تیتر امروز

رضا صالحی‌امیری:سالیانه ۱۵ میلیارد دلار از کشور خارج می‌شود/ مساله،فرار نخبگان است نه مهاجرت/ با حجاب موافقم با اجبار نه
گفت‌وگوی دیدار در برنامه جامعه‌پلاس با وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی

رضا صالحی‌امیری:سالیانه ۱۵ میلیارد دلار از کشور خارج می‌شود/ مساله،فرار نخبگان است نه مهاجرت/ با حجاب موافقم با اجبار نه

جامعه پلاس در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان رضا صالحی امیری، وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی بود؛ او از دلایل فرار نخبگان گفت و تاکید کرد که به همین دلیل سالیانه ۱۵ میلیارد دلار سرمایه از...
رفتار دوگانه با «زاکانی» و «نجفی»!
«دیدارنیوز» در گفت‌وگو با «نژادبهرام» خلاء شفافیت در شهرداری تهران را بررسی می‌کند:

رفتار دوگانه با «زاکانی» و «نجفی»!

یک سیاستمدار در واکنش به قرارداد مبهم شهرداری معتقد است که اگر نیروهای اصلاح‌طلب در راس مدیریت شهری بودند، رسانه‌های مخالف خیلی جدی به موضوع ورود می‌کردند.

تولید روزانه زباله در تهران چقدر است؟

حلیا السادات حسینی، مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران می‌گوید که ۷۰۰۰ تن زباله روزانه در پایتخت تولید می‌شود.

کد خبر: ۱۶۱۵۴۰
۱۸:۱۴ - ۲۹ بهمن ۱۴۰۲

تولید روزانه زباله در تهران چقدر است؟

دیدارنیوز: مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران اعلام کرد: ۷۰۰۰ تن زباله روزانه در شهر تهران تولید می‌شود و تنها با نگاه و رویکرد توانمندسازی و آموزش می‌توان آن‌ها را کاهش داد.

حلیا السادات حسینی در اولین نشست ملی هم اندیشی و مدیریت راهبردی خشکاله درباره خشکاله و مدیریت آن، گفت: آموزش مسئولان خانه‌های محیط زیستی در همایش‌های سالانه و فرهنگسازی در این خصوص از جمله اقداماتی است که شهرداری تهران در طول سال انجام می‌دهد.

وی با تاکید بر لزوم مدیریت پسماند با شیوه‌های جدید، گفت: جنس زباله در نواحی شهر تهران باهم متفاوت است و اپلیکیشن نوماند برای مدیریت زباله خشک در تهران ذیل نرم افزار شهرزاد طراحی شده است که می‌تواند این مساله را مدیریت کند.

مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران اظهار کرد: نگاه ما، نگاه فرهنگسازی و ارتقای سطح آگاهی است و از افرادی که سعی دارند در این زمینه فعالیت کنند نیز حمایت می‌کنیم.

امیر عبدوس سرپرست دفتر مشارکت‌های مردمی و مسئولیت اجتماعی سازمان حفاظت محیط زیست نیز در سخنان کوتاهی به ۱۰ نکته در خصوص مدیریت خشکاله اشاره کرد که داشتن نگاهی متفاوت به خشکاله، نوآوری مدیریت اجتماعی خانگی، بهره برداری از فناوری‌های نو به خصوص فناوری اطلاعات، توسعه روش‌های تخصصی تامین مالی در این حوزه، ارایه راه حل‌های مبتنی بر انرژی‌های پاک و پایداری زیست محیطی، جلب مشارکت بنگاه‌های بزرگ در قالب مسولیت‌های اجتماعی، تلفیق کردن توانمندی بنگاه‌های اقتصادی با سازمان‌های غیرانتفاعی و جلب مشارکت اجتماعی در برطرف کردن مشکلات اجتماعی و استفاده از نوآوری اجتماعی برخی از این موارد بود.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی