تیتر امروز

«جوانی جمعیت ایران» از رویا تا واقعیت
«دیدارنیوز» در گفت‌وگو با آسیب‌شناس اجتماعی بررسی می‌کند:

«جوانی جمعیت ایران» از رویا تا واقعیت

عضو هیات علمی دانشگاه علامه‌طباطبایی معتقد است تا زمانی که چالش‌های درمانی، آموزشی و رفاهی را حل نکنند نمی‌توان انتظار افزایش جمعیت داشت.
سیل غارتگر اومد، از تو رودخانه گذشت ...
دیدار آنچه در مشهد اتفاق افتاد را بررسی می‌کند

سیل غارتگر اومد، از تو رودخانه گذشت ...

چهارشنبه ۲۶ اردیبهشت، مشهد، ساعت حدود دو بعدازظهر؛ باران شروع می‌شود، سیل می‌آید، ۹ نفر جان خود را از دست می‌دهند، اما مدیران شهری می‌گویند: آبگرفتگی بود نه سیل!.
هم تشکر می‌کنیم و هم حمایت!
افاضات اضافه

هم تشکر می‌کنیم و هم حمایت!

عوام‌الملک در هفته‌ای که گذشت به «حماسه» بزرگ اخیر در کشور اشاره کرده و گفته بابت این اتفاقات ما فقط باید متشکر باشیم و حمایت کنیم.
رئیس مرکز پرورش استعدادهای درخشان:

مدال آورانی که انسانهای خشنودی نباشند، نمی‌خواهیم

News Image Lead

رئیس مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان و دانش پژوهان جوان، در مراسم افتتاحیه دوره آموزشی دارندگان طلای المپیادهای علمی در سال ۹۷ گفت: دانش پژوهان باید در کنار موضوعات علمی، قدردانی از فرصت‌ها و شکرگذاری از خداوند را سرلوحه زندگی خود قرار دهند و باید شهروندان خوبی باشند.

کد خبر: ۱۵۶۲۹
۱۶:۳۲ - ۱۰ آذر ۱۳۹۷
دیدارنیوز - فاطمه مهاجرانی با بیان اینکه کمبود امکانات باعث نمی‌شود که ما از عملکردهای اساسی خودمان دور شویم افزود: با همین شرایط دانش آموزان ما رتبه‌های بسیار خوبی در مسابقات المپیادهای جهانی کسب کردند.

وی تصریح کرد: تا کنون امکانات فرهنگی قوی نداشتیم ولی تلاش می کنیم که این موضوع را هم برطرف کنیم چرا که معتقدیم انسان کامل کسی است که در همه ابعاد و وجوه رشد کند.

مهاجرانی اظهار کرد: ما به دنبال انسانهایی که فقط مغز تحلیل گری داشته باشند نیستیم ، بلکه انسانهایی را می خواهیم که علاوه بر قدرت فکری و علمی، درست زندگی کردن را یاد داشته باشند.

وی در ادامه افزود: به همین خاطر دانش آموزان و دانش پژوهان باید علاوه بر مسائل علمی ، مهارتهای زندگی کردن در محیط های جمعی را یاد بگیرند و تمرین کنند.

مهاجرانی خطاب به خانواده‌ها بیان کرد: به طور قطع شما از فرزندانتان انتظار دارید علاوه بر اینکه مدال آور باشند ، درد اجتماع را نیز داشته و راه درست زندگی کردن را هم بدانند و در یک کلام شهروند خوبی باشند.

وی عنوان کرد: یکی از برنامه‌های ما این است مهارت‌های زندگی و ارتباط جمعی را به دانش آموزان در کنار موضوعات علمی و درسی، آموزش دهیم.

مهاجرانی بیان کرد: با توجه به اینکه فضای علمی اینجا به نسبت دانشگاه ها به شدت سنگین‌تر هست، به همین خاطر برای دانش آموزان برنامه‌های گوناگونی در نظر گرفته شده است.

وی همچنین گفت: دانش آموزان باید نسبت به موضوعات اجتماعی، تاریخی و پیرامونی خود درک درستی داشته باشند.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی روابط عمومی  وزارت آموزش و پرورش، مهاجرانی با بیان اینکه ما مدال آورانی که انسانهای خشنودی نباشند و خوشرویی از زندگی نداشته باشند نمی‌خواهیم، افزود: مدال آوری و خوشنودی از زندگی دو مقوله مهم و مجزا از هم هستند که باید به هر دو موضوع پرداخته شود و اگر دانش آموزان ما احساس ناخشنودی از زندگی می کنند وظیفه ماست که آن را بررسی کنیم.

وی ادامه داد: قدردانی از فرصت‌ها و شکر گذاری از خداوند موضوعات بسیار مهم و جدی هستند که باید در کنار مسائل علمی از سوی دانش پژوهان به آن پرداخته شود.

مهاجرانی در پایان گفت: آنچه ما از دانش پژوهان انتظار داریم صرفا پرداختن به مسائل علمی نیست بلکه ترکیبی از زندگی همراه با پرداختن به موضوعاتی از قبیل زیست محیطی ، تاریخی، اجتماعی، دینی ، ورزشی و ... است.


ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی