تیتر امروز

سپاه: پایگاه‌های هوایی مبدا تهاجم به ایران، هدف گرفته شد/ تکذیب ترور احمدی‌نژاد
روز پنجم جنگ ایران و اسرائیل

سپاه: پایگاه‌های هوایی مبدا تهاجم به ایران، هدف گرفته شد/ تکذیب ترور احمدی‌نژاد

جنگ ایران و اسرائیل که با تهاجم وحشیانه و ترورهای اسرائیل در تهران و دیگر شهرها آغاز شد، به روز پنجم رسید. ایران در پاسخ به این حملات، شهرهای مختلف از جمله تل‌آویو را موشک‌باران کرده است.
راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.

نظر یک نماینده درباره تعرفه‌های پزشکی؛ در این شرایط بد نباید مشکلات را دوچندان کرد

حسینعلی شهریاری، نماینده مجلس درباره تصویب ۴۶ درصدی تعرفه‌های پزشکی در شورای عالی بیمه گفت: منظور از افزایش تعرفه‌های پزشکی افزایش پرداختی از جیب مردم نیست و نباید در این شرایط بد اقتصادی مشکلات مردم را دوچندان کرد بلکه بیمه‌ها باید هزینه آن را پرداخت کنند.

کد خبر: ۱۶۱۱۶۳
۱۰:۱۰ - ۲۵ دی ۱۴۰۲

نماینده مجلس: هزینه واقعی‌شدن تعرفه‌های پزشکی نباید از جیب مردم پرداخت شود

دیدارنیوز: رئیس کمیسیون بهداشت مجلس عدم رضایتمندی گروه‌های مختلف جامعه پزشکی از تعرفه‌ها را یکی از مشکلات حوزه سلامت دانست و گفت: منظور از افزایش تعرفه‌های پزشکی افزایش پرداختی از جیب مردم نیست و نباید در این شرایط بد اقتصادی مشکلات مردم را دوچندان کرد بلکه بیمه‌ها باید هزینه آن را پرداخت کنند.

حسینعلی شهریاری در گفتگو با خانه ملت، در مورد تصویب ۴۶ درصدی تعرفه‌های پزشکی در شورای عالی بیمه، گفت: سال گذشته هم افزایش ۴۰ درصدی تعرفه‌های پزشکی توسط شورای عالی بیمه تصویب شد، اما در نهایت ۲۵ درصد افزایش یافت.

وی عدم رضایتمندی گروه‌های مختلف جامعه پزشکی از تعرفه‌ها را یکی از مشکلات حوزه سلامت دانست و افزود: تلاش وزارت بهداشت برای منطقی شدن تعرفه‌های پزشکی هم به جایی نمی‌رسد، زیرا سازمان برنامه و بودجه، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و بیمه‌ها در این رابطه تصمیم گیرنده هستند البته هنوز زود است که در مورد میزان تعرفه‌ها قضاوت کرد و باید منتظر باشیم ببینیم چه اتفاقی می‌افتد و دولت در این رابطه چگونه تصمیم می‌گیرد.

نماینده مردم زاهدان در مجلس یازدهم ادامه داد: منظور از افزایش تعرفه‌های پزشکی افزایش پرداختی از جیب مردم نیست و نباید در این شرایط بد اقتصادی مشکلات مردم را دوچندان کرد بلکه بیمه‌ها باید هزینه آن را پرداخت کنند.

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد