تیتر امروز

سرنوشت نسلی که از سر آرمان‌ها گذشت
ویژه برنامه تنگنا در گفت‌وگو با محمدجواد مظفر

سرنوشت نسلی که از سر آرمان‌ها گذشت

این قسمت از تنگنا بر خلاف روال معمول برنامه، بیش از آنکه به مرور کارنامه سیاسی مهمان برنامه اختصاص یابد تاریخچه راه‌اندازی یکی از نشریات متفاوت تاریخ مطبوعات ایران را از ایده تا انتشار مورد بررسی...
موسی غنی نژاد: انقلاب اسلامی ۵۷، ادامه و نتیجه منطقی میراث مصدق است/ تاریخ ما گرفتار چپ‌هاست!/ رنجبر درخشیلر: روایت پس از واقعه ۲۸ مرداد، پر از سرخوردگی و یاس است
در نشست «صلح و منازعه در روایت ۲۸ مرداد» مطرح شد

موسی غنی نژاد: انقلاب اسلامی ۵۷، ادامه و نتیجه منطقی میراث مصدق است/ تاریخ ما گرفتار چپ‌هاست!/ رنجبر درخشیلر: روایت پس از واقعه ۲۸ مرداد، پر از سرخوردگی و یاس است

انجمن علمی مطالعات صلح ایران با همکاری موزه تصاویر معاصر به مناسبت رخداد ۲۸ مرداد ۳۲، نشستی با عنوان «صلح و منازعه در روایت ۲۸ مرداد» در محل این موزه، مصادف با بیست و هشتمین روز از مردادماه برگزار...
اصلاح، یک تاریخ انقضا برای اثربخشی دارد/ اگر از اصلاح‌طلبی تغییر خواهی را بگیری، محافظه‌کاری می‌شود/ برخی از اصلاح‌طلبان دغدغه حاکمان را دارند که ناراحت نشوند و روی‌شان را از مردم بر می‌گردانند
در گفت‌وگوی ویژه دیدار‌نیوز با حسین نورانی‌نژاد مطرح شد:

اصلاح، یک تاریخ انقضا برای اثربخشی دارد/ اگر از اصلاح‌طلبی تغییر خواهی را بگیری، محافظه‌کاری می‌شود/ برخی از اصلاح‌طلبان دغدغه حاکمان را دارند که ناراحت نشوند و روی‌شان را از مردم بر می‌گردانند

در برنامه ویژه دیدار‌نیوز با حسین نورانی‌نژاد قائم مقام‌حزب اتحاد ملت و عضو جبهه اصلاحات با موضوع "بیانیه ۱۱ ماده‌ای جبهه اصلاحات؛ راهی برای رسیدن به صلح پایدار" گفت‌و‌گو کردیم.
سرپرست معاونت میراث فرهنگی فارس خبر داد

مرمت آرامگاه سعدی؛ روزی یک درصد پیشرفت

محمدتقی قلعه‌نویی، سرپرست معاونت میراث فرهنگی استان فارس گفت: ۷۰ روز از مرمت آرامگاه سعدی می‌گذرد و تاکنون حدود ۷۰ درصد مرمت بنای آرامگاه سعدی انجام شده و تا یک ماه آینده به پایان می‌رسد.

کد خبر: ۱۵۸۳۴۰
۱۲:۳۴ - ۲۰ آبان ۱۴۰۲

سعدی

دیدارنیوز: سرپرست معاونت میراث فرهنگی استان فارس گفت: تاکنون حدود ۷۰ درصد مرمت بنای آرامگاه سعدی انجام‌شده و تا یک ماه آینده به پایان می‌رسد.

به نقل از اداره کل روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، محمدتقی قلعه‌نویی گفت: ۷۰ روز از مرمت آرامگاه سعدی می‌گذرد و تاکنون حدود ۷۰ درصد مرمت بنای آرامگاه سعدی انجام شده و تا یک ماه آینده به پایان می‌رسد.

سرپرست معاونت میراث فرهنگی استان فارس بابیان اینکه از سال ۱۳۳۰ که بنای فعلی آرامگاه سعدی ساخته شده تاکنون با همان معماری حفظ شده است، تصریح کرد: از دهه ۶۰ تاکنون به علت گذر زمان آسیب‌هایی اعم از فرسودگی و تخریب در معماری بنا ایجاد شده که نیاز به مرمت را در این بنا را ضروری کرده بود.

او ادامه داد: باتوجه‌به اهمیت این بنای میراثی، ضمن مطالعاتی که بر روی آسیب‌های بنا انجام شد، تصمیم به مرمت بنادر دستور کار میراث فرهنگی قرار گرفت و طرح آن آماده شد.

قلعه‌نویی گفت: مرمت بنای آرامگاه سعدی را متخصصان مرمت تخت جمشید بر عهده دارند.

زارع سرپرست تیم مرمت و کارشناس مرمت سنگ در تخت جمشید با اشاره به استفاده از اصول و روش‌های علمی و اصولی در مرمت بنای آرامگاه، اظهار کرد: عمده‌ترین مشکل آرامگاه، جدا شدن سنگ‌های دیواره فضای داخلی و ستون‌های بیرونی بنای آرامگاه است که با به‌کارگیری روش‌های استحکام‌بخشی سنگ به دیواره، مرمت این بخش انجام شد.

او بابیان اینکه مرمت پنجره ضلع شمالی با وزن ۲ تن و ارتفاع بیش از ۷ متر و در ضلع غربی آرامگاه با وزن بالای یک‌تن سخت‌ترین بخش مرمت بنا بود، گفت: به دلیل اهمیت حفظ بنا مرمت این ۲ بخش کاملاً با دست و استفاده از جرثقیل دستی انجام شد.

زارع با اشاره به‌ضرورت حفظ کردن شکل ظاهری بنا، ادامه داد: مرمت این بنا با نگاه با استفاده از شیوه‌های مرمت سنگ در تخت جمشید انجام شده است.

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۰۲ شهريور
امروز يکشنبه ۰۲ شهريور
امروز يکشنبه ۰۲ شهريور
امروز يکشنبه ۰۲ شهريور