تیتر امروز

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک حقوقدان و وکیل دادگستری

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود

دیدارنیوز در بیست و یکمین پرده از برنامه «ایرانشهر» به سراغ «سید علی مجتهدزاده»، حقوقدان و وکیل باسابقه دادگستری رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات تندرو‌ها...
استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.

جزییات سرقت طلا و جواهرات از ۱۹ زن

سردار کیومرث عزیزی، فرمانده انتظامی غرب استان تهران درباره سرقت طلا و جواهرات از ۱۹ زن توسط ۲ سارق مسافربرنما گفت: با بررسی تکمیلی پرونده سرقت‌های مشابه در شهرستان‌های تابعه غرب استان تهران مشخص شد ۱۹ نفر از زنان به همین شیوه مورد سرقت قرار گرفته و سارقان اقدام به زورگیری طلا و جواهرات آنان کرده‌اند.

کد خبر: ۱۶۱۲۴۹
۱۸:۴۷ - ۲۶ دی ۱۴۰۲

جزییات سرقت طلا و جواهرات از ۱۹ زن

دیدارنیوز: فرمانده انتظامی غرب استان تهران از دستگیری ۲ سارق مسافربرنما که اقدام به سرقت طلا و جواهرات زنان در غرب تهران کرده بودند، خبر داد.

سردار کیومرث عزیزی در حاشیه نشست خبری که پیش از ظهر امروز در مقر فرماندهی انتظامی غرب استان تهران برگزار شد، به جزئیات کشف یک پرونده سرقت از زنان پرداخت و گفت: به دنبال دریافت خبری مبنی بر سرقت طلا و جواهرات از زنان رسیدگی به موضوع در دستورکار تیمی از ماموران پلیس قرار گرفت و در جریان تحقیقات اولیه انجام شده، مشخص شد دو نفر با یک دستگاه خودروی پراید و در قالب مسافربر شخصی در یکی از بلوار‌های شهرستان قدس، زنی جوان را سوار بر خودرو کرده و در میانه راه با تهدید سلاح سرد، اقدام به بریدن النگو‌ها و گرفتن گردنبند و گوشواره وی کرده و پس از آن با رها کردن فرد قربانی در محلی خلوت، متواری شده‌اند.

وی با اشاره به نتایج تحقیقات تکمیلی ماموران پلیس گفت: در ادامه تحقیقات انجام شده از سوی ماموران پلیس، مشخص شد سارقان با خودرو‌های سرقتی اقدام به گشت‌زنی در معابر شهر کرده و از این طریق طعمه‌های خود را که زنان تنها بودند، مورد شناسایی قرار داده‌اند. این افراد مالباخته را به عنوان مسافر، سوار برخودرو کرده و با تهدید سلاح سرد اقدام به سرقت طلا و جواهرات آنان کرده بودند.

فرمانده انتظامی غرب استان تهران با بیان اینکه با آغاز اقدامات فنی پلیس، دو سارق سابقه دار در این زمینه مورد شناسایی قرار گرفتند، گفت: در همین راستا نیز گشت‌های پلیس آگاهی و انتظامی در شهرستان‌های غرب استان تهران فعال شده و در نهایت سارقان را با یک دستگاه خودروی پراید نقره‌ای رنگ مسروقه در شهرستان ملارد مشاهده و شناسایی کردند.

عزیزی با بیان اینکه ماموران برای متوقف کردن سارقان وارد عمل شده و فرمان ایست را صادر کردند، گفت: دو سارق بدون توجه به فرمان ایست پلیس سعی داشتند تا با رانندگی مخاطره آمیز و خطرناک از محل فرار کنند. در همین راستا نیز عملیات تعقیب و گریز میان پلیس و ماموران شکل گرفت و دقایقی بعد ماموران با رعایت قانون بکارگیری سلاح اقدام به شلیک چند تیرهوایی و در ادامه شلیک چند تیر به لاستیک خودروی متهمان کرده و آنان را متوقف کردند.

فرمانده انتظامی غرب استان تهران با اشاره به دستگیری دو متهم و انتقال آنان به مقر انتظامی گفت: با بررسی تکمیلی پرونده سرقت‌های مشابه در شهرستان‌های تابعه غرب استان تهران مشخص شد ۱۹ نفر از زنان به همین شیوه مورد سرقت قرار گرفته و سارقان اقدام به زورگیری طلا و جواهرات آنان کرده‌اند.

وی با اشاره به انجام بازجویی از دو متهم گفت: این افراد در جریان بازجویی‌های انجام شده به جرم خود اعتراف کردند. همچنین سه نفر را نیز به عنوان مالخر اموال مسروقه معرفی کردند که ماموران نسبت به دستگیری این افراد نیز اقدام کردند. سه مالخر دارای واحد صنفی طلافروشی در یکی از استان‌های غربی کشور بودند.

فرمانده انتظامی غرب استان تهران ارزش ریالی طلا و جواهرات مسروقه کشف شده را دستکم ۳۰ میلیارد ریال اعلام کرد، و گفت: پنج دستگاه خودروی مسروقه به ارزش یک میلیارد ریال نیز از سارقان دستگیر شده، کشف شد.

به گفته عزیزی برای متهمان دستگیر شده پرونده‌ای تشکیل شد و آنان برای ادامه روند رسیدگی به جرم به همراه پرونده متشکله روانه دادسرا شدند. همچنین تحقیقات تکمیلی در این خصوص همچنان ادامه دارد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان