تیتر امروز

خدایاری، معاون سیاسی دبیرکل حزب اتحاد ملت: تندروها تا دولت را نابود نکنند یا به رنگ خود درنیاورند، دست بردار نیستند / نورمحمدی، سخنگوی حزب ندای ایرانیان: تیغ خودی و غیرخودی، بیش از همه دامن نسل دومی و سومی‌های اصلاح‌طلب را شامل شده/ ایمانی، فعال سیاسی اصولگرا: چرا انقدر سخت می‌گیریم که یک مسئول برکنار شود؟
روایت دیدارنیوز از ماجرای برکناری معاون هنری وزیر ارشاد در گفتگو با فعالین سیاسی و حزبی

خدایاری، معاون سیاسی دبیرکل حزب اتحاد ملت: تندروها تا دولت را نابود نکنند یا به رنگ خود درنیاورند، دست بردار نیستند / نورمحمدی، سخنگوی حزب ندای ایرانیان: تیغ خودی و غیرخودی، بیش از همه دامن نسل دومی و سومی‌های اصلاح‌طلب را شامل شده/ ایمانی، فعال سیاسی اصولگرا: چرا انقدر سخت می‌گیریم که یک مسئول برکنار شود؟

دیدارنیوز در گفت و گو با چند تن از فعالین سیاسی و حزبی به دامنه ابعاد، پیامدها و تبعات برکناری نادره رضایی، معاون هنری وزیر ارشاد در میان افکار عمومی و رسانه‌ای پرداخته است.
آیا پزشکیان در نیویورک با ترامپ دیدار می‌کند؟/ حالت نه جنگ، نه صلح خوب نیست/ مکانیسم ماشه را بزرگ نکنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

آیا پزشکیان در نیویورک با ترامپ دیدار می‌کند؟/ حالت نه جنگ، نه صلح خوب نیست/ مکانیسم ماشه را بزرگ نکنیم

این صد و چهاردهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

شناورسازی ساعت کار مدارس با کیست؟

طبق اعلام رئیس ستاد بازگشایی مدارس وزارت آموزش و پرورش، تصمیم درباره شناورسازی ساعت آغاز به کار مدارس در استان‌ها از سوی ادارات کل آموزش و پرورش استان‌ها گرفته می‌شود.

کد خبر: ۱۵۵۷۹۹
۰۸:۱۱ - ۲۶ شهريور ۱۴۰۲

ساعت شروع به کار مدارس شناور می‌شود؟

دیدارنیوز: بنا بر اعلام رئیس ستاد بازگشایی مدارس وزارت آموزش و پرورش، رویه ساعت آغاز کار کلاس‌های درس در کل کشور ۷:۳۰ صبح است؛ اما تصمیم درباره شناورسازی ساعت آغاز به کار مدارس در استان‌ها از سوی استان‌ها و ادارات کل آموزش و پرورش استان‌ها گرفته می‌شود.

محمد مهدی کاظمی، درباره امکان شناورسازی ساعت آغاز به کار مدارس در مهر ۱۴۰۲، اظهار کرد: تصمیم درباره شناور سازی ساعت آغاز به کار مدارس در استان‌ها از سوی ادارات کل آموزش و پرورش استان‌ها گرفته می‌شود.

رئیس ستاد بازگشایی مدارس وزارت آموزش و پرورش در عین حال توضیح داد: با این وجود در خصوص کل کشور رویه ساعت آغاز کار کلاس‌های درس همان ۷:۳۰ دقیقه است. البته فرآیند صبحگاه مدارس معمولا نیم ساعت زودتر آغاز می‌شود و از این رو معمولا مدارس از ساعت ۷ آغاز به کار می‌کنند و ساعت ۷:۳۰ کلاس‌های درس آغاز می‌شوند.

وی مجددا با تأکید بر اینکه تصمیم درباره شناورسازی آغاز به کار مدارس در استان‌ها از سوی استان‌ها و ادارات کل آموزش و پرورش استان‌ها گرفته می‌شود، خاطر نشان کرد: حال ممکن است برای مثال یک استان تصمیم بگیرد به دلیل اینکه از ساعت ۶ و ۳۰ دقیقه صبح هوا روشن است، ساعت آغاز به کار مدارس آن استان از ۷ صبح باشد؛ بنابراین تصمیم این موضوع باید در استان‌ها گرفته و از سوی استان‌ها و ادارات کل آموزش و پرورش استان‌ها اعلام شود، اما رویه کل کشور همان ساعت ۷:۳۰ دقیقه صبح است.

پیش از این علیرضا فخاری، استاندار تهران، اعلام کرده بود که به مسئولین ادارات اختیار اعمال شناورسازی آغاز به کار ادارت برای افرادی که می‌توانند وقت خود را از ساعت ۷ تا ۹ صبح تنظیم کنند، داده شده است.

وی همچنین در خصوص ساعت آغاز به کار مدارس تصریح کرده بود «مدارس طبق برنامه گذشته با همین ساعت‌ها تنظیم می‌شود و مشکلی در این زمینه وجود ندارد.»

شنبه اول مهر ۱۴۰۲ روز اصلی بازگشایی مدارس و روز نخست سال تحصیلی ۱۴۰۳_۱۴۰۲ محسوب می‌شود.

جشن شکوفه‌ها مربوط به پایه اول ابتدایی و جشن جوانه‌ها مربوط به پایه هفتم چهارشنبه ۲۹ شهریور ماه برگزار می‌شود و جشن غنچه‌ها برای کودکستانی‌ها (پیش دبستانی‌ها) نیز شنبه ۱۵ مهر ماه برگزار می‌شود.

امسال تعداد کل دانش آموزان در تمامی مقاطع و پایه‌های تحصیلی ۱۶ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر و تعداد کل دانش آموزان پایه اول ابتدایی حدود یک میلیون و ۷۰۰ هزار نفر برآورد شده است.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۰ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۰ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۰ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۰ شهريور