تیتر امروز

ساعات سرنوشت‌ساز برای ایران/ تصمیم بزرگ ایران؛ جنگ يا صلح/ دستیابی به اطلاعات محرمانه اسرائیل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ساعات سرنوشت‌ساز برای ایران/ تصمیم بزرگ ایران؛ جنگ يا صلح/ دستیابی به اطلاعات محرمانه اسرائیل

این صد و نوزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
عباس یاری، منتقد سینمایی: مستند ریحانه، راوی و گویای چندگانگی و ریاکاری آدم‌هاست
گزارش خبرنگار دیدار از اکران خصوصی یک مستند

عباس یاری، منتقد سینمایی: مستند ریحانه، راوی و گویای چندگانگی و ریاکاری آدم‌هاست

مسعود پیوسته، خبرنگار دیدارنیوز درباره اکران خصوصی مستند «ریحانه» و نقد و بررسی آن در حضور اهالی سینما و فرهنگ و رسانه گزارشی تهیه کرده که در ادامه می‌خوانید.
دلفی: درد امروز ما، جدای از درد فلسطین مسئله خودمان است/ اتفاق خاصی نیفتد، باید تا چند روز آینده شاهد بازگشت تحریم‌های وحشتناک هسته‌ای سازمان ملل باشیم/ اینکه ما فقط تاکید کنیم که به دنبال بمب نیستیم، کافی نیست
بررسی ابعاد سخنرانی پزشکیان در نیویورک در گفتگوی دیدارنیوز با سفیر پیشین ایران در فرانسه

دلفی: درد امروز ما، جدای از درد فلسطین مسئله خودمان است/ اتفاق خاصی نیفتد، باید تا چند روز آینده شاهد بازگشت تحریم‌های وحشتناک هسته‌ای سازمان ملل باشیم/ اینکه ما فقط تاکید کنیم که به دنبال بمب نیستیم، کافی نیست

این که ما، موضوعی با این درجه اهمیت-یعنی، تکلیف‌مان را آژانس-را در سایه باقی مسائل فراموش کرده و فقط به تشریح بدفهمی‌ها و مواضع خصمانه اروپا، آمریکا و اسرائیل علیه کشورمان بپردازیم، فضا را به...

موگرینی: توافق هسته‌ای را حفظ خواهیم کرد

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با بیان اینکه اتحادیه اروپا درخصوص ایران واکنشی متحد داشته است، گفت: ما به همراه دیگر طرف‌های توافق هسته‌ای آن را حفظ خواهیم کرد.

کد خبر: ۱۵۸۴
۱۳:۴۴ - ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۷

دیدارنیوز - فدریکا موگرینی، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در نشست اندیشکده مطالعات امنیتی اتحادیه اروپا مستقر در بروکسل با موضوع سیاست‌های این اتحادیه پس از برگزیت گفت: اتحادیه اروپا واکنش‌هایی متحدانه درباره حمله سالزبری و به علاوه مسئله ایران داشته است. ما همچنان به همکاری خود به عنوان یک طرف متحد و برای دستیابی به هدفی دقیقا یکسان ادامه می‌دهیم.

بنابر گزارش پایگاه اینترنتی اتحادیه اروپا، موگرینی در ادامه گفت: روز سه‌شنبه، بوریس جانسون وزیر امورخارجه انگلیس به بروکسل خواهد آمد و به همراه هایکو ماس وزیر امورخارجه آلمان و ژان ایو لودریان وزیر امورخارجه فرانسه برای حفظ توافقی که با یکدیگر و نیز به همراه چین و روسیه به دست آوریم تلاش خواهیم کرد. ما با همراهی یکدیگر این توافق را حفظ خواهیم داد. ما علاوه‌براین، نشستی با وزیران امورخارجه سه کشور اروپایی برگزار خواهیم کرد و دیداری نیز با محمدجواد ظریف وزیر امورخارجه ایران خواهیم داشت.

بنابر این گزارش، دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا سه‌شنبه گذشته پس از مدت‌ها تهدید به کنار گذاشتن توافق هسته‌ای ایران و گروه موسوم به 1+5 سرانجام خروج واشنگتن از این توافق را اعلام کرد و گفت که تحریم‌ها علیه ایران را باز می‌گرداند. این تصمیم وی با مخالفت و انتقاد جامعه جهانی به‌ویژه دیگر طرف‌های توافق مواجه شد.

انگلیس، فرانسه و آلمان پس از اعلام خروج آمریکا در یک بیانیه مشترک ضمن ابراز تاسف نسبت به تصمیم ترامپ تاکید کردند که به پایبندی خود به توافق هسته‌ای ادامه خواهند داد.

همچنین روسیه و چین ضمن تاکید بر لزوم ادامه اجرای توافق هسته‌ای اعلام کرده‌اند که برای حفظ توافق تلاش خواهند کرد.
ارسال نظرات
پربازدیدها
پربحث ترین ها
امروز شنبه ۰۵ مهر
امروز شنبه ۰۵ مهر
امروز شنبه ۰۵ مهر
امروز شنبه ۰۵ مهر