تیتر امروز

محمد (ص) تحریف شده‌ترین شخصیت تاریخ است/ محمدی که در توصیف فقهی تعریف می‌شود؛ شخصیتی سیاه و تاریک است/ حکم سب‌النبی حکم وحشتناکی است که مغایر با قرآن است
در سی‌و‌نهمین برنامه دیدار اندیشه با سلیمانی اردستانی مطرح شد:

محمد (ص) تحریف شده‌ترین شخصیت تاریخ است/ محمدی که در توصیف فقهی تعریف می‌شود؛ شخصیتی سیاه و تاریک است/ حکم سب‌النبی حکم وحشتناکی است که مغایر با قرآن است

در سی‌ونهمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام عبدالرحیم سلیمانی اردستانی با موضوع "محمد (ص) تحریف شده‌ترین شخصیت تاریخ" گفت‌و‌گو کردیم.
قفل تاریخی بر سر راه بخش صنعتی/ تهران؛ شهری برای همه یا منافع گروه‌های خاص؟/ بررسی CFT، سیگنالی مثبت به جهان
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

قفل تاریخی بر سر راه بخش صنعتی/ تهران؛ شهری برای همه یا منافع گروه‌های خاص؟/ بررسی CFT، سیگنالی مثبت به جهان

این بیست و پنجمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
خشم عمومی مردم و سقوط دولت نپال/ حمله به قطر با مشارکت کشورهای عربی!/ حمله روسیه به لهستان؛ اعلان جنگ به ناتو؟
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

خشم عمومی مردم و سقوط دولت نپال/ حمله به قطر با مشارکت کشورهای عربی!/ حمله روسیه به لهستان؛ اعلان جنگ به ناتو؟

این صد و پانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
نرخ ارز در ایران

قیمت دلار بدون نوسان

قیمت دلار امروز (چهارشنبه) بدون نوسان و با همان رقم روز سه‌شنبه معامله شد. حرکت افزایشی، کاهشی و سپس رنج دلار به الگوی کوتاه‌مدت رفتاری این اسکناس طی دو هفته گذشته تبدیل شده است.

کد خبر: ۱۶۱۶۹۲
۱۳:۰۷ - ۰۲ اسفند ۱۴۰۲

آخرین قیمت دلار

دیدارنیوز: قیمت دلار امروز را با تحرکات محدود ۲۰ تا ۵۰ تومانی آغاز کرد. این اسکناس روز گذشته به کانال ششم کریدور ۵۰ هزار تومانی برگشت و اکنون نیز در پله هشتم این کانال نوسان دارد.

معامله‌گران، روند عرضه و تقاضا را متعادل عنوان می‌کنند. به اعتقاد آن‌ها قیمت دلار از الگوی افزایشی، کاهشی و رنج در منطقه‌ای محدود پیروی می‌کند. آن‌ها می‌گویند حرکت صعودی این اسکناس بزرگ‌تر است و زور بازار به بازارساز می‌چربد.

آخرین قیمت دلار

گفتنی است با وجود اینکه طی روز‌های گذشته سیگنال اخبار سیاسی توانایی تاثیر بر روند قیمت‌ها در بازار ارز را داشت، اما ارزپاشی سیاست‌گذار و فشار تقاضا، این اسکناس را در منطقه قیمتی فعلی میخکوب کرده است.

تحلیلگران بازار‌های مالی هر گونه پیش بینی قیمت دلار در مقطع فعلی را به علت نزدیکی به پایان سال و سررسید تسویه حساب‌های تجار که مقطع زمانی حساسی است، به سیاست‌های ارزی بانک مرکزی مربوط می‌دانند.

دلار حواله ۱۵۵ تومان گران شد

قیمت درهم امروز چهار‌شنبه دوم اسفند با افزایش محدود ۵۰ تومانی با قیمت ۱۵ هزار و ۵۰۰ تومان معامله می‌شود. تتر نیز با رشد ۱۵۰ تومانی روی رقم ۵۶ هزار و ۸۰۰ تومانی ایستاده است.

قیمت پوند انگلیس با کاهش ۱۲۰ تومانی با رقم ۷۱ هزار و ۶۸۰ تومانی در حال معامله است. امروز یورو با کاهش ۱۴۰ تومانی با رقم ۶۱ هزار و ۳۷۰ تومانی در حال معامله است.

گفتنی است قیمت اسکناس دلار امروز پس از گذشت بیش از یک ماه در مرکز مبادله طلا و ارز ایران یک تومان کاهش داشت و با رقم ۴۲ هزار و ۹۲۰ تومان عرضه شد، اما قیمت دلار حواله با رشد ۱۵۵ تومانی همراه شد و از قیمت ۳۹ هزار و ۷۰۹ تومانی به قیمت ۳۹ هزار و ۸۶۴ هزار تومانی صعود کرد.

امروز قیمت حواله یورو نیز با افزایش ۳۴۰ تومانی یک پله صعود کرد و در کانال ۴۳ هزار تومانی عرضه شد.

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۳ شهريور
امروز يکشنبه ۲۳ شهريور
امروز يکشنبه ۲۳ شهريور
امروز يکشنبه ۲۳ شهريور