تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
هواشناسی

برف و باران ایران را فرا می‌گیرد

سازمان هواشناسی از ورود سامانه بارشی به کشور طی روز شنبه هفته آینده خبر داد و اعلام کرد: بارش گسترده برف، باران، وزش باد شدید و کاهش محسوس دما در راه است.

کد خبر: ۱۶۱۶۶۰
۰۸:۱۰ - ۰۲ اسفند ۱۴۰۲

.

دیدارنیوز: پیش‌بینی کلی نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری سازمان هواشناسی نشان می‌دهد امروز چهارشنبه در برخی مناطق شمال غرب، ارتفاعات مرکزی زاگرس و ارتفاعات مرکزی البرز، پنجشنبه در ارتفاعات مرکزی البرز و روز جمعه در برخی مناطق شمال غرب و گیلان بارش‌های پراکنده روی می‌دهد.

شنبه هفته آینده سامانه بارشی وارد کشور شده و در مناطق شمال غرب، سواحل شمالی، شمال شرق، دامنه‌های جنوبی البرز و دامنه‌های زاگرس مرکزی بارش برف و باران آغاز می‌شود.

یکشنبه آینده در اکثر مناطق کشور بارش برف و باران، وزش باد شدید موقتی، کاهش محسوس دما، گردوخاک و در استان‌های جنوبی رعدوبرق روی می‌دهد. همچنین تا روز جمعه خلیج‌فارس، تنگه هرمز و دریای عمان مواج است.

توصیف سامانه: وزش باد نسبتاً شدید و افزایش ارتفاع موج

زمان شروع: چهارشنبه ۱۴۰۲/۱۲/۰۲

زمان پایان: جمعه ۱۴۰۲/۱۲/۰۴

نوع مخاطره: افزایش بیشینه سرعت وزش باد بیش از ۳۰ نات و بیشینه ارتفاع امواج در ساحل تا ۲ متر و در فراساحل بیش از ۲ متر

منطقه اثر: مناطق ساحلی و دور از ساحل استان‌های بوشهر و هرمزگان، در خلیج‌فارس.

اثر مخاطره: احتمال خطر غرق‌شدن شناگران و شناور‌ها به‌ویژه شناور‌های سبک و نیمه‌سنگین، اختلال در تردد‌ها و فعالیت دریایی به‌ویژه تردد شناور‌های سبک و قایق‌های صیادی و تفریحی و فعالیت صنایع فراساحلی و سکو‌های نفتی.

توصیه: ممنوعیت شنا، اجتناب فعالیت‌های تفریحی و صیادی، اجتناب از تردد‌های دریایی به‌ویژه تردد شناور‌های سبک و قایق‌های صیادی و تفریحی، اتخاذ تمهیدات لازم جهت پیشگیری از هرگونه خسارت احتمالی فعالیت در صنایع فراساحلی و سکو‌های نفتی.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر