تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...
معاون درمان وزارت بهداشت خبر داد

هزینه‌های بالای مراکز درمان سوختگی

سعید کریمی، معاون درمان وزارت بهداشت با اشاره به هزینه‌های بالای مراکز درمان سوختگی می‌گوید حتی اگر هزاران تخت سوختگی هم داشته باشیم باز هم کم است.

کد خبر: ۱۶۰۶۰۶
۰۸:۲۶ - ۱۲ دی ۱۴۰۲

هزینه‌های بالای مراکز درمان سوختگی

دیدارنیوز: معاون درمان وزارت بهداشت با تاکید بر اهمیت پیشگیری از سوختگی، گفت: اگر قرار باشد ایمنی و آتش‌نشانی رعایت نشود و ده‌ها یا صد‌ها نفر بر اثر بی‌احتیاطی دچار سوختگی شوند، حتی اگر هزاران تخت سوختگی هم داشته باشیم باز هم کم است.

سعید کریمی درخصوص وضعیت تخت‌های درمان سوختگی و تجهیزات مرتبط با آن، گفت: سوختگی عمدتا به ICU و خدمات ۲۴ ساعته نیاز دارد؛ چرا که ریسک عفونت در این بیماران بالا است و نیاز به شست‌وشوی مرتب و پانسمان مخصوص دارند.

وی با اشاره به اینکه در تامین تجهیزات مرتبط با درمان سوختگی، هیات امنای صرفه‌جویی ارزی کمک می‌کند، اظهار کرد: تعداد تخت‌های سوختگی هم به سرعت در حال افزایش است.

معاون درمان وزارت بهداشت به ساخت بیمارستان سوختگی مجهزی در تهران اشاره کرد و افزود: بیمارستان سوختگی «کَن» پیشرفت خوبی داشته است و در مراحل نهایی کم‌کم در شرف تجهیز بیمارستان هستیم. در سایر مراکز استانی هم چنین قصدی داریم.

وی افزود: حمایت ما باید از مراکز سوختگی و روانپزشکی که درآمدزا نیستند و هزینه‌های بسیار زیادی دارند افزایش یابد. علی‌رغم اینکه در این رابطه منابعی به ما ندادند، اما از اولویت‌های ما است و از هر قسمت که توانستیم منبعی پیدا کردیم و بیماران را حمایت کردیم.

او در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا وزارت بهداشت بر اعداد اعلامی میزان کمبود تخت سوختگی در کشور که ۱۰۰۰ عدد اعلام می‌شود، صحه می‌گذارد یا خیر؟، بیان کرد: این موضوع وابسته به این است که ببینیم چقدر بر مبحث پیشگیری کار کرده‌ایم. اگر قرار باشد ایمنی و آتش‌نشانی رعایت نشود و ده‌ها یا صد‌ها نفر بر اثر بی‌احتیاطی دچار سوختگی شوند، حتی اگر هزاران تخت سوختگی هم داشته باشیم باز هم کم است.

کریمی با تاکید بر اهمیت امر پیشگیری از بروز سوختگی، اظهار کرد: باید استاندارد‌های اجباری برای ساختمان، خودرو، حین کار و ... گذاشته شود تا اصلا سوختگی اتفاق نیفتد.

وی درباره گلایه‌هایی که درمانگران حوزه سوختگی و بیمارستان‌های سوختگی مبنی بر مشکلات مالی در زمینه حمایت از این بیماران مطرح می‌کنند، تصریح کرد: این موضوع هم به تعرفه‌ها بازمی‌گردد. تعرفه‌های پزشکی بسیار ناچیز و در نقطه مقابل آن، هزینه‌های درمان بسیار بالا است و این دو با هم همخوانی ندارد. اگر تعرفه‌ها اصلاح نشود و بیمه‌ها خوش حسابی نکنند، آسیب آن به مردم می‌رسد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
پرطرفدارترین ها