تیتر امروز

دوپرده‌ی سیاست و سینما؛ در یک نگاه
گزارش تحلیلی سینما/ اختصاصی دیدار

دوپرده‌ی سیاست و سینما؛ در یک نگاه

مسعود پیوسته روزنامه‌نگار، سینما و سیاست در ایران؛ رابطه و تاثیر و تاثرپذیری هر کدام از دیگری را مورد بررسی قرار داده است.
از بسیاری مدعیان، آخوندترم/ به تکثری غیر قابل اجماع رسیده‌ایم/ مصباح را تحسین می‌کردم/ ۶ هزار نفر را از اعدام نجات دادیم
برنامه رکن سه با دکتر محمد علی وکیلی، نماینده مجلس دهم (قسمت دوم)

از بسیاری مدعیان، آخوندترم/ به تکثری غیر قابل اجماع رسیده‌ایم/ مصباح را تحسین می‌کردم/ ۶ هزار نفر را از اعدام نجات دادیم

بحث ما با محمدعلی وکیلی، نماینده مردم تهران در مجلس دهم در قسمت دوم گفت‌وگوی خود با برنامه رکن سه، پیرامون جمهوریت، اسلامیت، انتخابات و رعایت اخلاق در سیاست و دلایل انصرافش از ثبت نام در انتخابات...
آهای خبردار، آقای شهردار، از گلوی من دست‌هاتو بردار!
گزارش دیدار از ناکارآمدی مدیران شهری در کنترل آلودگی هوا

آهای خبردار، آقای شهردار، از گلوی من دست‌هاتو بردار!

موضوع آلودگی هوا و و تعطیلی پی‌در‌پی مدارس که هیچ نتیجه‌ای هم ندارد، نشان از ناتوانایی مدیران شهری به ویژه شهردار دارد که همین چند روز پیش گفته بود بساط ترافیک و آلودگی هوا را جمع می‌کند!

بررسی حکم یک مدیر صنعتی خوزستان در دادگاه تجدید نظر/ تشکیل پرونده قضایی برای آلوده کنندگان

دادستان عمومی و انقلاب مرکز خوزستان با اشاره به ورود دستگاه قضا به موضوع آلودگی هوای اهواز گفت: در این خصوص حکم حبس یک مدیر صنعتی در دادگاه تجدید نظر استان در مراحل بررسی است و همچنین ۲ پرونده قضایی دیگر نیز تشیکل و تحقیقات لازم در دست انجام است.

کد خبر: ۱۵۸۶۱۲
۲۱:۰۰ - ۲۴ آبان ۱۴۰۲

بررسی حکم یک مدیر صنعتی خوزستان در دادگاه تجدید نظر/ تشکیل پرونده قضایی برای آلوده کنندگان

 

دیدارنیوز‌ -‌ سرویس‌ خوزستان: به نقل از دادگستری خوزستان، صادق جعفری چگنی روز چهارشنبه در حاشیه بازدید از برخی صنایع استان بیان کرد: باتوجه به بروز وضعیت قرمز و نارنجی هوا در برخی شهرهای استان نشست های تخصصی و کارشناسی با اداره کل محیط زیست تشکیل شد.
وی ادامه داد: بخشی از آلودگی هوا مربوط به عوامل طبیعی مانند آتش سوزی هورالعظیم در کشور عراق و بخش دیگر مربوط به وسایل نقلیه است که بر اساس قانون هوای پاک، مقرر شد با اجرای طرح‌های ترافیکی و افزایش دقت در معاینات فنی خودروها، این موضوع کنترل شود.

جعفری چگنی بیان کرد: بر اساس گزارش اداره کل حفاظت محیط زیست استان، بیشترین میزان آلایندگی هوای استان در اهواز و شهرهای همجوار آن بوده که منشاء این آلودگی بیشتر از صنایعی همچون نفت، پتروشیمی، فولاد، توسعه نیشکر، صنایع جانبی و آتش‌سوزی پسماندهای کشاورزی به ویژه شلتوک برنج است.
دادستان مرکز خوزستان با بیان اینکه دستورات و برخوردهای قضایی برای این صنایع صادر شده گفت: سال گذشته برای یکی از مدیران صنایع استان پرونده قضایی تشکیل و وی به یک سال حبس محکوم شد.
جعفری چگنی ادامه داد: این پرونده در مرحله تجدیدنظر خواهی است و با قطعیت رأی، این حکم به اجرا در می‌آید.
وی افزود: همچنین برای ۲ شرکت اصلی دیگر نیز پرونده قضایی تشکیل و پیگیری ها در مرحله اخذ نظر کارشناسان محیط زیست است.
دادستان مرکز استان تصریح کرد: قطعا پس از اخذ نظر کارشناسی، میزان خسارت و نوع آلایندگی این شرکت‌ها مشخص و بر اساس آن امکان صدور رای فراهم می شود.
جعفری چگنی ادامه داد: انتقال گاز فلرهای نفتی به پتروشیمی‌ها، استفاده از فیلترهای مناسب توسط شرکت‌های فولاد، کاهش تولیدات آلاینده محیط زیست، استفاده از روش‌های به‌روز برداشت محصول به جای سوزاندن از دستوراتی است که توسط اداره کل حفاظت محیط زیست و دادستانی مرکز استان برای این صنایع صادر شده و در دست پیگیری است.
به گزارش ایرنا، در هفته جاری مدارس و مراکز آموزشی شهرهای اهواز، کارون و باوی به دلیل افزایش آلایندگی هوا ۲ روز به صورت غیرحضوری برگزار شدند.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی