تیتر امروز

سپاه: پایگاه‌های هوایی مبدا تهاجم به ایران، هدف گرفته شد/ تکذیب ترور احمدی‌نژاد
روز پنجم جنگ ایران و اسرائیل

سپاه: پایگاه‌های هوایی مبدا تهاجم به ایران، هدف گرفته شد/ تکذیب ترور احمدی‌نژاد

جنگ ایران و اسرائیل که با تهاجم وحشیانه و ترورهای اسرائیل در تهران و دیگر شهرها آغاز شد، به روز پنجم رسید. ایران در پاسخ به این حملات، شهرهای مختلف از جمله تل‌آویو را موشک‌باران کرده است.
راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.

حال آرمیتا گراوند تقریبا وخیم شد

پیگیری‌ها حاکی از آن است که علی‌رغم تلاش‌های مستمر کادر پزشکی بیمارستان فجر، علایم حیاتی نسبتاً پایدار آرمیتا گراوند در چند روز گذشته تغییر یافته و تاحدودی رو به وخامت رفته است.

کد خبر: ۱۵۷۰۰۸
۱۶:۱۰ - ۱۹ مهر ۱۴۰۲

حال آرمیتا گراوند تقریباً وخیم شد

 

دیدارنیوز: پیگیری‌ها حاکی از آن است که علی‌رغم تلاش‌های مستمر کادر پزشکی بیمارستان فجر، علایم حیاتی نسبتاً پایدار آرمیتا گراوند در چند روز گذشته تغییر یافته و تاحدودی رو به وخامت رفته است.

با این حال تلاش تیم پزشکی برای بهبود شرایط آرمیتا گراوند همچنان ادامه دارد.

منبع:همشهری آنلاین

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد