تیتر امروز

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
پس از حملات امروز رخ داد

حزب‌الله تلافی کرد؛ پرتاب ۶۰ راکت کاتیوشا به سمت اسرائیل

حزب الله لبنان روز دوشنبه اعلام کرد که در انتقام‌جویی از حملات مرگبار اسرائیل به شرق لبنان، رگباری از راکت را به سوی یک پایگاه نظامی اسرائیل شلیک کرده است.

کد خبر: ۱۶۱۹۰۸
۱۹:۱۶ - ۰۷ اسفند ۱۴۰۲

حزب‌الله تلافی کرد؛ پرتاب ۶۰ راکت کاتیوشا به سمت اسرائیل

دیدارنیوز: حمله اسرائیل یکی از عمقی‌ترین حملات به داخل خاک لبنان از زمان آغاز جنگ چهار ماه پیش در نوار غزه است.

حزب‌الله در بیانیه‌ای اعلام کرد که نیرو‌های این گروه «در پاسخ به تجاوزات رژیم صهیونیستی به نزدیکی شهر بعلبک» پایگاهی را در بلندی‌های جولان اشغالی با «۶۰ راکت کاتیوشا» هدف قرار دادند.

ارتش اسرائیل ساعاتی پیش از این اعلام کرد که نیروی هوایی این ارگان نظامی روز دوشنبه به اهداف حزب‌الله «در عمق خاک لبنان» حمله کرده است.

ساکنان محلی از انفجار‌هایی در نزدیکی شهر بعلبک در شمال شرقی لبنان خبر دادند. یک مقام حزب الله گفت که دست‌کم دو نفر بر اثر حملات اسرائیل کشته شدند.

قبل از آن، حزب‌الله لبنان اعلام کرده بود که پدافند هوایی آن توانسته است یک پهپاد اسرائیلی را سرنگون کند.

این زد و خورد‌های متوالی می‌توانند ظرفیت این را داشته باشند که تنش‌ها در امتداد مرز لبنان با اسرائیل را افزایش دهند.

یوآو گالانت، وزیر دفاع اسرائیل روز یکشنبه وعده داده بود که حتی در صورت رسیدن به توافق آتش‌بس با حماس در نوار غزه، اما باز هم حملات علیه حزب‌الله لبنان را افزایش می‌دهد.

حزب الله، اما اعلام کرده است که در صورت توقف حملات اسرائیل به غزه و حصول یک توافق آتش‌بس در این بخش محاصره شده از سرزمین‌های فلسطینی حملات روزانه خود را علیه مواضع اسرائیل متوقف خواهد کرد.

با این حال، وزیر دفاع اسرائیل با تاکید بر تداوم حملات نظامی کشورش به مواضع حزب‌الله در جنوب لبنان مدعی شد: «هرکسی که فکر می‌کند آتش‌بس موقت برای غزه در جبهه شمالی نیز اعمال خواهد شد، در اشتباه است.»

وی افزود: «فارغ از آنچه در جبهه جنوبی در جریان است ما حملات را تا زمان رسیدن به اهداف خود ادامه خواهیم داد.»

به گفته گالانت هدف اصلی اسرائیل عقب راندن حزب‌الله از مرز‌های شمالی این کشور است؛ چه از راه زور و چه از طریق دیپلماسی.

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر