تیتر امروز

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک حقوقدان و وکیل دادگستری

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود

دیدارنیوز در بیست و یکمین پرده از برنامه «ایرانشهر» به سراغ «سید علی مجتهدزاده»، حقوقدان و وکیل باسابقه دادگستری رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات تندرو‌ها...
استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
وکیل دادگستری آخرین وضعیت پرونده بهاره هدایت، مهدی یراحی و ترانه علیدوستی را تشریح کرد

بهاره هدایت مرخصی نیست/ در انتظار بخشنامه برای یراحی/ ترانه علیدوستی تحت نظارت

زهرا مینویی، وکیل بهاره هدایت، مهدی یراحی و ترانه علیدوستی درباره آخرین وضعیت پرونده موکلان خود توضیحاتی ارایه کرد.

کد خبر: ۱۶۲۷۸۴
۱۷:۵۱ - ۲۷ اسفند ۱۴۰۲

بهاره هدایت مرخصی نیست/ در انتظار بخشنامه برای یراحی/ ترانه علیدوستی نمی‌تواند پست سیاسی منتشر کند

دیدارنیوز: وکیل بهاره هدایت، مهدی یراحی و ترانه علیدوستی آخرین وضعیت پرونده موکلان خود را تشریح کرد.

زهرا مینویی در گفتگو با ایلنا، درباره آخرین وضعیت پرونده بهاره هدایت عنوان کرد: خانم هدایت خودشان به درستی در صفحه‌شان نوشتند که به مرخصی نیامده‌اند نمی‌دانم چرا در برخی از رسانه‌ها این مساله به اشتباه با عنوان مرخصی منتشر شد.

بهاره هدایت مرخصی نیست، اجرای حکمش تا ۸ فروردین تعویق شده است

وی افزود: خانم هدایت با تعویق اجرای حکم در حال حاضر بیرون از زندان هستند به عبارت دیگر اگر ایشان به زندان بازگردند این مدتی که بیرون بوده‌اند جزو حبس ایشان محسوب نمی‌شود در حالیکه مرخصی جزو دوره حبس حساب می‌شود.

این وکیل دادگستری یادآور شد: قبل از این مساله، خانم هدایت به دلیل جراحی که داشت بیرون بود و در واقع از زندان برای جراحی اعزام شدند. یک روز بیمارستان بودند و ایشان را به زندان بازگرداند تا ما بتوانیم کار‌های پزشکی قانونی را پیگیری کنیم، فردای آن روز به ما ابلاغیه تعویق ۱۰ روزه اجرای حکم جهت ادامه درمان را دادند.

وی گفت: در این ۱۰ روز با توجه به جواب پاتولوژی و آزمایش‌های دیگر، پزشک معالج هم درخواست تمدید این ۱۰ روز را داشتند تا برای درمان بتوانند تصمیم درستی بگیرند و پاسخ پاتولوژی دوم هم بیاید. در همین راستا تا ۸ فروردین فعلا این تعویق اجرای حکم تمدید شده است و ۸ فروردین ما باید به دادیاری ناظر زندان مراجعه کنیم تا بقیه روال کار را پیگیر شویم. در حال حاضر رویه جدید این است که راجع به درمان‌هایی که بیرون از زندان صورت می‌گیرد، مرخصی نمی‌دهند، تعویق اجرای حکم را لحاظ می‌کنند که جزو دوره حبس آن‌ها حساب نمی‌شود و برای خانم هدایت هم همین‌طور است.

برای ترانه علیدوستی ۶ ماه قرار نظارتی صادر شده است

وی با اشاره به دیگر پرونده‌هایی که وکالت آن را بر عهده دارد، گفت: پرونده اخیر خانم علیدوستی در دادسرای فرهنگ و رسانه مربوط به پست اینستاگرامی ایشان درباره آرمیتا گراوند بود و برای ایشان ۶ ماه قرار نظارتی صادر شده است که در این ۶ ماه هیچ پستی با محتوای سیاسی و تشویش اذهان عمومی منتشر نکنند.

منتظر بخشنامه مرخصی نوروز هستیم تا یراحی بتواند بتواند پدر و مادرش را ببیند

این وکیل دادگستری با اشاره به پرونده مهدی یراحی گفت: آقای یراحی هم با پابند بیرون از زندان هستند منتها ایشان هم محدوده عبورشان هزار متر است حالا ما منتظر بودیم بخشنامه مرخصی نوروز بیاید که ما بتوانیم برای ایشان چند روز مرخصی بگیریم که بتوانند بروند اهواز و پدر و مادرشان را ببینند منتها تا دیروز می‌دانم که بخشنامه نیامده بود.

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان