تیتر امروز

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک حقوقدان و وکیل دادگستری

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود

دیدارنیوز در بیست و یکمین پرده از برنامه «ایرانشهر» به سراغ «سید علی مجتهدزاده»، حقوقدان و وکیل باسابقه دادگستری رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات تندرو‌ها...
استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
جنایت شنیع بمباران بیمارستان غزه را محکوم می‌کنیم

دولت ایران: اسرائیل با این جنایت، پایان خودش را رقم زد

دولت جمهوری اسلامی در واکنش به حمله خونین به بیمارستان غزه در بیانیه‌ای اعلام کرد: ایران جنایت شنیع بمباران بیمارستان معمدانی را به شدیدترین وجه ممکن محکوم می‌کند. اسرائیل با این جنایت، پایان خودش را به دست مردم مسلمان فلسطین و منطقه رقم زد و این جنایت قطعا بی‌پاسخ نخواهد ماند.

کد خبر: ۱۵۷۳۰۰
۱۰:۱۷ - ۲۶ مهر ۱۴۰۲

دولت ایران: جنایت شنیع بمباران بیمارستان غزه را محکوم می‌کنیم

دیدارنیوز: دولت جمهوری اسلامی ایران در بیانیه‌ای تاکید کرد: اسرائیل با جنایت بمباران بیمارستان معمدانی، پایان خودش را به دست مردم مسلمان فلسطین و منطقه رقم زد؛ این جنایت قطعا بی‌پاسخ نخواهد ماند و سردمداران کشور‌های اروپایی و آمریکا شریک و همراه جنایت‌های جنگی این رژیم هستند.

به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، دولت جمهوری اسلامی ایران در بیانیه‌ای با تصریح به حق مشروع و قانونی مردم زجرکشیده و مظلوم فلسطین برای احقاق حق تعیین سرنوشت و رهایی از جور و ستم اشغالگران، بر حمایت قاطع خود از مقاومت با توسل به همه ابزار‌های موجود تاکید نموده و اعلام داشت: لازم است تمامی ملت‌های مسلمان و دولت‌های اسلامی در مقابل این رژیم جعلی به پا خیزند و با به‌کارگیری همه ابزار‌های لازم به این ظلم بی‌انت‌ها و کشتار مسلمانان بی‌گناه پایان دهند.

متن این بیانیه به شرح زیر است:

«بسم الله القاصم الجبارین

وَما لَکُم لا تُقاتِلونَ فی سَبیلِ اللَّهِ وَالمُستَضعَفینَ مِنَ الرِّجالِ وَالنِّساءِ وَالوِلدانِ

جنایت رژیم اشغالگر اسرائیل در بمباران وحشیانه بیمارستان معمدانی در غزه مظلوم، جهان را در شوک و بهت فرو برد و وجدان هر انسان آزاده‌ای را مالامال از درد و خشم کرد.

اسرائیل با این جنایت که مصداق بارز جنایت جنگی علیه بشریت و نسل‌کشی و قتل عام زنان و کودکان و بیماران بی‌پناه است، اوج سفاکی و رذالت خود و بی‌اعتنایی به همه قواعد و اصول انسانی را به تصویر کشید و ماهیت ضد بشری خود را به همگان نشان داد.

کدام انسان باوجدان و کدام دولت مسئولیت‌شناس می‌تواند در برابر چنین ظلم فاحشی سکوت نماید؟ بی عملی مراجع بین‌المللی نسبت به این جنایت عظیم، ظلمی مضاعف به مردم مظلوم فلسطین و خیانتی آشکار به انسانیت و تمدن انسانی است.

جمهوری اسلامی ایران ضمن محکوم کردن این جنایت شنیع به شدیدترین وجه ممکن، جامعه بین‌المللی و سازمان ملل متحد را به اقدام فوری برای توقف جنایات رژیم کودک‌کش و نژادپرست اسرائیل فرا می‌خواند و مسئولیت تک‌تک دولت‌ها، شورای امنیت سازمان ملل و دیوان بین‌المللی کیفری برای تعقیب کیفری سرکردگان اسرائیل به خاطر ارتکاب جنایات شنیع بین‌المللی علیه مردم تحت اشغال فلسطین را یادآور می‌شود.

رژیم اشغالگر اسرائیل از روز نکبت تا به امروز جنایت‌ها و ظلم‌های بی‌شماری مرتکب شده است، اما بدون تردید جنایت حمله به بیمارستان مملو از زنان و کودکان معصوم و زخمی و بیمار به عنوان نقطه عطفی در سیاهه جنایات ضدبشری این رژیم ثبت خواهد شد و روسیاهی این رژیم و حامیان آن را برای همیشه در تاریخ بشر ماندگار خواهد کرد و همه حامیان جنایات این رژیم که با اعزام نیروی نظامی و ارائه انواع تسلیحات کشنده و نیز حمایت‌های سیاسی موجب تشجیع و ترغیب این رژیم در کشتار جمعی مردم غزه می‌شوند، شریک و همدست جنایات ارتکابی این رژیم محسوب می‌شوند و باید در پیشگاه محاکم صالحه و نیز در برابر وجدان بشری و تاریخ پاسخگو باشند.

جمهوری اسلامی ایران با تصریح بر حق مشروع و قانونی مردم زجرکشیده و مظلوم فلسطین برای احقاق حق تعیین سرنوشت و رهایی از جور و ستم اشغالگران، بر حمایت قاطع خود از مقاومت با توسل به همه ابزار‌های موجود تاکید کرده و اعلام می‌دارد اینک لازم است تمامی ملت‌های مسلمان و دولت‌های اسلامی در مقابل این رژیم جعلی به پا خیزند و با به‌کارگیری همه ابزار‌های لازم به این ظلم بی‌انت‌ها و کشتار مسلمانان بی‌گناه پایان دهند.

کشور‌های اسلامی و همه دولت‌های آزادی‌خواه و مستقل و تمامی مجامع بین‌المللی برای حمایت همه‌جانبه از فلسطین و مقاومت مردمی باید متحد شوند و ضمن قطع روابط خود با رژیم نامشروع و غیرقانونی اسرائیل سفرا و نمایندگان این رژیم جعلی را از کشور‌ها و مجامع بین‌المللی اخراج کنند.

دولت جمهوری اسلامی ایران ضمن اعلام همدردی و همبستگی و حمایت مجدد خویش با ملت مظلوم و قهرمان فلسطین، چهارشنبه را در سراسر کشور عزای عمومی اعلام کرده و اعلام می‌دارد: اسرائیل با این جنایت، پایان خودش را به دست مردم مسلمان فلسطین و منطقه رقم زد و این جنایت قطعا بی‌پاسخ نخواهد ماند و سردمداران کشور‌های اروپایی و آمریکا که شریک و همراه جنایت‌های جنگی رژیم هستند و دست‌شان در ریختن خون زنان و کودکان و مردم بی‌دفاع غزه آلوده است باید پاسخگوی این جنایت بزرگ باشند.

وَسَیَعلَمُ الَّذینَ ظَلَموا أَیَّ مُنقَلَبٍ یَنقَلِبونَ»

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان