تیتر امروز

علی نوری: جامعه به سمت رادیکالیسم رفته است/ باید از این رویکرد شعارزده‌ای که در صداوسیما وجود دارد فاصله بگیریم/ سریع‌القلم می‌گوید ما در ایران با بحران عوض می‌شویم؛ با نقد نه/ کسی نخواست صدای جامعه را بشنود
گفت و گوی دیدار با یک جامعه شناس

علی نوری: جامعه به سمت رادیکالیسم رفته است/ باید از این رویکرد شعارزده‌ای که در صداوسیما وجود دارد فاصله بگیریم/ سریع‌القلم می‌گوید ما در ایران با بحران عوض می‌شویم؛ با نقد نه/ کسی نخواست صدای جامعه را بشنود

دیدار در ادامه سلسله گفت و گوهای خود درباره اعتراضات اخیر، به سراغ علی نوری، جامعه شناس رفته است. او می‌گوید:دولت باید از رؤسای تشکل‌ها، احزاب، انجمن‌های علمی، اصناف، ورزشکاران و همه افرادی که...
پیام واشنگتن برای توافق فوری با تهران/ صدا و سیما روی اعصاب ملتهب ایرانیان/ عراقچی: توافق با آمریکا فقط در موضوع هسته‌ای
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

پیام واشنگتن برای توافق فوری با تهران/ صدا و سیما روی اعصاب ملتهب ایرانیان/ عراقچی: توافق با آمریکا فقط در موضوع هسته‌ای

این صد و چهل و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۳ بهمن‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

آماده‌باش هلال احمر برای بارش برف و وزش باد شدید

صادق محمودی، رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر از آماده‌باش این سازمان برای امدادرسانی به حوادث احتمالی ناشی از بارش برف و باران و وزش باد شدید خبر داد.

کد خبر: ۱۶۱۹۶۵
۱۹:۵۷ - ۰۸ اسفند ۱۴۰۲

آماده‌باش هلال احمر برای بارش برف و وزش باد شدید

دیدارنیوز: رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر از آماده‌باش امدادگران و تجهیزات این سازمان برای امدادرسانی به حوادث احتمالی ناشی از بارش برف و باران و وزش باد شدید طی روز‌های چهارشنبه و پنجشنبه در اکثر نقاط کشور خبر داد.

صادق محمودی با اشاره به صدور هشدار سطح نارنجی سازمان هواشناسی در خصوص احتمال وقوع مخاطره‌های جوی در روز چهارشنبه گفت: برابر اعلام هواشناسی در روز چهارشنبه در شرق استان گیلان و همچنین استان‌های مازندران، خراسان جنوبی، جنوب خراسان رضوی، یزد، نیمه شمالی و غربی اصفهان، چهارمحال و بختیاری، شمال شرق خوزستان، لرستان، مرکزی، قم، همدان، کرمانشاه، نیمه جنوبی کردستان و ارتفاعات استان‌های فارس، سمنان و کرمان و ارتفاعات و دامنه استان‌های البرز، قزوین و تهران شاهد بارش برف، باران، کولاک و مه‌گرفتگی خواهیم بود.

وی ادامه داد: همچنین در روز پنج‌شنبه نیز در شرق استان مازندران و استان‌های گلستان، خراسان رضوی، خراسان جنوبی و ارتفاعات استان‌های سمنان، خراسان شمالی، کرمان و یزد شاهد بارش رگباری باران، وزش باد شدید موقت و کاهش دما خواهیم بود.

محمودی با بیان اینکه در روز چهارشنبه استان‌های سیستان و بلوچستان، کرمان، شرق هرمزگان، بوشهر و نیمه جنوبی فارس بارش‌های شدید را تجربه خواهند کرد، گفت: در روز پنج‌شنبه نیز استان‌های سیستان و بلوچستان و شرق هرمزگان با بارندگی مواجه خواهند شد.

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر ادامه داد: در راستای همین پیش‌بینی نیز، سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر در تمامی استان‌های مذکور به حالت آماده‌باش درآمده و امکانات و تجهیزات لازم نیز در اختیار پایگاه‌ها قرار گرفته است.

وی افزود: البته لازم است که شهروندان نیز رعایت یکسری نکات را در دستورکار قرار دهند. از جمله اینکه در این دو روز از صعود به ارتفاعات پرهیز و از تردد‌های بین شهری غیرضروری و همچنین تردد در محور‌های کوهستانی و برفگیر خودداری کنند. همچنین در هنگام وزش باد نیز از قرار گرفتن در مجاورت سازه‌های موقت و نا ایمن، درختان کهنسال و خشک و همچین استقرار در لبه پشت‌بام، پرتگاه و بالکن خودداری کنند.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۶ بهمن
امروز پنجشنبه ۱۶ بهمن
امروز پنجشنبه ۱۶ بهمن
امروز پنجشنبه ۱۶ بهمن
پرطرفدارترین ها