تیتر امروز

فصل ساماندهی قوانین فرار رسیده است
ابوالقاسم جراره در گفت‌وگو با «دیدارنیوز»:

فصل ساماندهی قوانین فرار رسیده است

یکی از نامزدها دوره دوادزهم مجلس شورای اسلامی معتقد است که با توجه به انباشت قوانین، در دوره بعدی نمایندگان باید آنها را ساماندهی کنند.
رحمن قهرمان پور: دانشگاه نقش مهمی در جهت‌دهی افکار عمومی آمریکا دارند/ طولانی شدن جنگ غزه یکی از دلایل اعتراضات در آمریکا است
بررسی اعتراضات ضد اسرائیلی دانشگاه‌های آمریکا در گفت‌وگو با یک کارشناس بین‌الملل

رحمن قهرمان پور: دانشگاه نقش مهمی در جهت‌دهی افکار عمومی آمریکا دارند/ طولانی شدن جنگ غزه یکی از دلایل اعتراضات در آمریکا است

تظاهرات دانشجویان و اساتید چندین دانشگاه در سراسر آمریکا در اعتراض به جنایات اسرائیل علیه مردم غزه، بهانه گفت‌وگوی دیدارنیوز با رحمن قهرمان‌پور کارشناس مسائل بین‌الملل بود.
سید احمد نبوی در گفت‌وگو با دیدارنیوز در برنامه رکن سه:

۲ هزار صفحه برای وزارت کار سند تحول نوشتیم، حاکمیت به آن توجه نکرد/ در مجلس بعدی باشیم، درخواست رفراندوم می‌دهیم

دبیرکل حزب همت (حزب همدلی مردم تحول‌خواه)، در گفت‌وگوی خود با برنامه رکن سه، گفت: «سه مرتبه از وزارت کشور درخواست تجمع کردیم، پاسخ ندادند، ۷ ماه زحمت کشیدیم برای وزارت کار و رفاه سند تحول نوشتیم، یک نفر توجه نکرد.»

کد خبر: ۱۵۵۱۶۳
۲۱:۱۹ - ۱۱ شهريور ۱۴۰۲

۲ هزار صفحه برای وزارت کار سند تحول نوشتیم، یک نفر حاکمیت به آن توجه نکرد / در مجلس بعدی باشیم، درخواست رفراندوم می‌دهیم

 

دیدارنیوز ـ اسفندیار عبداللهی: احمد نبوی که در هفته دولت با برنامه «رکن سه» دیدارنیوز گفت‌وگو کرد، در ارزیابی عملکرد کلی دولت، گفت: «چون دولت دو سال از عمر را خود را سپری کرده است شاید تحلیل و نمره‌ای که می‌دهیم، دقیق نباشد و با توجه به اینکه ممکن است ظرف دو سال باقی مانده اتفاقات دیگری رقم بزند، ارزیابی عملکرد او را، در همین بازه زمانی سپری شده، باید ارزیابی کرد؛ لذا نمره اقتصادی و سیاسی دولت رئیسی از نظر من بین ۲۵ تا ۳۰ از صد است، اما نمره سیاست خارجی او ۷۰ از صد است. نمره اجتماعی دولت زیر ۵۰ درصد است. به خصوص در بحث اخراج اساتید، به رئیسی نمره فرهنگی منفی و دولت را ضعیف ارزیابی می‌کنم. اما به طور کلی (در همه حوزه‌ها) و با ارفاق میانگین نمره دولت ۵۰ درصد است».

ویدیو این گفت‌و‌گو را اینجا ببینید

وی افرود: «دولت نتوانسته مدیران خبره‌ای در حوزه اطلاع رسانی به خدمت بگیرد. فعالان بخش رسانه‌ای دولت گاف‌هایی می‌دهند که به سرعت در جامعه و شبکه‌های اجتماعی دست به دست می‌شوند. به همین دلیل اتفاقات خوبی که دولت رقم زده را نمی‌توانند انتقال دهند. نکته دیگر اینکه مسئولان رسانه‌ای دولت با فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی بیگانه هستند و این بستر را دشمن خود قلمداد می‌کنند».

وی در پاسخ به این پرسش که تا چه میزان دولت در ساخت مسکن ملی و آنچه وعده داده موفق بوده، اظهار کرد: «آقای رئیسی و معاونانش باید صادقانه به مردم بگویند در تبلیغات انتخاباتی خیلی از اظهارات و وعده‌هایی که دادیم، کارشناسی شده و دقیق نبود. اینکه گفتند سالی یک میلیون شغل ایجاد می‌کنیم یا سالی یک میلیون خانه می‌سازیم، غیر عملی و در ترازوی عدد و رقم و عقلانیت قرار نمی‌گیرد. دقیقا مانند اظهار نظر یکی از همکاران آقای رئیسی که گفته بود، با یک میلیون تومان می‌تواند شغل ایجاد کند. باید در این خصوص توضیح دهد و بگوید که فضا انتخاباتی، رقابتی و احساسی بود و از مردم عذرخواهی کند، صادقانه سخن گفتن قیمتی‌تر و با ارزش‌تر است.».

۲ هزار صفحه برای وزارت کار سند تحول نوشتیم، یک نفر حاکمیت به آن توجه نکرد/ در مجلس بعدی باشیم، درخواست رفراندوم می‌دهیم

عکس‌ها: آرش راهبر

نبوی یادآور شد: «عدد ۱۱۰ هزار مسکن که گفتند، تکمیل و تحویل دادند دور از واقعیت است، چون متصدی مسکن دولت هم گفته است که بیش از یک میلیون و هفتصد هزار مسکن را فقط توانسته‌اند جانمایی کنند. رئیسی تنها با ابزار صداقت می‌تواند محبوبیت کسب کند، چون مردم به خوبی صداقت را درک می‌کنند و برای آن ارزش قائلند».

دبیرکل حزب همت در دفاع از نمره ۷۰ درصدی که به عملکرد سیاست خارجی ابراهیم رئیسی داده بود و در پاسخ به این پرسش که عضویت ایران در سازمان شانگ‌های یا بریکس، چه تاثیری بر سفره مردم و ارزش پول ملی داشته است، گفت: «وقتی اجتماع از التهابات رنج می‌برد، شاید نتواند در موارد دیگر منصف باشد. مثال می‌زنم؛ امسال که گرمترین تابستان را داشتیم، کمترین قطعی برق و آب را هم داشتیم، منصفانه این است که از دولت و وزیر نیروی آن تقدیر کنیم. منابع جدیدی که به شبکه آب اضافه شده، از کار‌های مثبت دولت است. لذا، چون در حوزه‌های اجتماعی و از ناحیه برخورد‌های انتظامی و امنیتی و همچنین از نظر اقتصادی، مردم اذیت هستند و رنج می‌برند، کار‌های مثبت دیگر حوزه‌ها دیده نمی‌شوند. همه می‌گفتند این دولت با دنیا قطع ارتباط خواهد کرد، ولی دولت هنوز دارد با آمریکا مذاکره می‌کند، با خوب و بد و نتیجه‌اش هم کاری نداریم، ولی به هر حال اهل مذاکره است».

وی با اشاره به ثابت ماندن قیمت دلار که ریشه در ارتباطات بین‌المللی دولت دارد، اضافه کرد: «تبادل زندانیان بین ایران و دیگر کشورها، مذاکرات هسته‌ای و انعطاف آمریکا و آزاد شدن بخشی از مطالبات ارزی ایران از کره، هند، چین و عراق، مربوط حوزه سیاست خارجی دولت سیزدهم است و نمره قابل قبولی دریافت می‌کند. تیمی که می‌گفتیم قدرت چانه زنی ندارد و بلد نیست با دنیا حرف بزند، توانسته تا اینجا پیش برود. به نظر من با توجه به آن نگاه منفی که از ابتدا وجود داشت، نمره خوبی دریافت می‌کند».

این فعال سیاسی و حزبی درباره تاثیرات عضویت ایران در بریکس با توجه به قرار داشتن ایران در لیست سیاه FATF گفت: «بریکس می‌تواند ایران را متقاعد کند که به FATF بپوندد. تمام کشور‌های عضو بریکس برای اینکه بتوانند بیشتر با ما در تعامل مالی باشند، ایران را متقاعد می‌کنند که شرایط سازمان شفافیت مالی بین‌المللی (FATF) را بپذیرد».

وی درباره خط و نشان کشیدن دو گروه حاکمیت برای مردم، اپوزیسیون برای حاکمیت و نقد‌هایی که از سوی اپوزیسیون داخلی ـ مانند اصلاح‌طبان - به حاکمیت وجود دارد، بیان کرد: «تن‌ها به خط و نشان کشیدن نیرو‌های امنیتی برای مردم تمرکز نکنیم، بلکه آن سوی ماجرا را هم ببینیم. رئیس دو قوه‌ی قضائیه و مجریه به خانواده مهسا امینی تسلیت گفتند. نماینده رهبری در کردستان (عبدالرضا پورذهبی) هم اخیرا از آن خانواده دلجویی کرده است. ما هم به عنوان یک حزب وظیفه خود می‌دانیم دلجویی کنیم. ما در تهران میزبان خوبی برای مهسا امینی نبودیم؛ لذا باید حواسمان به خط و نشان کشیدن اپوزیسیون خارج از کشور ومنافقین هم باشد، خطر در آنجا است. طبیعی است که دستگاه امنیتی برای جلوگیری از اغتشاش بیکار نمی‌نشیند».

نبوی درباره استفاده از ظرفیت اصل ۲۷ و درخواست تجمع اعتراضی از سوی احزاب گفت: «تا کنون در سه موضوع مختلف از کمیسیون ماده ۱۰ قانون احزاب، تقاضای متینگ کردیم، که اتفاقا هر سه موضوع اجتماعی بودند، ولی پاسخ نگرفتیم. وزارت کشور با هماهنگی با دستگاه‌های امنیتی و انتظامی باید به این درایت ملی برسد که معترض را از اغتشاش‌گر جدا کند. معترض کسی است که در این کشور است، مالیات می‌دهد و خدمت ارائه می‌کند. فضا را برای احزاب باز کنید که این نیروی معترض ایرانی بتواند متمدنانه و مسالمت آمیز اعتراضی کند. من به عنوان دبیرکل یک حزب اصرار دارم که در دفاع از حقوق و مطالبات بازنشستگان، تجمع اعتراضی برپا کنم و صفر تا صد مسئولیت آن بر عهده حزب باشد».

این فعال سیاسی با انتقاد شدید نسبت به دو جریان اصولگرا و اصلاح‌طلب، افزود: «مردم به این دو کلمه حساسیت دارند. مرامنامه‌ها در احزاب ایران یکسان و تیپ هستند. ما به عنوان حربی که شعار تحول‌خواهی را سرلوحه فعالیت خود قرار داده‌ایم، برای وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، دو هزار برنامه ارائه دادیم. ۷ ماه روی سند تحول آن وزرات خانه کار کردیم، حتی یک نفر در کل حاکمیت به این سند توجه نکرد».

نبوی درباره رفراندوم و نظر رهبری در مورد تحلیل نداشتن مردم؛ گفت: «مگر در فرانسه که این همه اعتراض دارند، رفراندوم برگزار می‌کند؟ ولی ما به عنوان حزب همت اگر در پارلمان آینده قدرتی داشته باشم، درخواست رفراندوم برای تغییر سیستم حکمرانی از ریاستی به پارلمانی تلاش خواهم کرد و جز اولین برنامه‌های ما است. حزب ما اولین برنامه‌اش برای کسب کرسی در مجلس دوازدهم، بازنگری در قانون اساسی برای تغییر سیستم حکمرانی از ریاستی به پارلمانی است».

۲ هزار صفحه برای وزارت کار سند تحول نوشتیم، یک نفر حاکمیت به آن توجه نکرد/ در مجلس بعدی باشیم، درخواست رفراندوم می‌دهیم

 

 

 

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی