تیتر امروز

انتخابات ۸ تیر؛ کواکبیان: زور و باتوم جواب نمی‌دهد/ انتقاد یک حقوقدان از سعید جلیلی/ اظهارات عجیب مشاور قالیباف +ویدیو
انتخابات ریاست جمهوری و تبلیغات نامزد‌ها (بروز رسانی می‌شود)

انتخابات ۸ تیر؛ کواکبیان: زور و باتوم جواب نمی‌دهد/ انتقاد یک حقوقدان از سعید جلیلی/ اظهارات عجیب مشاور قالیباف +ویدیو

انتخابات ریاست جمهوری هشتم تیرماه در ایران در حالی برگزار می‌شود که شورای نگهبان تنها صلاحیت شش نامزد از مجموع ۸۰ نفر را تایید کرده است. مصطفی پورمحمدی، مسعود پزشکیان، سعید جلیلی، علیرضا زاکانی،...
نیابت فقها فقط در حوزه بیان حکم است نه امر حکمرانی/ ضمانت باور‌های دینی فقط تبشیر و انذار است نه استفاده از قدرت حکومت!
در چهارمین برنامه دیدار اندیشه با محمد هرندی، استاد دانشگاه، محقق و دین‌پژوه مطرح شد:

نیابت فقها فقط در حوزه بیان حکم است نه امر حکمرانی/ ضمانت باور‌های دینی فقط تبشیر و انذار است نه استفاده از قدرت حکومت!

چهارمین برنامه دیدار اندیشه به ادامه گفت‌وگو با محمد هرندی استاد دانشگاه، محقق و دین پژوه در خصوص ارتباط امر حکمرانی با دین و دینمداران اختصاص داشت. این گفت و گوی جذاب را بخوانید و ببینید.

قالیباف: هیچ شرکت خارجی به خاطر تحریم نمی‌آید

محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی نوبت عصر گفت: هیچ هواپیمای خارجی در داخل کشور بیش از ۶۰ ساعت نمی‌تواند باقی بماند. هیچ شرکت خارجی به خاطر تحریم نمی‌آید.

کد خبر: ۱۵۸۸۳۹
۱۶:۵۸ - ۳۰ آبان ۱۴۰۲

قالیباف: هیچ شرکت خارجی به خاطر تحریم نمی‌آید

دیدارنیوز: رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: هیچ هواپیمای خارجی در داخل کشور بیش از ۶۰ ساعت نمی‌تواند باقی بماند لذا پرواز آن‌ها در خطوط داخلی غیر ممکن است.

نمایندگان مجلس در جلسه علنی نوبت عصر امروز و در ادامه بررسی مواد ارجاعی، بند الحاقی ۲ ماده ۴۱ لایحه برنامه هفتم را بررسی کردند.

در جریان بررسی این بند محمدباقر قالیباف رئیس مجلس اجازه طرح آن را نداد و توضیح داد: این بند قابل طرح نیست، چون قانون تحریم‌ها اجازه این کار را به ما نمی‌دهد و هیچ هواپیمای خارجی در داخل کشور بیش از ۶۰ ساعت نمی‌تواند باقی بماند. بعد شما می‌خواهید آن‌ها را در خطوط داخلی بیاورید که پرواز کنند؛ این اصلا غیرممکن است. هیچ شرکت خارجی به خاطر تحریم نمی‌آید.

در این بند آمده بود: «به منظور کمک به توسعه و فراهم نمودن دسترسی بهتر به حمل‌ونقل هوایی، به دولت اجازه داده می‌شود با رعایت ملاحظات امنیتی و با حفظ رقابت‌پذیری و حداقل سهم شرکت‌های هوایی داخلی از بازار به میزان مجموع تعداد مسافر هوایی جابجا شده در پرواز‌های داخلی در سال، ۱۴۰۲ با أخذ عوارض نسبت به اعطای اجازه پرواز به شرکت‌های هواپیمایی خارجی در مسیر‌های داخلی از طریق مشارکت با شرکت‌های هواپیمایی داخلی تحت نظارت سازمان هواپیمایی کشوری، تا حداکثر ۵۰ درصد از مازاد تقاضای محاسبه شده حمل‌ونقل هوایی کشور در هر سال به گونه‌ای که سهم شرکت‌های هوایی خارجی بیشتر از ۳۰ درصد از کل بازار نگردد، اقدام نماید. منابع حاصل از عوارض دریافتی پس از واریز به حساب صندوق توسعه حمل‌ونقل، صرف توسعه و نوسازی ناوگان هوایی داخلی میشود. دستورالعمل این بند شامل تعیین نرخ عوارض و نحوه تأمین ایمنی پرواز با پیشنهاد سازمان هواپیمایی به تصویب شورای عالی هواپیمایی می‌رسد.»

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی