تیتر امروز

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا

این نودمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.

هواشناسی ایران؛ شمالی‌ها منتظر باران باشند

صادق ضیاییان، رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از بارش باران در استان‌های نوار شمالی خبر داد و گفت: در پنج روز آینده دریای خزر و روز‌های جمعه و شنبه (۲۴ و ۲۵ شهریور) غرب خلیج فارس مواج خواهد بود.

کد خبر: ۱۵۵۷۳۴
۱۲:۳۱ - ۲۳ شهريور ۱۴۰۲

هواشناسی ایران؛ شمالی‌ها منتظر باران باشند

دیدارنیوز: رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا آخرین وضعیت جوی استان‌های کشور را تشریح کرد.

صادق ضیاییان در این باره گفت: روز‌های پنجشنبه و جمعه (۲۳ و ۲۴ شهریورماه) در استان‌های گیلان، مازندران، برخی نقاط گلستان، اردبیل، شمال استان‌های آذربایجان شرقی و غربی، ارتفاعات البرز مرکزی بارندگی، رعد و برق و وزش باد شدید موقت پیش‌بینی می‌شود.

وی با بیان اینکه شدت بارش در این دو روز در استان گیلان است، تصریح کرد: روز شنبه (۲۵ شهریور) استان‌های ساحلی خزر و اردبیل بارش پراکنده و در ارتفاعات جنوب کرمان رگبار پراکنده و رعد و برق پیش‌بینی می‌شود. مجددا روز‌های یکشنبه و دوشنبه (۲۶ و ۲۷ شهریور) در استان‌های ساحلی خزر، اردبیل، شمال استان‌های آذربایجان شرقی و غربی و ارتفاعات البرز مرکزی بارش رخ خواهد داد.

ضیاییان تاکید کرد: در پنج روز آینده دریای خزر و روز‌های جمعه و شنبه (۲۴ و ۲۵ شهریور) غرب خلیج فارس مواج خواهد بود. همچنین روز پنجشنبه (۲۳ شهریور) در منطقه زابل و جمعه و شنبه (۲۴ و ۲۵ شهریور) در جنوب غرب کشور وزش باد شدید و گرد و خاک پیش‌بینی می‌شود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده بیان کرد: آسمان تهران فردا (۲۴شهریور ماه) صاف و از بعد از ظهر افزایش باد با حداقل دمای ۲۰ و حداکثر دمای ۳۲ درجه سانتیگراد و طی شنبه (۲۵ شهریور ماه) صاف و گاهی وزش باد با حداقل دمای ۲۰ و حداکثر دمای ۳۱ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

وی در پایان گفت: طی امروز و فردا (۲۳ و ۲۴ شهریورماه) اهواز با دمای ۴۷ و ۴۵ درجه سانتیگراد گرم‌ترین و شهرکرد با دمای ۹ و ۸ درجه سانتیگراد سردترین مراکز استان کشور هستند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها