگان فلسطینی به شمال غزه گفتگو‌ها را دشوارتر می‌کند.

در همین زمینه، یک مقام ارشد اسرائیلی گفت: «اصرار حماس بر بازگشت آوارگان به شمال نوار غزه ممکن است مذاکرات را متوقف کند».

وی گفت: «ظرف چند روز پس از پاسخ حماس به پیشنهاد اسرائیل، خواهیم دانست که آیا این جنبش به دستیابی به توافق علاقه‌مند است یا در حال کاهش تلاش‌های خود است.»

یکی دیگر از موضوعات مورد اختلاف در مذاکرات، درخواست حماس مبنی بر اینکه مرحله بعدی توافق که می‌تواند شامل آزادی سربازان اسرائیلی باشد، باید شامل آتش‌بس دائمی نیز شود.

از دسامبر گذشته، گفتگو‌ها بین اسرائیل و حماس با شکست مواجه و مانع از دستیابی دو طرف به جزئیات یک توافق واقعی شده است.

در پی پاسخ حماس به چارچوب گفتگو‌های پیشنهاد شده توسط ایالات متحده، قطر و مصر برای توافق مبادله زندانیان، این مذاکرات از هفته گذشته شاهد پیشرفت نه چندان فراوانی بود.

ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر