تیتر امروز

زهرا نژاد بهرام: چرا به جای پس گرفتن ساختمان خانه اندیشمندان ساختمان خانه مداحان را پس نگرفتید؟ /کاش برای مقابله با فساد هم ۸۰ هزار داوطلب جمع می‌کردید/ اعضای شورای شهر چرا زاکانی را استیضاح نمی‌کنند؟
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با عضو پیشین شورای شهر

زهرا نژاد بهرام: چرا به جای پس گرفتن ساختمان خانه اندیشمندان ساختمان خانه مداحان را پس نگرفتید؟ /کاش برای مقابله با فساد هم ۸۰ هزار داوطلب جمع می‌کردید/ اعضای شورای شهر چرا زاکانی را استیضاح نمی‌کنند؟

«تیتر» در یکی دیگر از سلسله برنامه‌های خود میزبان زهرا نژاد بهرام فعال سیاسی اصلاح طلب و عضو پیشین شورای شهر بود. او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد که اگر شهرداری خانه اندیشمندان را به هر دلیلی تعطیل...
مذاکره، بدون دیکته شرایط/ ترور فرمانده نظامی حزب‌الله با اطلاع آمریکا/ ایران همچنان تشنه باران
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره، بدون دیکته شرایط/ ترور فرمانده نظامی حزب‌الله با اطلاع آمریکا/ ایران همچنان تشنه باران

این صد و سی و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

هشدار روسیه درباره رویارویی نظامی احتمالی در اروپا

واسیلی نبنزیا، نماینده دائم روسیه در سازمان ملل در نشست شورای امنیت این سازمان اعلام کرد نه تنها اوکراین، بلکه کل اروپا در معرض خطر تبدیل شدن به سکوی پرشی برای رویارویی نظامی است و ایالات متحده این قاره را به چنین وضعیتی می‌کشاند.

کد خبر: ۱۶۱۷۶۲
۱۰:۲۳ - ۰۵ اسفند ۱۴۰۲

هشدار روسیه درباره رویارویی نظامی احتمالی در اروپا

دیدارنیوز: نماینده روسیه نسبت به رویارویی نظامی احتمالی در اروپا هشدار داد.

نبنزیا گفت: "امروز نه تنها اوکراین، بلکه کل اروپا بار دیگر در معرض خطر تبدیل شدن به سکوی پرشی برای رویارویی نظامی است که شما را از آن سوی اقیانوس به آن می‌کشانند. آیا مردم کشور‌های اروپایی به این نیاز دارند؟ من می‌خواهم باور کنم که چنین نیست؟"

به گفته وی، نظرسنجی‌های عمومی انجام شده در ماه ژانویه در ۱۲ کشور اروپایی نشان می‌دهد که تنها ۱۰ درصد اروپایی‌ها معتقدند اوکراین می‌تواند روسیه را شکست دهد.

نماینده دائم روسیه خاطرنشان ساخت: "کشاورزان اروپایی شورش می‌کنند و نمی‌خواهند بازار‌های کشاورزی را به دلیل دامپینگ صادرکنندگان اوکراینی از دست بدهند. فیلم‌هایی از رسوایی‌ها در مرز لهستان و اوکراین، جایی که مرزبانان لهستانی از عبور کامیون‌های اوکراینی حامل غلات خودداری می‌کنند، به طور گسترده پخش می‌شود. بدیهی است که اکنون هیچگونه "آینده اروپایی" برای اوکراین کاملاً فاسد و جنایتکار با مردم فقیر، که رهبری دست نشانده کنونی آن را از "انبار غله تمام شوروی" به این حالت تبدیل کرده، وجود ندارد."

او افزود که به اوکراین از زمان به دست آوردن استقلال رسمی، نقش نامناسب سکوی پرش بر ضد روسیه داده شده است.

نماینده روسیه در پایان گفت در سال ۲۰۰۴، در واقع اولین کودتای ضد قانون اساسی سازماندهی شده توسط غرب در اوکراین صورت گرفت که در نهایت مردم از آن حمایت نکردند. در آن زمان غرب شروع به آماده سازی کودتا به گونه‌ای کرد که دیگر این کودتا با مشکل روبرو نشود تا اپوزیسیون میهن‌پرستان این کشور برای همیشه نابود شود. در همه سال‌های پس از کودتای میدان در اوکراین چنین وضعی وجود دارد.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۰۶ آذر
امروز پنجشنبه ۰۶ آذر
امروز پنجشنبه ۰۶ آذر
امروز پنجشنبه ۰۶ آذر