تیتر امروز

رضا صالحی‌امیری:سالیانه ۱۵ میلیارد دلار از کشور خارج می‌شود/ مساله،فرار نخبگان است نه مهاجرت/ با حجاب موافقم با اجبار نه
گفت‌وگوی دیدار در برنامه جامعه‌پلاس با وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی

رضا صالحی‌امیری:سالیانه ۱۵ میلیارد دلار از کشور خارج می‌شود/ مساله،فرار نخبگان است نه مهاجرت/ با حجاب موافقم با اجبار نه

جامعه پلاس در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان رضا صالحی امیری، وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی بود؛ او از دلایل فرار نخبگان گفت و تاکید کرد که به همین دلیل سالیانه ۱۵ میلیارد دلار سرمایه از...
رفتار دوگانه با «زاکانی» و «نجفی»!
«دیدارنیوز» در گفت‌وگو با «نژادبهرام» خلاء شفافیت در شهرداری تهران را بررسی می‌کند:

رفتار دوگانه با «زاکانی» و «نجفی»!

یک سیاستمدار در واکنش به قرارداد مبهم شهرداری معتقد است که اگر نیروهای اصلاح‌طلب در راس مدیریت شهری بودند، رسانه‌های مخالف خیلی جدی به موضوع ورود می‌کردند.
سومین برنامه «با فرهنگ» با یک جامعه‌شناس و انسان‌شناس (قسمت پایانی)

نعمت‌الله فاضلی: متوجه بشویم که ریشه‌ مشکلات، در سیستم است

در قسمت پایانی از برنامه سوم «با فرهنگ»، حسین قنواتی و دکتر نعمت‌الله فاضلی جامعه‌شناس و استاد دانشگاه به گفت‌و‌گو پیرامون ظهور کیفیت فرهنگی در جامعه امروز ایران پرداخته‌اند.

کد خبر: ۱۵۵۰۸۳
۱۲:۵۵ - ۱۰ شهريور ۱۴۰۲

قسمت سوم با فرهنگ فاضلی

عکس‌ها: آرش راهبر

 

دیدارنیوز ـ حسین قنواتی: دکتر نعمت‌الله فاضلی- انسان‌شناس و جامعه‌شناس برجسته‌ی کشورـ در بخش سوم از گفت‌وگوی خود با دیدارنیوز در برنامه‌ی «با فرهنگ»، با اشاره به این‌که «دو قطبی گروه‌های اجتماعی سنت‌گرای مذهبی و نوگرایان دموکراسی‌خواه باید همدیگر را بپذیرند و در عوض برای نقد و به چالش کشیدن سیستم، گفت‌وگوگرهای فعالی باشند»، می‌گوید: باید متوجه بشویم که ریشه‌ی مشکلات امروز ما در سیستم است.

فاضلی معتقد است مفهوم آزادی اهمیت بنیادینی در جامعه پیدا کرده و وقتی جهت‌گیری جامعه به جای گذشته رو به آینده شده، می‌توان گفت که حال تاریخی جامعه‌ی ما خوب است، اگرچه حال مکانیکی ما خوب نیست.

ویدیو این برنامه را اینجا و در کانال یوتیوب دیدار ببینید

این استاد دانشگاه می‌گوید: جامعه‌ی امروز ما جهانی‌تر فکر می‌کند و هنگامی که در هر گفت‌وگو سخن از آزادی است، یعنی کیفیت فرهنگی و اجتماعی ما دارد ظاهر می‌شود.

وی هم‌چنین تصریح می‌کند که لازم نیست این اندازه دغدغه‌ی کنترل و نظارت و بیماران کاری جامعه را داشت.

او می‌افزاید: «از نگاه سیاسی، دانشگاه‌ها تهاجم فرهنگی تلقی می‌شوند، اما علوم انسانی و اجتماعی معمارهای جامعه‌اند...» و در سومین و آخرین بخش از گفت‌وگو‌ی خود با دیدارنیوز، خاطر نشان می‌کند: «امروز علوم‌انسانی دارد نقش مرجع را در جامعه بازی می‌کند، چنان که برنامه‌ای چون با فرهنگ و مردم، برای فهم جامعه به محقق‌های علوم‌انسانی مراجعه می‌کنند، نه به مداح و رمال و واعظ.

قسمت سوم با فرهنگ فاضلی

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی