تیتر امروز

تهاجم اسرائیل به کرمانشاه/ انهدام پهپاد اسرائیلی در همدان و شاهرود/ سپاه در حمله به اسرائیل از موشک «فتاح» استفاده کرد
روز ششم جنگ ایران و اسرائیل (بروز رسانی می‌شود)

تهاجم اسرائیل به کرمانشاه/ انهدام پهپاد اسرائیلی در همدان و شاهرود/ سپاه در حمله به اسرائیل از موشک «فتاح» استفاده کرد

جنگ خونین اسرائیل علیه ایران و پاسخ تهران به تجاوز هوایی تل‌آویو همچنان ادامه دارد و وارد روز ششم خود شده است.
راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.
در نامه مدیرعامل ایران‌خودرو مشخص شد

افزایش قیمت محصولات ایران‌خودرو در سال جدید

«علیمردان عظیمی»، مدیرعامل ایران‌خودرو، در نامه خود به سازمان بورس و اوراق بهادار، افزایش قیمت محصولات ایران‌خودرو را به‌ صورت غیرمستقیم تایید کرده است.

کد خبر: ۱۶۱۸۱۲
۲۰:۴۵ - ۰۵ اسفند ۱۴۰۲

افزایش قیمت محصولات ایران‌خودرو در سال جدید

دیدارنیوز: «علیمردان عظیمی» در جریان نامه خود به سازمان بورس و اوراق بهادار، افزایش قیمت محصولات ایران‌خودرو را به‌صورت غیرمستقیم تأیید کرده است.

افزایش قیمت خودرو‌ها در سال جدید، موضوعی پذیرفته‌شده از سوی مصرف‌کنندگان است. افزایش نرخ مالیات، بیمه و سایر پرداخت‌های قانونی باعث افزایش نرخ خودرو‌های داخلی می‌شود. بااین‌حال، مشتریان انتظار ندارند که در ابتدای سال جدید، قیمت محصولات ایران‌خودرو و سایپا به‌صورت چشمگیر افزایش یابد. بااین‌وجود، به‌نظر می‌رسد که مدیران خودروسازی‌های بزرگ کشور به چنین موضوعی امید بسته‌اند.

افزایش قیمت محصولات ایران‌خودرو در سال جدید

«علیمردان عظیمی»، مدیرعامل ایران‌خودرو، در جریان نامه خود به سازمان بورس و اوراق بهادار، این موضوع را به‌صورت غیرمستقیم تأیید کرده است. او در جریان این نامه، ضمن اشاره به افزایش قیمت محصولات ارتقایافته این شرکت در مهرماه سال جاری، ابراز امیدواری کرده که قیمت محصولات ایران‌خودرو در سال ۱۴۰۳ نیز افزایش یابد. به گفته او، افزایش قیمت‌ها در کنار رشد تیراژ تولید، زیان این شرکت را طی سال آینده کاهش خواهد داد.

افزایش قیمت محصولات ایران‌خودرو در سال ۱۴۰۳ محتمل است

در نیمه دوم سال ۱۴۰۲ و پس از اجرای دستورالعمل‌های جدید سازمان استاندارد، ایران‌خودرو و سایپا محصولات خود را با پسوند ارتقایافته یا استاندارد ۸۵ گانه به بازار عرضه کردند. به‌لطف اعمال استاندارد‌های جدید، شورای رقابت نیز مجوز افزایش قیمت را برای خودروسازان صادر کرد. اکنون نیز شورای رقابت از قیمت‌گذاری خودرو کنار گذاشته شده و امید خودروسازان برای افزایش قیمت دوچندان شده است.

سازمان حمایت از تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان، اکنون وظیفه تعیین قیمت خودرو‌های داخلی را بر عهده دارد. این سازمان مدتی پیش مجوز افزایش قیمت خودرو‌های مونتاژی را به‌دلیل افزایش نرخ ارز صادر کرد. پس از خودروسازان خصوصی، اکنون نوبت به دو خودروساز بزرگ رسیده است تا مجوز افزایش قیمت را دریافت کنند. بسیاری از کارشناسان اقتصادی پیش‌بینی کرده بودند که با توجه به حساسیت عمومی درزمینه قیمت خودرو‌های ایران‌خودرو و سایپا، امکان دارد که افزایش نرخ‌ها به سال ۱۴۰۳ موکول شود. به‌نظر می‌رسد این پیش‌گویی به‌آرامی درحال رخ‌دادن است. درنتیجه طی نخستین روز‌های کاری سال ۱۴۰۳، شاهد افزایش بهای خودرو‌های داخلی خواهیم بود.

منبع: دیجیاتو

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد