تیتر امروز

علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند
دیدار از نشست بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی گزارش می دهد

علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند

بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی» عنوان نشست و گردهمایی بود که به همت انجمن علمی حقوق اساسی ایران و گروه حقوق عمومی دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی با حضور جمعی از حقوقدانان و علاقمندان به...
ابر تورم در اقتصاد سال آینده ایران؟/ داعش در سیدنی استرالیا/ حزب‌الله: خلع سلاح، هرگز
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ابر تورم در اقتصاد سال آینده ایران؟/ داعش در سیدنی استرالیا/ حزب‌الله: خلع سلاح، هرگز

این صد و سی و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۴ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم
بررسی کلان موضوعات حکمرانی فضای مجازی در ایران با حضور یک فعال سیاسی و یک پژوهشگر فضای مجازی

حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم

شماری از کلان‌موضوعات و مسائل مهم پیرامون حکمرانی فضای مجازی در ایران، بهانه‌ای شد تا به سراغ حسین نقاشی و امیررضا باقرپور شیرازی، فعال سیاسی و پژوهشگر فضای مجازی رفته و در یکی دیگر از سلسه مناظرات...
ناآرامی و تنش در دریای سرخ

حمله موشکی حوثی‌ها به ناوشکن «لابون»

فرماندهی مرکزی آمریکا «سنتکام»، ادعا کرد که حوثی‌ها یک موشک بالستیک از منطقه تحت کنترل خود در یمن را به سمت ناوشکن «لابون» در دریای سرخ پرتاب کردند.

کد خبر: ۱۶۲۶۳۰
۱۱:۳۲ - ۲۳ اسفند ۱۴۰۲

حمله موشکی حوثی‌ها به ناوشکن «لابون»

دیدارنیوز: فرماندهی مرکزی آمریکا «سنتکام»، مدعی شد که حوثی‌ها سه‌شنبه ۲۲ اسفند، یک موشک بالستیک از منطقه تحت کنترل خود در یمن را به سمت ناوشکن «لابون» در دریای سرخ پرتاب کردند که به آن اصابت نکرد و خسارت مادی و جانی برجای نگذاشت.

«سنتکام»، بامداد چهارشنبه ۲۳ اسفند، در اطلاعیه‌ای افزود: «فرماندهی مرکزی ایالات متحده و یک کشتی ائتلاف موفق شدند دو پهپاد پرتاب شده از منطقه تحت کنترل حوثی‌ها در یمن را شناسایی و منهدم کنند.»

ماموریت «اسپیدس»

از سویی طبق گفته وزارت دفاع ایتالیا، یک کشتی نظامی ایتالیایی سه‌شنبه، دو پهپاد را در دریای سرخ به عنوان بخشی از عملیات اروپایی ماموریت «اسپیدس» با هدف مقابله با حملات حوثی‌ها، سرنگون کرد.

در بیانیه وزارت دفاع ایتالیا آمده است: «در چارچوب عملیات اتحادیه اروپا، کشتی «کایو دولیو» بر اساس اصل دفاع از خود، دو پهپاد را سرنگون کرد که هدف از این عملیات، دفاع از آزادی ناوبری و دریانوردی مسیر‌های تجاری از طریق دریای سرخ است.»

این اولین باری است که رم از زمان موافقت پارلمان ایتالیا در یک هفته پیش با مشارکت در ماموریت «اسپیدس» به فرماندهی ایتالیا، سرنگونی پهپاد‌ها را در دریای سرخ، اعلام می‌کند.

به نقل از العربیه، حوثی‌ها با ادعای حمایت از فلسطینی‌ها در جنگ غزه، کشتی‌های خارجی متعددی را که از آبراه دریای سرخ و خلیج عدن عبور می‌کردند، هدف حملات موشکی و پهپادی خود قرار داده‌اند.

ایالات متحده با تشکیل ائتلاف بین‌المللی «نگهبان سعادت» در دریای سرخ تلاش کرده تا آزادی کشتی‌رانی را در منطقه تضمین کند. اتحادیه اروپا نیز ماموریت مشابهی با نام «اسپیدس» را در فوریه گذشته راه‌اندازی کرد که طبق برنامه به مدت یک سال قابل تمدید، ادامه خواهد داشت.

اقدام وزارت دفاع بریتانیا

وزارت دفاع بریتانیا سه‌شنبه اعلام کرد که یکی از پیشرفته‌ترین کشتی‌های جنگی این کشور به دریای سرخ بازخواهد گشت تا از حمل و نقل جهانی در برابر حملات حوثی‌ها محافظت کند.

در بیانیه این وزارتخانه آمده است که کشتی «اچ‌ام‌اس ریچموند» به جای کشتی «اچ‌ام‌اس دیاموند» که در فوریه گذشته به عملیات «نگهبان سعادت» یا ائتلاف بین المللی برای محافظت از کشتی‌های تجاری در برابر حملات حوثی‌ها پیوست، مسئولیت را بر عهده خواهد گرفت.

گرانت شاپس، وزیر دفاع بریتانیا اعلام کرد که حفاظت از کشتیرانی در سراسر جهان، یکی از ماموریت‌های کلیدی نیروی دریایی است و استقرار این نیرو نشان می‌دهد که چگونه ملوانان ماهر و ناو‌های جنگی پیشرفته به حفظ امنیت خطوط دریایی کمک می‌کنند.

به گفته شاپس، بریتانیا همچنان در خط مقدم واکنش بین‌المللی به حملات خطرناک حوثی‌ها به کشتی‌های تجاری که به کشته‌شدن ملوانان بین‌المللی انجامیده، باقی مانده است.

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۶ آذر
امروز چهارشنبه ۲۶ آذر
امروز چهارشنبه ۲۶ آذر
امروز چهارشنبه ۲۶ آذر