تیتر امروز

ضوابط جدید برای فروش آنلاین طلا/ خروج گسترده کارگران افغان؛ بازار داخلی توان جایگزینی دارد؟/ گرانی‌ها در تره‌بار دیده شد!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

ضوابط جدید برای فروش آنلاین طلا/ خروج گسترده کارگران افغان؛ بازار داخلی توان جایگزینی دارد؟/ گرانی‌ها در تره‌بار دیده شد!

این نوزدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
پلن B ایران و آمریکا چیست؟/ ماشه یا مذاکره؛ دیپلماسی بر سر دو راهی/ ترامپ: برای مذاکره با ایران عجله‌ای نداریم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

پلن B ایران و آمریکا چیست؟/ ماشه یا مذاکره؛ دیپلماسی بر سر دو راهی/ ترامپ: برای مذاکره با ایران عجله‌ای نداریم

این صد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
عباس امیری‌فر: کسی که گفت از اسرائیل اسناد جاسوسی دارد، چرا رو نکرد؟ /پرونده بقایی از تاجزاده سنگین‌تر بود اما ملغایش کردند/ احمدی نژاد دیگر وجود ندارد و به مزبله سپرده شد
گفت و گوی دیدار در ویژه برنامه «میدان پاستور» با یک فعال سیاسی اصولگرا:

عباس امیری‌فر: کسی که گفت از اسرائیل اسناد جاسوسی دارد، چرا رو نکرد؟ /پرونده بقایی از تاجزاده سنگین‌تر بود اما ملغایش کردند/ احمدی نژاد دیگر وجود ندارد و به مزبله سپرده شد

دیدارنیوز به مناسبت نخستین سالگرد ریاست جمهوری مسعود پزشکیان ویژه برنامه ای را با عنوان «میدان پاستور» طراحی و اجرا کرد. نخستین مهمان این ویژه برنامه عباس امیری فر، فعال سیاسی اصولگرا بود.
انتقاد نماینده تهران از نماینده تبریز

«علیرضا منادی» از مردم عذرخواهی کند

رفتارهای عجیب و دور از انتظار علیرضا منادی، نماینده تبریز در مجلس در برخورد با مراجعین خود با موجی از انتقادها علیه او همراه بوده و در این میان، علی خضریان نماینده تهران از او خواسته به شکل رسمی از مردم عذرخواهی کند.

کد خبر: ۱۵۷۸۸۲
۱۲:۲۸ - ۰۹ آبان ۱۴۰۲

«علیرضا منادی» باید از مردم عذرخواهی کند

دیدارنیوز: نماینده تهران در مجلس ضمن انتقاد از رفتار زننده علیرضا منادی در برخورد با مراجعین دفترش گفت: با توجه به اینکه این دست از رفتار‌ها به کلیت مجلس شورای اسلامی تعمیم می‌شود این انتظار وجود دارد که به شکل رسمی از برخورد خود عذرخواهی کند.

علی خضریان نماینده تهران و سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی، درباره رفتار‌های حاشیه‌ساز برخی نمایندگان مجلس که در روز‌های اخیر واکنش‌های زیادی را در افکار عمومی در پی داشته، گفت: نمایندگان مجلس در فعالیت‌های روزانه خود به ویژه در مواجهه با مردم همواره باید به این اصل مهم پایبند باشند که ضمن اینکه تمام افتخار و هویت ایشان، نمایندگی همین مردم است، آن‌ها ذیل هویت واحدی به اسم مجلس شورای اسلامی نیز تعریف می‌شوند.

مطلب مرتبط:

جنجال یک نماینده!

خضریان افزود: بر همین اساس عموم مردم هرگونه رفتار مثبت یا منفی نمایندگان مجلس را منتسب به جایگاه حقوقی آن‌ها خواهند کرد و این موضوع مسئولیت نمایندگان مجلس در مواجهه با افکار عمومی یا مراجعین را بالا می‌برد.

نماینده تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس پیرامون کلیپ منتشر شده از یکی از نمایندگان مجلس در فضای مجازی که در مواجهه با فرهنگیان پربازدید شده است، خاطرنشان کرد: ما مفتخر به نمایندگی و رسیدگی به مشکلات، دغدغه‌ها، حوائج مردمی هستیم که در کلام و احادیث نقل شده از ائمه معصومین علیهم‌السلام از حاجات مردم به عنوان نعمت الهی یاد شده است؛ لذا می‌بایست مراقبت کرد با اقشار مختلف مردم خصوصاً مردمانی که بعضاً از راه دور خود را به دفاتر نمایندگان رسانده‌اند، با نگاه نعمات الهی نگاه کرد و خدای ناکرده حتی در صورت عدم امکان رفع مشکل ایشان، رفتار‌های زننده و دور از شأن یک نماینده مجلس از خود نشان ندهیم.

سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس تأکید کرد: با توجه به اینکه این دست از رفتار‌ها به کلیت مجلس شورای اسلامی تعمیم می‌شود، ابتدا بنده به عنوان احدی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی از همه فرهنگیان محترم و همچنین عموم مردم عزیز ایران اسلامی عذرخواهی می‌کنم و انتظار می‌رود هر نماینده‌ای از جمله آقای منادی که چنین رفتار‌هایی از ایشان سرزده نیز به صراحت از اشتباهی که کردند، به شکل رسمی عذرخواهی کند که به فرموده امیرالمؤمنین (ع) عذرخواهی نشانه خردمندی انسان است.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير