تیتر امروز

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!
بایسته‌های تهران در عرصه سیاست داخلی و خارجی در دوره پساجنگ با رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه، تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل، استاد دانشگاه و رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم، مهمان یکی دیگر از برنامه‌های «میدان پاستور» بود. دیدار در این برنامه با این استاد دانشگاه...
رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی

این صد و شانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.

نماینده مجلس: امیدوارم در آموزش‌وپرورش «خالص‌سازی» نداشته باشیم!

معین‌الدین سعیدی، نماینده چابهار در مجلس شورای اسلامی گفت: امیدوارم پروژه خالص‌سازی را حداقل در وزارت آموزش و پرورش نداشته باشیم.

کد خبر: ۱۵۷۶۰۶
۰۹:۵۳ - ۰۳ آبان ۱۴۰۲

سعیدی

دیدارنیوز: نماینده چابهار در مجلس شورای اسلامی گفت: امیدوارم پروژه خالص‌سازی را حداقل در وزارت آموزش و پرورش به این شکل نداشته باشیم و بیشتر ملاک و معیار صلاحیت علمی معلمان باشد. یادمان باشد الان ۲ سال است که دولت و ۴ سال است که مجلس دست جریان انقلابی است و ما باید احساس مسئولیت و پاسخ‌گویی داشته باشیم که متاسفانه در روند جلسه روز یکشنبه با وزیر آموزش و پرورش این را مشاهده نکردیم.

معین‌الدین سعیدی، درباره آخرین وضعیت بررسی کمبود معلم در مجلس شورای اسلامی گفت: روز یکشنبه جلسه‌ای با حضور رئیس سازمان امور استخدامی، وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان برنامه و بودجه در خصوص معضل کمبود معلم در کشور برگزار شد که نشان می‌دهد بی‌تدبیری ناراحت کننده‌ای را در این خصوص مشاهده می‌کنیم.

نماینده چابهار در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه در این جلسه مطلقا راهکاری ارائه نشد، عنوان کرد: فقط فراکنی و انداختن توپ در زمین دولت قبل و نظایر آن‌ها مطرح شد.

وی یادآور شد: در این‌که در دولت قبل در حوزه آموزش و پرورش بسیار کم کاری کرده و ریل گذاری‌ها، ریل گذاری‌های درستی نبوده تردیدی وجود ندارد، اما اینکه ما دائم از بانیان وضع موجود بگوییم، صحیح نیست. یادمان باشد الان ۲ سال است که دولت و ۴ سال است که مجلس دست جریان انقلابی است و ما باید احساس مسئولیت و پاسخ‌گویی داشته باشیم که متاسفانه در روند جلسه روز یکشنبه این را مشاهده نکردیم.

سعیدی یادآور شد: نکته بسیار نگران‌کننده دیگر این است که رویکردی در وزارت آموزش و پرورش برای جذب معلم وجود دارد مبنی بر اینکه فقط افراد خاص در این حوزه جذب می‌شود، بسیاری از افرادی که دارای صلاحیت‌های علمی هستند به خاطر نوع نگاه‌شان و بحث‌های سیاسی متاسفانه رد می‌شوند. علاوه بر این در مناطق محروم به شدت دچار کمبود معلم هستیم و مشاهده می‌کنیم قاطبه افرادی که پذیرفته شده‌اند از افراد غیربومی هستند که بعضاً همین افراد غیربومی با استفاده از مشوق‌های جوانی جمعیت خودشان را منتقل می‌کنند و عملا آن کلاس بدون معلم می‌ماند. این‌ها مسائل بسیاری مهمی هستند که باعث نگرانی جامعه است و من امیدوارم پروژه خالص‌سازی را حداقل در وزارت آموزش و پرورش به این شکل نداشته باشیم و بیشتر ملاک و معیار صلاحیت علمی معلمان باشد.

وی در خصوص آخرین وضعیت ساماندهی کارکنان دولت گفت: مصوبه مجلس بود، اما فعلا هیچ بازخورد روشنی دیده نشده است که دوستان شورای عالی نظارت مجمع در این خصوص چه رویکردی دارند.

منبع: ایلنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۶ شهريور
امروز چهارشنبه ۲۶ شهريور
امروز چهارشنبه ۲۶ شهريور
امروز چهارشنبه ۲۶ شهريور