تیتر امروز

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد

این صد و چهل و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۴ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با استاد پیشین دانشگاه جرج تاون از واشینگتن

شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ شیرین هانتر، استاد برجسته و پیشین دانشگاه جرج تاون و تحلیلگر ارشد مسائل سیاسی رفته و موضوعات مختلف از تحولات ونزوئلا، سند ملی ایالات متحده، مذاکره ایران...
مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.
آندرا ادیولف، ناشر مجارستان مطرح کرد

ادبیات فارسی در مجارستان خیلی محبوب است

آندرا ادیولف، ناشر مجارستانی می‌گوید: ادبیات فارسی در مجارستان خیلی محبوب است و طرفداران زیادی دارد. در این میان معتقد هستم که پرسپولیس و تخت جمشید از مهمترین جاذبه‌های ایران است.

کد خبر: ۱۶۱۹۲۰
۰۹:۰۹ - ۰۸ اسفند ۱۴۰۲

چرا مجارستانی‌ها عاشق ادبیات فارسی هستند؟

دیدارنیوز: یک ناشر مجارستانی با تاکید بر آنکه ادبیات فارسی در مجارستان خیلی محبوب است، گفت: ادبیات فارسی در مجارستان طرفداران زیادی دارد. در این میان معتقد هستم که پرسپولیس و تخت جمشید از مهمترین جاذبه‌های ایران است.

آندرا ادیولف، ناشری از کشور مجارستان است که تاکنون ۵ مرتبه به ایران سفر کرده و کتابی تحت عنوان «۱۰۰۸» درباره ایران نوشته است و سال‌ها رییس بزرگترین انتشارات بوداپست مجارستان بوده. او، مجسمه ساز و نقاشی است که در بیش از ۵ کشور فعالیت دارد. شعر ایران را خیلی دوست دارد و کتاب خاصی در این زمینه منتشر کرده که شامل رباعیات عمر خیام می‌شود. حتا کتابی تحت عنوان «تفکر ایرانی» که شامل اشعار و تفکرات شاعران بزرگ ایرانی از فردوسی و سعدی گرفته تا حافظ و عمر خیام می‌شود را منتشر کرده است.

او با اشاره به آنکه برای آشنایی بیشتر باتفکرات شاعران ایرانی به شهر‌های مختلف سفر کرده، گفت: به نیشابور سفر کردم و از آرامگاه عمر خیام دیدن کردم همچنین به توس و دیدار فردوسی رفته‌ام و از آرامگاه سعدی و حافظ نیز در شیراز دیدن کرده‌ام. ادبیات فارسی در مجارستان خیلی محبوب است و طرفداران زیادی دارد. در این میان معتقد هستم که پرسپولیس و تخت جمشید از مهمترین جاذبه‌های ایران است.

این ناشر مجارستانی ادامه داد: در ایران دوستان زیادی دارم و معتقد هستم، ایران یکی از زیباترین کشورهاست و تمام مردم ایران خیلی مهربان و مهمان‌نواز هستند. به همین دلیل است که من به ایران سفر می‌کنم و از پذیرایی مردمان ایران سپاسگزارم. عموما به تنهایی سفر می‌کنم و با دوستانم که ایرانی هم هستند به نقاط مختلفی سفر کرده‌ام و کتاب‌های متعددی در خصوص فرهنگ‌ها و کشور‌های مختلف نوشته‌ام. حتی درخصوص فرهنگ کوبا نیز کتاب دارم.

او معتقد است: فرهنگ در کنار مذهب و سیاست، برای درک تفاهم بین یکدیگر (سایر کشور‌ها و مردمان) خیلی مهم است. در گذشته آثار هنرمندان ایرانی را دیده بودم، اما صنایع دستی ایران منحصر به فرد است. صنایع دستی ایران واقعا زیباست و نشان دهنده آن است که چه فرهنگ عمیقی در پس آن وجود دارد.

این نویسنده درپاسخ به این سئوال که چطور شده است که تاکنون چندین بار به ایران سفر کرده‌است، گفت: در ایران دوستان خیلی خوبی دارم. هنرمندان بی‌نظیر و فوق‌العاده‌ای در ایران هستند که از قضا با تعدادی از آن‌ها دوست هستم. زمانی که مدیر بخش انجمن انتشارات مجارستان بودم، برای نخستین بار به نمایشگاه کتاب تهران دعوت شدم که اولین سفر من به ایران بود. درواقع این سرآغازی برای سفر‌های بعدی من به ایران بود. تاکنون نیز ۳ مرتبه در نمایشگاه کتاب تهران شرکت کردم، اما به دلیل شیوع کرونا دیگر نتوانستم به ایران بیایم. فرهنگ و مردم ایران را خیلی دوست دارم و این بزرگترین دلیل من است که سفر می‌کنم.

او در تعریف فرهنگ ایران از نگاه یک مجارستانی گفت: فرهنگ ایران، شامل عادات ملیت‌های مختلف است. فرهنگ به عنوان یک هویت است نه زبانشناسی، نه موسیقی یا هنر و… درواقع بخشی از همه اینهاست و فرهنگ برابر با هویت است.

منبع: ایلنا
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۰۷ دی
امروز يکشنبه ۰۷ دی
امروز يکشنبه ۰۷ دی
امروز يکشنبه ۰۷ دی