تیتر امروز

انتخابات ۸ تیر؛ امید پزشکیان به مردم/ نظر قاضی‌زاده درباره کناره‌گیری/ نگاه اقتصادی پورمحمدی چیست؟
انتخابات ریاست جمهوری و تبلیغات نامزد‌ها (بروز رسانی می‌شود)

انتخابات ۸ تیر؛ امید پزشکیان به مردم/ نظر قاضی‌زاده درباره کناره‌گیری/ نگاه اقتصادی پورمحمدی چیست؟

انتخابات ریاست جمهوری هشتم تیرماه در ایران در حالی برگزار می‌شود که شورای نگهبان تنها صلاحیت شش نامزد از مجموع ۸۰ نفر را تایید کرده است. مصطفی پورمحمدی، مسعود پزشکیان، سعید جلیلی، علیرضا زاکانی،...
مناظره انتخاباتی؛ احمد بخارایی مخالف و جهانبخش محبی‌نیا موافق
برنامه انتخاباتی دیدارنیوز؛ موافقان و مخالفان انتخابات ریاست جمهوری

مناظره انتخاباتی؛ احمد بخارایی مخالف و جهانبخش محبی‌نیا موافق

در ادامه برنامه‌های انتخاباتی دیدارنیوز این بار با یک مناظره جذاب بین احمد بخارایی جامعه شناس به عنوان مخالف و جهانبخش محبی‌نیا نماینده ادوار مجلس به عنوان موافق انتخابات، مهمان نگاه‌های گرم...
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه خبر داد

انتخابات ۱۱ اسفند؛ ۱۲۵۴ نفر دستگیر شدند

اصغر جهانگیر، معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه از دستگیری ۱۲۵۴ نفر در روز انتخابات خبر داد و گفت که ۵۴ نفر همچنان در بازداشت هستند.

کد خبر: ۱۶۲۵۳۵
۱۷:۱۷ - ۲۱ اسفند ۱۴۰۲

انتخابات ۱۱ اسفند؛ ۱۲۵۴ نفر دستگیر شدند

دیدارنیوز: معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه گفت: یک ماه قبل از برگزاری انتخابات، ۱۹۳ جرم انتخاباتی در فضای مجازی شناسایی و در این راستا ۲۹ نفر احضار شدند؛ این افراد پس از اخذ تعهد، محتوای مجرمانه منتشرشده را حذف کردند و بقیه افراد نیز با تذکرات تلفنی صورت گرفته، محتوا‌های مجرمانه منتشرشده با موضوع انتخابات را حذف کردند.

اصغر جهانگیر در جلسه امروز شورای عالی قضایی به ارائه گزارشی از عملکرد ستاد‌های پیشگیری از جرایم و تخلفات انتخاباتی پرداخت و گفت: ستاد‌های پیشگیری از جرایم و تخلفات انتخاباتی از شهریور ماه سال جاری در سه سطح ملی، استانی و شهرستانی، کار خود را آغاز کردند؛ در ۷ جلسه ستاد مرکزی که به ریاست دادستان کل کشور برگزار شد، ۵۸ مصوبه به تصویب رسید؛ ۱۶۵ جلسه ستاد‌های استانی بیش از هزار و ۱۰۰ مصوبه داشت و نهایتاً در هزار و ۱۲ جلسه ستاد‌های شهرستانی، بیش از چهار هزار و ۵۰۰ مصوبه به تصویب رسید.

وی با اشاره به صدور ۵ دستورالعمل از ناحیه دادستان کل کشور در ستاد مرکزی پیشگیری از جرایم و تخلفات انتخاباتی گفت: «دستورالعمل احصاء جرایم و تخلفات انتخاباتی، قبل، حین و بعد از انتخابات» نقش مؤثری در پیشگیری و جلوگیری از تخلفات انتخاباتی داشت.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه افزود: طی ماه‌های گذشته بیش از ۲۵ هزار گزارش به ستاد‌های پیشگیری از جرایم و تخلفات انتخاباتی واصل شد که این گزارش‌ها به صورت شبانه‌روزی توسط ستاد‌های مرکزی، استانی و شهرستانی مورد بررسی قرار گرفتند و در نهایت از این تعداد، ۴۶۸ گزارش جهت بررسی تکمیلی به دادگستری‌ها ارسال شدند؛ تا امروز ۲۰ کیفرخواست در این زمینه صادر شده که عمدتاً مربوط به تخلفات ستاد‌ها و طرفداران داوطلبان انتخاباتی بوده است.

جهانگیر افزود: همچنین در این دوره، بیش از ۴۸ محتوای پیامکی برای ۲۵۰ هزار سرشماره هدفمند، خاص و مدیریت‌شده ارسال شد که ارسال این پیامک‌ها از بسیاری از جرایم و تخلفات، جلوگیری کرد.

وی در ادامه عنوان کرد: یک ماه قبل از برگزاری انتخابات، ۱۹۳ جرم انتخاباتی در فضای مجازی شناسایی و در این راستا ۲۹ نفر احضار شدند؛ این افراد پس از اخذ تعهد، محتوای مجرمانه منتشرشده را حذف کردند و بقیه افراد نیز با تذکرات تلفنی صورت گرفته، محتوا‌های مجرمانه منتشرشده با موضوع انتخابات را حذف کردند.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه اظهار داشت: علی‌رغم همه اقدامات صورت گرفته و تمهیدات اتخاذ شده، در روز برگزاری انتخابات هزار و ۲۵۴ دستگیری در سراسر کشور به واسطه تخلفات انتخاباتی اتفاق افتاد؛ هزار و ۲۰۰ نفر از این دستگیرشدگان، همان روز با اخذ تعهد و وثیقه و با پیگیری دادستان‌ها آزاد شدند و کمتر از ۶۰ نفر نیز به دلیل درگیری‌های مسلحانه، کشف سلاح و سایر اقدامات ضدامنیتی که داشتند، در بازداشت به سر می‌برند.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی