تیتر امروز

بررسی چالش های دموکراسی در ایران از چند نگاه
دیدارنیوز با همکاری انجمن حقوق اساسی برگزار کرد

بررسی چالش های دموکراسی در ایران از چند نگاه

دیدارنیوز با همکاری انجمن حقوق اساسی مناظره ای را با حضور محمد تقی اکبرنژاد، مجتهد، علی اکبر گرجی حقوقدان و حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری برگزار کرد که می بینید و می خوانید.
کامبک جنجالی ترامپ؛ دنیا در انتظار تحولات عجیب/ اجرای عملی آتش‌بس بین حماس و تل‌آویو/ پیوستن ارز نیمایی به خاطرات ایرانیان
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

کامبک جنجالی ترامپ؛ دنیا در انتظار تحولات عجیب/ اجرای عملی آتش‌بس بین حماس و تل‌آویو/ پیوستن ارز نیمایی به خاطرات ایرانیان

این شصت و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
با تصویب مجلس

کنکور ۳ سال آینده به روال قبل برگزار می‌شود

نمایندگان مجلس شورای اسلامی مصوب کردند که کنکور سال‌های ۱۴۰۳، ۱۴۰۴ و ۱۴۰۵ به روال سال‌های قبل از کنکور ۱۴۰۲ برگزار شود.

کد خبر: ۱۵۵۹۵۴
۱۱:۲۲ - ۲۸ شهريور ۱۴۰۲

کنکور ۳ سال آینده به روال قبل برگزار می‌شود

دیدارنیوز: نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز سه‌شنبه، ماده دو طرح اصلاح قانون سنجش و پذیرش دانشجو در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور را تصویب کردند.

این ماده با پیشنهاد مجتبی ذوالنور نماینده مردم قم تغییر پیدا کرد و به شرح زیر به تصویب مجلس شورای اسلامی رسید.

ماده ۲- تبصره (۵) ماده (۵) قانون به شرح زیر اصلاح می‌شود.

وزارت آموزش و پرورش مکلف است تمام زیرساخت‌های لازم جهت اعمال تاثیر قطعی معدل در تعیین تراز و رتبه شرکت کنندگان در کنکور سال ۱۴۰۶ و بعد از آن را فراهم کند و تا موعد یاد شده کنکور سال‌های ۱۴۰۳، ۱۴۰۴ و ۱۴۰۵ به روال کنکور سال‌های قبل از سال ۱۴۰۲ برگزار می‌شود.

همچنین نمایندگان ماده یک این طرح را حذف کردند که در آن آمده بود: «ماده ۱- بند (الف) ماده (۱) قانون سنجش و پذیرش دانشجو در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور مصوب ۱۳۹۲/۶/۱۰ با اصلاحات و الحاقات بعدی آن به شرح زیر اصلاح می‌شود:

الف- سابقه تحصیلی: نمرات تعدادی از دروس عمومی و تخصصی دوره متوسطه دوم است که دروس آن توسط شورای عالی آموزش و پرورش مشخص می‌شود. آزمون دروس مزبور براساس اصول سنجش و اندازه‌گیری توسط وزارت آموزش و پرورش به صورت سراسری، نهایی و استاندارد مطابق مصوبات شورای عالی آموزش و پرورش برگزار می‌شود.»

این مصوبه در صورت تایید شورای نگهبان اجرا می‌شود.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی