تیتر امروز

چگونگی پیدایش و تاریخ کهن ایران؛ ایرانیان پیش از اسلام مردمان صاحب تمدن و فرهنگ بودند
گفت‌وگوی احمد طبعی با محمدجعفر محمدزاده در استودیوی دیدارنیوز

چگونگی پیدایش و تاریخ کهن ایران؛ ایرانیان پیش از اسلام مردمان صاحب تمدن و فرهنگ بودند

دکتر محمدجعفر محمدزاده، معاون پیشین مطبوعات وزارت ارشاد و رئیس پیشین رادیو ایران در برنامه «میهمان من» با احمد طبعی کارشناس‌ - مجری دیدارنیوز به گفت‌و‌گو نشست.
مهدی مطهرنیا: آمریکا به دنبال رژیم چنج در ایران است/ وقتی نخبگان را زندانی می‌کنید در بزنگاه تاریخ تنها می‌شوید/ پیش از صحبت با اپوزیسیون مسایل را با نزدیکان خود حل‌وفصل کنید/ رئیس جمهور، تنها یک معاون اجرایی هماهنگ کننده است!
دولت پزشکیان، جنگ ۱۲ روزه و آینده ایران در ویژه برنامه «میدان پاستور» با تحلیلگر ارشد مسایل بین الملل

مهدی مطهرنیا: آمریکا به دنبال رژیم چنج در ایران است/ وقتی نخبگان را زندانی می‌کنید در بزنگاه تاریخ تنها می‌شوید/ پیش از صحبت با اپوزیسیون مسایل را با نزدیکان خود حل‌وفصل کنید/ رئیس جمهور، تنها یک معاون اجرایی هماهنگ کننده است!

مهدی مطهرنیا، استاد دانشگاه و تحلیلگر ارشد مسایل بین الملل مهمان یکی دیگر از سری برنامه‌های میدان پاستور بود. او معتقد است: دولت خاتمی داشت با یک ادبیات درست مشکلات را حل می‌کرد، اما احمدی نژاد...
پس از کسب دومین مدال نقره در هانگژو مطرح شد

وعده «مهسا جاور» برای درخشش در المپیک

مهسا جاور، ملی‌پوش روئینگ قایقرانی ایران گفت: حدود ۶ ماه دیگر انتخابی المپیک را پیش رو داریم و در همین مسیر و به همین منوال خیلی قوی پیش می‌رویم و قطعا ما را در المپیک با نتیجه فوق‌العاده خواهید دید.

کد خبر: ۱۵۶۲۴۳
۱۰:۵۷ - ۰۳ مهر ۱۴۰۲

وعده «مهسا جاور» برای درخشش در المپیک

دیدارنیوز: ملی‌پوش روئینگ قایقرانی کشورمان گفت: خیلی خوشحال هستیم که توانستیم دو مدال نقره را به جمع مدال‌های کاروان ایران اضافه کنیم.

مهسا جاور پس از کسب مدال نقره ماده روئینگ سنگین وزن ۴ نفره زنان در بازی‌های آسیایی، اظهار داشت: خداوند را شاکر که این دو مدال را به دست آوردیم، رقابت بسیار سختی با کشور چین داشتیم؛ چرا که تمامی نمایندگان آن‌ها قایقران‌های جهانی و المپیکی هستند که سر خط آمده بودند.

وی ادامه داد: دیروز یک رقابت بسیار زیبا را با زینب نوروزی انجام دادیم و امروز هم توانستیم دومین مدال را با فاصله کمتر در روئینگ چهار نفره سنگین وزن زنان کسب کنیم.

مدال‌آور نقره ایران در ماده روئینگ سنگین وزن چهار نفره زنان تاکید کرد: خیلی خوشحال هستیم که توانستیم دو مدال نقره را به جمع مدال‌های کاروان ایران اضافه کنیم؛ خیلی زیاد خوشحال هستم چرا که بعد از مدت‌ها دوری بازگشتم.

جاور با اشاره به اینکه علی رغم تمامی سختی‌ها توانستم به هدفم برسم، گفت: شاید این سختی‌ها برای دخترم و خانواده‌ام بیشتر بود و از همه آن‌ها به ویژه پدر و مادرم تشکر می‌کنم؛ چرا که در این مدت من را حمایت کردند تا بتوانم به هدفم برسم. از همه مردم ایران نیز تشکر می‌کنم و امیدوارم توانسته باشیم آن‌ها را خوشحال کنیم.

وی در خصوص برنامه‌ریزی و اهداف آتی‌اش خاطرنشان کرد: حدود ۶ ماه دیگر انتخابی المپیک را پیش رو داریم و در همین مسیر و به همین منوال خیلی قوی پیش می‌رویم و قطعاً ما را در المپیک با نتیجه فوق‌العاده خواهید دید.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۶ مرداد
امروز پنجشنبه ۱۶ مرداد
امروز پنجشنبه ۱۶ مرداد
امروز پنجشنبه ۱۶ مرداد